Sizce herşeyi yanlış mı anlıyorum

Ya sıkıldı
Ya da senin sıkıldığını düşündü
Çok ortalardan anlatılmış konu, tavır ve davranışlardan anlayabilirsin

Güler yüzle mi diyo
Dürte dürte mi diyo
Nasıl yani

Mrb arkadaşlar geçen sömestr de kayınvaldeme gittm 2gün kaldım 2.gün ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz dedi:53: ben de yarın dedim neyse bunu kafaya takmadım dier günse misafirler vardı evini görmeye geldiler benim akrabalarımdı misafirler akşam da başka bi akrabaya yemeğe gitceklerdi ama ben gitmek istemiyordum neyse durmadan bana istiyorsan gidebilirsin onlarla demeye başlamasın mı neyse ben onlarla gitmedim misafirler gitti hemen sonra gene başlamasın mı istiyorsan git gidebilirsin demeye sizce ben mi yanlış anlıyorum bu kadını beni kibarca kovdu gibime geldi de bende peki madem gideyim dedim ama çok da kafama takıldı ben ona saygı duyarken eğer beni ve çocumu evinde istemiyorsa hiiç hoş deil yani ya da ben mi abartıyorum gelin psikoljisindemiyim?:53:

senin kayınvalideyi ablamınkine benzettim aslında çok tatlıdır çoluğu çocuğu görmeyi çok ister bi gün dolunca kafası şişer ev batar hadi gidin demeye başlar :22: bazıları böyle tatlım art niyeti var mı yok mu sen daha iyi bilirsin aslında çünkü onu sen tanıyosun ama ablam kayınvalidesinin bu huyuna bayılır işine gelir benim kayınvalidem her kapıdan çıktığımızda ağlamaya başlar sakın uzak diyarlarda yaşıyoruz sanma aynı şehirdeyiz gayet sık görüşüyoruz ama herkesin bi huyu var ne yaparsın :89: biraz ölçülü olsa şu anneler dimi ama :66:

Back