Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste inanma kan değerinde belli oluyor herşey bazen gebelik oluştuğundan kandan idrara geçmiyor20 sinde ve 24 ünde korunmasız ilişki oldu 27de regli olmam gerekiyordu haala olmadım test yaptım ama negatif çıkıyor kan vermeli miyim ?Eki Görüntüle 3808811
Teşekkür ederimTeste inanma kan değerinde belli oluyor herşey bazen gebelik oluştuğundan kandan idrara geçmiyor
Temmuz 20-24 mü20 sinde ve 24 ünde korunmasız ilişki oldu 27de regli olmam gerekiyordu haala olmadım test yaptım ama negatif çıkıyor kan vermeli miyim ?Eki Görüntüle 3808811
EvetTemmuz 20-24 mü
Belirtilerin varmıTeşekkür ederim![]()
Bel ağrısı ve gögüslerde hassasiyet ver sadece kasıklara da çok arada giriyo ağrı. Aslında regl belirtileri ama insan umutlanıyor işteBelirtilerin varmı
Pcosun varmı pcos bazen regl gecikmesi yapıyorBel ağrısı ve gögüslerde hassasiyet ver sadece kasıklara da çok arada giriyo ağrı. Aslında regl belirtileri ama insan umutlanıyor işte
O zaman hayırlı olsun hamilesin geç döllenmede olmuştur muhakkak kan verHayır yok zaten gecikmem olmaz normalde o yüzden umutlandım
Çok erken varsa daha anca döllenmiştir, bu kadar kısa zamanda daha idrara geçmez. Önce kana sonra idraraTemmuz 20-24 mü
Ayy inşallah teşekkür ederimO zaman hayırlı olsun hamilesin geç döllenmede olmuştur muhakkak kan ver
Çok erken varsa daha anca döllenmiştir, bu kadar kısa zamanda daha idrara geçmez. Önce kana sonr
En yakın zamanda kan vereceğim teşekkür ederimÇok erken varsa daha anca döllenmiştir, bu kadar kısa zamanda daha idrara geçmez. Önce kana sonra idrara
Varsa bile çok erken daha test için kanda bile 8 9 gün diyorlar20 sinde ve 24 ünde korunmasız ilişki oldu 27de regli olmam gerekiyordu haala olmadım test yaptım ama negatif çıkıyor kan vermeli miyim ?Eki Görüntüle 3808811
Bekleyeceğiz mecbur o zamanVarsa bile çok erken daha test için kanda bile 8 9 gün diyorlar