Sizce hatrı var mıdır?

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
Onu hiç böyle görmedim. Doğrusu birkaç gündür ayrıyız, aldatmıştı beni. Günlerdir kendi halinde yazıp fotoğraflar gönderdi. İşimi zorlaştırdığı için engelledim. Uzun sürmedi, bugün biraz önce bana bir başka numaradan yazmış: "Beni dinleyeceksin. Buna hakkım var. Kararın değişmese de beni böyle hatırlamanı istemiyorum, dinleyeceksin. Lütfen, nefesimi aldın Hazal, lütfen dinle beni. İstersen yine git ama böyle gitme"
Şimdi ben napayım?
Ben bu çocuğun hiç "lütfen" dediğini duymadım şimdiye kadar.
Affedecek değilim, eğer birini seviyor olsaydı ikinciye zaten bakmazdı..
Ne güven ne de sevgi diye birşey kalmadı..
Hatrı var mıdır dersiniz..

Höst.
Soyleyecegi yalanlari dinlemeye gitmezsin umarim

Sonuç değişmeyecekse konuşmaya da gerek yok.
Yap yap sonra "git ama böyle gitmene yüreğim razı değil sensiz dünya bana dar" arabeski.
Çocuk kandırsın..

Hem isminizi veriyorsunuz hem de profil resminiz var.Ayrıca üye olduğunuzdan beri günde iki üç konu açıyorsunuz.Hepsi devam niteliğinde.Hoşuma gitmedi bu iş Mune
İsim vermenin bir sakıncası olduğunu bilmiyordum, profil resmimin ne neden rahatsız ettiğini anlayamadım. Ben hayatımı yaşıyorum, konu çıkıyor ve paylaşıyorum. Rahatsız oluyorsanız okumayabilirsiniz, özgürlüğünüze söyleyecek lafım yok

Rahatsız etmek istemedim, ama bu site bunun için değil mi?
Bir öğretmenin bir öğrenciye "ne çok soru soruyorsun" demesi gibi birşey oldu..
Iyi de buradaki kadınların misyonu öğretmek değil, en fazla fikir vermek olabilir. Siz birbirinin devamı nitelikteki konularla fikirleri tükettiniz. Beyin fırtınası yapacak enerji kalmadı.

Iyi de buradaki kadınların misyonu öğretmek değil, en fazla fikir vermek olabilir. Siz birbirinin devamı nitelikteki konularla fikirleri tükettiniz. Beyin fırtınası yapacak enerji kalmadı.
Elbette, haklı olabilirsiniz. Konuyu okursunuz, söyleyeceğiniz birşey varsa söylersiniz, yoksa söylemezsiniz. Doğrusu eğer rahatsız olmak isterseniz olursunuz, istemezseniz görmezden gelmek zor değil..
Elbette sizin fikirlerinize ihtiyacım olduğundan yazıyorum, bambaşka sözler beklemiyorum. Benzer bir konu gibi geldiyse size cevap vermek istediğinize kalmıştır. Gerçekten eğer rahatsızlık verdiysem özrümü kabul edin..

Bence bazı şeylere kendiniz karar vermelisiniz artık. Her ama her şeyi başka insanlara sorarsanız kendi karar verme ve zor durumlarla başa çıkma beceriniz gelişemez. Sürekli çevresi tarafından manipüle edilip hayatını kendi öz kararlarıyla ilerletemeyen biri olur çıkarsınız. Günümüzde çok var bu; çıkacakları kişiyi, erkek arkadaşı ile ayrılıp ayrılmayacağını bile arkadaş grubuna danışan yeni nesil...

Bence dinle, soylediklerinin burda yaz biraz yalan teknikleri ogrenelim. Ciddiyim bir erkek yalan konusunda ne kadar ileride gider sen de ogrenmis olursun. Sonra bu kendini zeki sanan şahsa yalanlarini alip.... diittt.

"Yeni nesil" diye adlandırılmış bir konu var ülkemizin orta yaş grubu insanları arasında. Doğrusu buna benim arkadaşlarımda dahil. Genelleme yapılmasından hoşlanmıyorum, konuya adaptesiniz diye sadece paylaşmak istedim. Fakat haklısınız, karar ve niteliklerimde başa çıkma becerim gelişmeyecektir. Yalnız hepimiz birer tavsiye için yazmıyor muyuz buraya?

Bu arada kendi kararlarını verirken kullanacagin yöntem: 1. İç sesini dinle, gerekirse kendi kendine sesli bir şekilde tartış, bu şekilde olaylara daha nesnel bakabilirsin 2.Artı ve eksi listesi yap, kağıt üstünde gör neler var neler yok. 3. Başkası yaşasaydı ona ne gibi yorumlar yapardın, bu durum hakkında ne düşünürdün onu hayal et. 4. Yanlış kararlar vermek gelecek için harika dersler verir, yanlış yapmaktan korkma ve akışına bırak.

Doğru..
İşte bunları siz söylemeseydiniz yapmayacaktım..
Şimdi bana birşey kazandırdığınızın farkındasınız değil mi?
Teşekkür ederim :)

Hatrınıda alıp gitmiş
Aldatmış eminsin neyini dinleyeceksin

Affedeyim mi diye sormamış ki. Dinleyip, dinlememe konusunda fikir almak istemiş. Burada ne kadınlar gördük aldatılıp, dayak yiyen yine de 15 gün ayrı kaldıktan sonra "geri dönsem mi?" ve benzeri konular açan. Yani diyeceğim o ki konu sahibi sadece gelişen olaylar hakkında fikir almak istemiş ki bu bana gayet normal geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…