- 10 Kasım 2022
- 18
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi kullanici01
-
Gerçekten miii106 mııı?Hayırlı, sağlıklı olsun bebeğimizzz
Siz 2 günde bir düzenli olarak kan verip beta hcg artışınızı takip edin ve jinekoloğunuz ile görüşünGerçekten miii
2 günde bir 2 ye katlayarak artar ve 1500 un üstüne çıkınca kese görünür. Tebrik ederim
Siz 2 günde bir düzenli olarak kan verip beta hcg artışınızı takip edin ve jinekoloğunuz ile görüşünbir de kullanmıyorsanız folik asite başlayın
Psikolojik olarak mı fiziksel olarak mıTest yaptım bugün böyle çıktı çok garip hissediyorum kendimii
PsikolojikPsikolojik olarak mı fiziksel olarak mıadetine kaç gün vardı?
İlk gebelik mi canım? Adet öncesi için bence değerin de idrar testin de çok iyi. MaşallahPsikolojikyarın olmam gerekiyordu
İlk gebelik mi canım? Adet öncesi için bence değerin de idrar testin de çok iyi. Maşallah
Evet ilk gebelik.Daha evleneli 26 gün olduuİlk gebelik mi canım? Adet öncesi için bence değerin de idrar testin de çok iyi. Maşallah
Korunmasız ilişki mi oldu? İstiyor muydunuz? Kusura bakma canım çok sordum da evlendiği aydan hamile kalanları merak ediyorum ben birazEvet ilk gebelik.Daha evleneli 26 gün olduu
İsteyerek oldu erken anne baba olmak istedikKorunmasız ilişki mi oldu? İstiyor muydunuz? Kusura bakma canım çok sordum da evlendiği aydan hamile kalanları merak ediyorum ben biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?