Sizce herşeyi yanlış mı anlıyorum

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
623
40
Mrb arkadaşlar geçen sömestr de kayınvaldeme gittm 2gün kaldım 2.gün ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz dedi:53: ben de yarın dedim neyse bunu kafaya takmadım dier günse misafirler vardı evini görmeye geldiler benim akrabalarımdı misafirler akşam da başka bi akrabaya yemeğe gitceklerdi ama ben gitmek istemiyordum neyse durmadan bana istiyorsan gidebilirsin onlarla demeye başlamasın mı neyse ben onlarla gitmedim misafirler gitti hemen sonra gene başlamasın mı istiyorsan git gidebilirsin demeye sizce ben mi yanlış anlıyorum bu kadını beni kibarca kovdu gibime geldi de bende peki madem gideyim dedim ama çok da kafama takıldı ben ona saygı duyarken eğer beni ve çocumu evinde istemiyorsa hiiç hoş deil yani ya da ben mi abartıyorum gelin psikoljisindemiyim?:53:

bazı kişiler karşısındaki torunuda olmuş olsa sesine gürültüsüne katlanamaz . . sizinde böyle bir durumunuz varmı bilemiyorum ama kibarca rahatı bozuldğunu ima etmiş bence :emir_bebek:

bence çekiniyorda gitmek istemiyorsun diye teklif etme gereği duymuş. ben bir art niyet hissetmedim. ama bakalım diğer arkadaşlar nasıl yorumlayacak. benim kayınvalidemde tam tersi yaa yapışır gitmeyinde gitmeyin. :)

Keşke banada kayınvalidem ''Git bir daha yüzünü dahi görmek istemiyorum'' dese. Benimle bütün irtibatını koparsa..:27:
Şaka bir yana nazikçe imada bulunmuş evet..

düşündüğün gibi de olabilir ama sen hani gitmek istiyorsunda onu yanlız burakmamak için gitmiyorsun diye düşünmüşde olabilir, hangisi kararı sen vericeksin

temizlik ve düzen takıntısı varsa evde kendileri dışındaki kimselerden hoşnut olmuyor olabilir

Ben mi çok genişim acaba bu konularda. Hiç takılmam bunlara. Ne düşünürse düşünsün… rahatı da bozulmuş olabilir, sevmiyor da olabilir… neden güzel canımı üzeyim ki.. her ikisi de kendi sorunu… zaten aynı evde değilsin.. neden takıyorsun ki bu kadar?

Aman ne güzel işte herkesin koymak için kendini yırttığı mesafe kendiliğinden
Oluşmuş oldu.
Hiiiiç takılma o lafı duymak için bir kolunu verrecek insanlar var canım.

Sende bir daha kendisine kalmaya gitmezsin.
Torununu görmesi için 1-2 saat durur kalkarsın, ona göre ayarlarsın kendini.
Daha sonra aynı konu açılırsa ve derse ki "neden hiç gelmiyorsun kalmıyorsun" gibilerinden,
sende o zaman lafını söylersin...

Kafanda büyütme bence, kendi kendini de dolduruşa getirme.
İstemiyorsa istemesin, sorun yaşamaktansa, böyle mesafe girmesi araya belki daha hayırlıdır.
Öyle düşün... :34:

bence takma
kadin yalniz kalmayi seviyordur
evinin düzeni bozulsun istemyiordur
vardir böyle insanlar
kötü birsey degil
birde cocuk sesi
vallahi kolay degil cocuk sesi
yani ben yegenlerimden biliyorum ne zaman gelseler gidecekleri saati beklerdim
cok ses yapiyorlardi
yasi geckin olan birinin rahatsiz olmasi daha normal
he rne kadar torunda olsa zor olabilir
yani bunlar benim fikirlerim
kadinin bir kötülügünü görmediniz sanirim
bence büyütmeyin

Mrb arkadaşlar geçen sömestr de kayınvaldeme gittm 2gün kaldım 2.gün ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz dedi:53: ben de yarın dedim neyse bunu kafaya takmadım dier günse misafirler vardı evini görmeye geldiler benim akrabalarımdı misafirler akşam da başka bi akrabaya yemeğe gitceklerdi ama ben gitmek istemiyordum neyse durmadan bana istiyorsan gidebilirsin onlarla demeye başlamasın mı neyse ben onlarla gitmedim misafirler gitti hemen sonra gene başlamasın mı istiyorsan git gidebilirsin demeye sizce ben mi yanlış anlıyorum bu kadını beni kibarca kovdu gibime geldi de bende peki madem gideyim dedim ama çok da kafama takıldı ben ona saygı duyarken eğer beni ve çocumu evinde istemiyorsa hiiç hoş deil yani ya da ben mi abartıyorum gelin psikoljisindemiyim?:53:

Valla ben ses tonunu ve bakışını görmeden bişey diyemem :))))

ay ne güzel daha ne istiosun canım ya hiç gitme işte. bende çaırmasınlar diye bakıyorum hergün gitsem yine memnun olmuyorlar 2 gün gitmesek hemen aramaya başlıyorlar. evime gidip ayaımı uzatıp dinlenmek istiorum ama ne fayda keşke benimkide öle olsa

bu söylemler kayınvalıdenle arandakı dıyaloga göre yorumlanabılır mesela aranız iyiyse birbirinizi seviyorsanız senin cekineceğini düşünüp erken davranmış olabilir aranız limoniyse ima etmiş olabılır bunu en ıyı sen bılırsın

Bence senın ıcın ıyı bısey yaptıgını dusunuyor. ıyı nıyetle soyluyor. anlayıslı kayınvalıde olup yer yapıcak gonlunde.(komsularıyla bır araya geldıgınde anlatıcak onlarda ay x abla senın gıbı olsa kayınvalıdemız falan dıycekler ıste) abartmasa ıyı olurdu. kotu nıyet sezmedım ben

teşekkür ederim kızlar gerçekten buraya yazzmam iyi oldu çoğu kişinin görüşlerini almış oldum iyi niyetle söylemiş olabilir ama dediğiniz gibi düzen takıntısı da var gibi o yuzden iyisi mi az ve öz zaman geçirmek öle karar verdim birkaç saat veya birgün daha fazlası yok artık çok tşk ederim takmamak lazım ama takıyor işte insan ;) :47: da dürtmüyor deil olay çıkar die

ne güzel işte en azından sürekli gel kal vs diye sıkıştırmıyor ayrıca da burdaki konulardan gördüğüm kadarıyla eşinle de aranı bozmuyor neden herşeyi takıyorsun ki

Sanki evet biraz kovar gibi olmuş :26: Annem hiç gelen misafire ne zaman gideceksiniz diye sormayın derdi küçükken.

eve gelen misafire ne zaman gideceksiniz diye sormak bana göre de hoş değil:26:kaynananın niyetini bilemem ama boşver canım az ve öz görüş daha iyi biraz mesafe her zaman için iyidir:31:

insan bir kere der iki kere der.. sürekli demesi iyi niyetli olmadığı anlamına gelir zannımca

Back
X