- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.353
- 178
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Buraya yazip sorun olur mu dediginize gore bu niyet okumak degil acikca icinizdeki niyeti gormus oldum. Bir insan birini severse hicbirseyi problem yapmaz birileri bir ortamda problem yaparsada karsiligini verir. Siz daha bir kez konustugunuz kisiye kusuru hakkinda patavatsizca soru sorup gelip burda da bize soruyorsunuz. Bunun neresi niyet okuma? Icinizde sifir iyi niyet var umarim anlarda size yazmaz karsi taraf.İlk başta sorulacak bir şey değil evet haklısınız ama niyet okumak biraz garip geldi.
Ben sohbetin içeriğini zaten buraya yazmadım ama söyledim amacım farklı bir şey ima etmek değil diye. O da zaten farklı bir şey sezsem emin ol konuşmam dedi. Zaten kendi hatamı kabul ettim ilk başta sormam çok yanlıştı. Ayrıca yeni ilişkiden çıkmış olmam farklı birinden hoşlanmayacağım anlamına gelmez.Buraya yazip sorun olur mu dediginize gore bu niyet okumak degil acikca icinizdeki niyeti gormus oldum. Bir insan birini severse hicbirseyi problem yapmaz birileri bir ortamda problem yaparsada karsiligini verir. Siz daha bir kez konustugunuz kisiye kusuru hakkinda patavatsizca soru sorup gelip burda da bize soruyorsunuz. Bunun neresi niyet okuma? Icinizde sifir iyi niyet var umarim anlarda size yazmaz karsi taraf.
Ben yeni iliskiyle ilgili hicbirsey demedim ki banada normal geliyor bu. Belkide sezdigi icin yazmadi zaten size.Ben sohbetin içeriğini zaten buraya yazmadım ama söyledim amacım farklı bir şey ima etmek değil diye. O da zaten farklı bir şey sezsem emin ol konuşmam dedi. Zaten kendi hatamı kabul ettim ilk başta sormam çok yanlıştı. Ayrıca yeni ilişkiden çıkmış olmam farklı birinden hoşlanmayacağım anlamına gelmez.
Bu dil sürçmesi olabilir belli bir harf var bende harf fark etmiyor bütün konuşmanın en sonundaki son harfi unutuyorum gibi oluyorO genelde ilk harfte sorun yaşıyor özellikle d ve b de onun haricinde akıcı konuşuyor.
İki sohbet nereden baksan 45 dakika sürdü.dakika bir gol bir adam daha o an görmüş iki sohbet ettikten sonra hayal dünyanıza hayran kaldım cidden konusunu bile açmazdım burada :)
sürsün ciddiye alma o seni sorsun soruştursun yahuİki sohbet nereden baksan 45 dakika sürdü.
Ankaralı namıktan sonra büyük bir sıçrama olur bu çocuk size adım atarsa ama siz bu adamı bazı açılardan tatmin edebilir misiniz ondan emin değilim.Kendi de dedi zaten satrançta kaç kere Türkiye derecesi yapmış Avrupa'da ilk üçe falan girmiş. Onunda Mete gazoz gibi beyni yetişmiyor büyük ihtimalle.
Sıçrama kısmına katılıyorum ayrıca benim şüphem yok tanımadığın biri hakkında bu kadar ön yargılı olma.Ankaralı namıktan sonra büyük bir sıçrama olur bu çocuk size adım atarsa ama siz bu adamı bazı açılardan tatmin edebilir misiniz ondan emin değilim.
Dedim zaten yanlış anlama farklı bir şey kast etmedim diye ayrıca ciddi bir şekilde sormadım ve sohbete başlar başlamaz sormadım zaten.Zekadan beyni hızlı çalışıp öyle konuşuyorsa ilk tanıştığı kişiye böyle dangozca soru soran birini arayacağını düşünmüyorum
Ya gerçekten çok yumuşak ve tatlı bir şeklide sordum sorunca zaten gülerek cevap verdi.Tanımadığın bir adama konuşman neden takılıyor diye sormak adab-ı müşerret kurallarına aykırı ve kaba ...Konudan ziyade bu hatanız dikkatimi çekti
Daha dün akşam gibi aldı numarayı. Yazar veya yazmaz bilemem sadece merak ettiğim için konu açtım.Adam aramamis ki ondan sonra, neyi kafaya takiyorsunuz ben anlamadim. Belli ki gorusmeyi o kadar da istemiyor.
O kadar sert ve ciddi sormadım ki. Öyle yumuşak ve tatlı sordum ki gülümseyerek cevap verdi.İlk defa tanıştığınız adama neden böyle konuşuyorsunuz diye gerçekten sordunuz mu?
Ben açıkçası çok patavatsız biri diye iletişim kurmazdım bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?