- 15 Haziran 2016
- 7.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
- 39
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Hanımefendi emin olun art niyetle sormadım. Hatta dedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır gerçekten farklı bir şey kast etmedim diye. Zaten yumuşak ve tatlı dille sordum. O da gülerek cevap verdi. En sonunda o da dedi herkesten bir farkımız olsun diye. Ben de dedim seni tatlı biri yapıyor farklı düşünme diye.Yazıktır adama uzak durun
Akıcı konuşabilen birini bulun
Ama şunu unutmayın bir gün aniden sizde kekeme olabilirsiniz, kelimeleri doğru telaffuz edemeyebilirsiniz hatta konuşma kabiliyetinizi tamamen kaybedebilirsiniz
Ben adama durumunu sormanızdan bahsetmedimkiHanımefendi emin olun art niyetle sormadım. Hatta dedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır gerçekten farklı bir şey kast etmedim diye. Zaten yumuşak ve tatlı dille sordum. O da gülerek cevap verdi. En sonunda o da dedi herkesten bir farkımız olsun diye. Ben de dedim seni tatlı biri yapıyor farklı düşünme diye.
Ben dört dörtlük biri değilim hata yaptıysam özür dilerim zaten önceki mesajlarda dedim ilk başta sormam hataydı diye. Ayrıca ona da dedim farklı bir amaçla sormadım diye. Ona tatlı duruyor zaten kötü bir şey demedim ki.Ben adama durumunu sormanızdan bahsetmedimki
Uzaydamı yaşıyordunuz bu zamana kadar akıcı konuşamayan kekeme olan bazı harfleri kelimeleri söyleyemeyen aşırı hızlı yada yavaş konuşan insanların varlığından bihabersiniz
Bırak sormayı ayyy çevrem ne derrr ayyyy sorun olurmuuu ayyy bu niye böyleeee diye içinizden geçmesi fazlasıyla yeterli
Siz düzgün konuşabiliyorsunuzda ne oluyor
Gerçekten uzak durun adamdan insanlık namına uzak durun
Ortam içinde elbet sorun olur ama bunu düşünmek hakkım değil mi? Mesele sorun olması değil zaten çocuğun özgüveni bunu tamamlıyor.
çok kibar sordum art niyetli değilim diyorsunuz da ortam içinde sorun olur diyorsunuz başka bir mesajda da. ayrıca buraya konu açmanız bile sorun olduğunu düşündüğünüz için.Hanımefendi emin olun art niyetle sormadım. Hatta dedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır gerçekten farklı bir şey kast etmedim diye. Zaten yumuşak ve tatlı dille sordum. O da gülerek cevap verdi. En sonunda o da dedi herkesten bir farkımız olsun diye. Ben de dedim seni tatlı biri yapıyor farklı düşünme diye.
Ben ortam içinde sorun olur mu derken kendim için demedim ki. Ben bile bazen kendimi ifade edemiyorum. O daha da zorlanmaz mı diye merak ettim. Hem diyelim zorlandı ben zaten yardımcı olurum. Evet benimde bir çok kusurum var mesela o da bana sordu gözlükler kaç numara diye. Ayrıca saysam sayfalar dolacak kusurlarım var ama kesinlikle art niyetle sormadım. Zaten görseniz özgüveni çok yerinde olan biri. Ayrıca çocuğu tatlı da yapıyor bazen takılması. Kendisi çok akıllı biri eminim sizde öylesinizdir benden daha iyi kendini ifade ediyor zaten. Dediğim gibi kalbini kırdıysam özür dilerim.çok kibar sordum art niyetli değilim diyorsunuz da ortam içinde sorun olur diyorsunuz başka bir mesajda da. ayrıca buraya konu açmanız bile sorun olduğunu düşündüğünüz için.
ben de de aynı şey oluyor. önceden daha çoktu. nedenini bilmiyorum ve önemsemiyorum da. kimse de bana böyle bir soru sormadı. sorsalardı çok saçma bulurdum doğrusu. hatta takılınca eşim bazen taklidimi yapar güleriz. ne var bunda? sanki kusur gibi görmüşsünüz. sizin her şeyiniz mükemmel mi?
Yok estağfurullah. Açıkçası bana hiç bunu soran olmadığı için biraz garip geldi sorgulamanız. Demek ki siz ilk kez gördünüz böyle birini.Ben ortam içinde sorun olur mu derken kendim için demedim ki. Ben bile bazen kendimi ifade edemiyorum. O daha da zorlanmaz mı diye merak ettim. Hem diyelim zorlandı ben zaten yardımcı olurum. Evet benimde bir çok kusurum var mesela o da bana sordu gözlükler kaç numara diye. Ayrıca saysam sayfalar dolacak kusurlarım var ama kesinlikle art niyetle sormadım. Zaten görseniz özgüveni çok yerinde olan biri. Ayrıca çocuğu tatlı da yapıyor bazen takılması. Kendisi çok akıllı biri eminim sizde öylesinizdir benden daha iyi kendini ifade ediyor zaten. Dediğim gibi kalbini kırdıysam özür dilerim.
Yani ben açıkçası ilk bakışta beğendim çocuğu maşallah boylu poslu iyi biri gibi duruyor zaten az önce WhatsApp dan yazdı biraz sohbet ettik bir sorun çıkmazsa hafta sonu kahve içeceğiz.Yok estağfurullah. Açıkçası bana hiç bunu soran olmadığı için biraz garip geldi sorgulamanız. Demek ki siz ilk kez gördünüz böyle birini.Gerçi sanırım eşim de ilk kez gördü. Bakalım arkadaşınızla elektriğiniz tuttuysa inşallah güzel şeyler olur.
İleride sorun olur mu ne demek?Ben dört dörtlük biri değilim hata yaptıysam özür dilerim zaten önceki mesajlarda dedim ilk başta sormam hataydı diye. Ayrıca ona da dedim farklı bir amaçla sormadım diye. Ona tatlı duruyor zaten kötü bir şey demedim ki.
Ben bile bazen kendimi ifade ederken zorlanıyorum o da zorlanır büyük ihtimalle yani demek istediğim tanışma süreci falan anlamında ama zaten önceki mesajlarda açıkladım.İleride sorun olur mu ne demek?
hadi bakalım hayırlısıYani ben açıkçası ilk bakışta beğendim çocuğu maşallah boylu poslu iyi biri gibi duruyor zaten az önce WhatsApp dan yazdı biraz sohbet ettik bir sorun çıkmazsa hafta sonu kahve içeceğiz.
Yani ben açıkçası ilk bakışta beğendim çocuğu maşallah boylu poslu iyi biri gibi duruyor zaten az önce WhatsApp dan yazdı biraz sohbet ettik bir sorun çıkmazsa hafta sonu kahve içeceğiz.
Dün buluştuk. O kendini tanıttı ben kendimi tanıttım ortak arkadaşlardan bahsettik. Biraz işle ilgili konuştuk. Hobilerimizden, olmazsa olmazlardan falan bahsettik. Kültür ve bilgi seviyesine hayran kaldım gerçekten çok akıllı biri bu beni etkiledi. O da benim gözlüklerimi beğenmişEe naptın konu sahibi?
Heh iyi bari, sevindim. İkiniz için de en doğrusu, en güzeli ne ise o olsun.Dün buluştuk. O kendini tanıttı ben kendimi tanıttım ortak arkadaşlardan bahsettik. Biraz işle ilgili konuştuk. Hobilerimizden, olmazsa olmazlardan falan bahsettik. Kültür ve bilgi seviyesine hayran kaldım gerçekten çok akıllı biri bu beni etkiledi. O da benim gözlüklerimi beğenmiş. Yani boylu poslu ve bence yakışıklı biri iyi bir ilk izlenim bıraktı ara sıra bazen zorlanıyor ama o zaman kendiyle barışık biri kendini dalgaya vuruyor hemen. Bende dedim merak etme bence seni daha tatlı yapıyor diye. Hatta özgüvenin tamamlıyor dedim. Gözlükler kadar tatlı yapmıyordur dedi . Güldüm eğlendim şu anlık iyi yani.
Çok teşekkür ederim.Heh iyi bari, sevindim. İkiniz için de en doğrusu, en güzeli ne ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?