sevgilim yok, üniversitede öğrenciyim ama bence ömrümün geri kalanını geçireceğim kişi saygı,sevgi, hayata bakışı açısından kafa dengim olmalı. Bir kişiyi 1-2 yılda tanıyabilmek mümkün değil. o yüzden flört süresi en az 4-5 yıl olmalı diye düşünüyorum,nişanlılık da 2-3 yıl.
fazl uzayıncada bozuluyor ama .. öğrencilik falan yoksa uzamamalı diye düşünüorum ...
4 ay sevgili 7 ayda nişanlı kaldık 11 ayda evlendik 4 ay bence kısA bi süre ama eşimi daha fazla tutamadım :)
1 ağustosta tanıştık, 16'da isteme, 18'de nişanımız oldu..
8,5 ay sonra yani 4 mayısta da düğün
Görücü usulü evlendik yani biz, ama şu an tekrar baştan yaşa deseler seve seve derim
Rabbim'e hamdolsun, eşimi bana nasip etti, çok çok şanslıyım ben yaaa
yok,erkek değilim tabi kibu kişi erkekmidir nedir :) şaka yapıyorum tatlım amma velakin 2-3 yıl çok uzun bir süre
6 ay sonra evlenmek teklifi edeni bulursan kaçırma tek kalmıştır o bu devirdeAsik oldun,hemen hemen her gun gorustun,gezdin,tozdun,eglendin,trip attin,kavga ettin totalda 6 ay yetiyor tum bunlari yasayip gorup tanimaya
6.ayin sonunda erkek evlenme teklif edecek,aileler,tanisma,planlama,su bu bir 6 ay da nisan evresi gececek-ki nisan evresinde daha cok yuz goz olup daha cok taniyorsun karsiyi..
1 yil sonunda da evlenilecek..
dilerim benimde oyle olacak..
kuantum yapiorum
6 ay sonra evlenmek teklifi edeni bulursan kaçırma tek kalmıştır o bu devirde
kaçmak değil ama 6 ay da sonuçta 6 ay yavalla bencede ..... artık evlenmekten kaçıyor erkekler ....
kaçmak değil ama 6 ay da sonuçta 6 ay ya
Saçma zaten ben istemem 6 ayda evelenmek hemen
durumlara göre değişir ,, 2006 da söz taktık aramızda ama ben 16 o 18 di
okullarımız bitti askerlik bittiği gibi nişanladık .. 96 gün sonrada evleniyoruzönümüzde askerlik ya da okul gibi engeller olmasaydı çoktan evlenmiştik biz..
yaşlarımızda küçüktü başladığımız zaman haliyle anca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?