Sizce ilgisi var mı ne yapmalıyım

Ben mesela yanımda kız arkadaşı varken selam vermedim o hoşuna gitti galiba :D

Benim sorunum birazda kendimi bilememek.Yani sessiz sakin duruyorum ama arkadaşların yanında değişiyorum biraz böyle korunmaya muhtaçmışım gibi sanıyor sanırım.ben de onun korumacı olduğunu düşünüyorum.sen baskın sert o da dediğim dedik Nasıl anlaşıyorsunuz aslında onlara inatcı diyorlar ama nebiliyim sakin duruyorlar sesi bile çok çıkmıyor gibi geliyor ben gibi :KK70: peki tip olarak nasılsın boy makyaj vs.

Hersey 4 4 luk gitmezki bizimde inatlasip cok catisma yasadigimiz oldu, kavgasiz iliski mi olur ama 1 gun bile küs kalmadık bu önemli o catismalari yaparken ayni yataga girecegini, yuz yuze bakacagini unutmamak gerekiyor ki ben bazen cok kirici olabiliyorum ama hic hakaret filan etmedim o da etmez. Benim baskin olmamali bir tik daha kabulleniyor genelde.

Detayli tarif yapmayim ifşa olmayayım. Boy tip olarak cok iri yari, yapili degilim cok uzun olmayan fit yapim var. Süslü bir insan degilim. :)) Ama burclar ayni diye birebir hoslandiklari tutcak diye bisey yok. Ornek sadece.
Yasi, icinde bulundugu ortam cevre, kultur etkiler mutlaka

Onun yanında kız varken.Ama beni gördüğünde de ya da ben varsam hep bana bakıyor gibi konulurken ama bi günde gerçekten mi görmedi bilmiyorum ama yüzyüze gelmediğimizdeyanımagelmiyor

Hersey 4 4 luk gitmezki bizimde inatlasip cok catisma yasadigimiz oldu, kavgasiz iliski mi olur ama 1 gun bile küs kalmadık bu önemli o catismalari yaparken ayni yataga girecegini, yuz yuze bakacagini unutmamak gerekiyor ki ben bazen cok kirici olabiliyorum ama hic hakaret filan etmedim o da etmez. Benim baskin olmamali bir tik daha kabulleniyor genelde.

Detayli tarif yapmayim ifşa olmayayım. Boy tip olarak cok iri yari, yapili degilim cok uzun olmayan fit yapim var. Süslü bir insan degilim. :)) Ama burclar ayni diye birebir hoslandiklari tutcak diye bisey yok. Ornek sadece.

Ben de süslü değilim de beni bu Halim'le alan çıkacak mı bilmiyorum:D

bakımlı ve özenli insanları sevdikleri bir gerçek. en azından abimden ve sevgilimden gördüğüm bu... ama burçtan yola çıkarak bi tahlil yapmak gittikçe manasızlaşmaya başladı :) insanlar farklıdır , sen bizim burdaki tecrübelerimize çok da kulak asma derim ben. sana söyleyebileceğim tek şey karşındaki çocuktan cidden etkilendiysen ki bu kadar konu açmışsın demek ki etkilenmişsin daha iyi tanımak istiyorsan ya onun arkadaş çevresinden yardım al ya da çocukla direkt iletişime geç . zira bu şekilde boşa kürek çekilmiş gibi oluyor, bizler ne seni tanıyoruz ne de onu.

Hayrına şuraları kopi peyst kova burcu erkeği şeysiyle doldurayım bari.
heimish heimish

Kova burcu erkeği yüksek enerjiye sahip, hareketli ve heyecanlı bir erkektir. Bu erkek hemen her kadının başını kolaylıkla döndürebilir. Kova burcu erkeğinin zekasından, konuşma tarzından etkilenmeyecek kadın çok azdır. Kova burcu erkeği aşk hayatında kendisini bir partnere adayamaz. Bu demek değildir ki Kova burcu erkeği tam aşık olamaz. Çok fazla sevebilir, ancak doğası gereği aşkını paylaşmayı tercih eder.

Kova burcu erkeği oldukça saygılı ve sevimlidir. Partneriyle hoş zamanlar geçirir. Kova burcu erkeği ile birlikte uzun soluklu bir ilişki yaşamak isteyen kadın, ona tüm serbestliği vermemelidir. Kova erkeğini serbest bırakmamak gerekir, istediği zaman gidip gelmesine izin verilmemelidir. Kıskanç olmayıp, birlikte zaman geçirmeye çalışılmalıdır. En büyük isteklerini beraber yaptıkları sürece, doğru paylaşımlarda bulundukları sürece uzun soluklu bir ilişki yaşayabilirler. Kova burcu erkeğinin aşk hayatı Kova burcu erkeği çevresinde gizemli etkiler bırakan kadınlardan etkilenir. Bu nedenle Kova erkeği ile beraber olmak isteyen kadının biraz olsun gizliliği olmalıdır. Kendisinde merak uyandırmalıdır. Tüm açıklığı ile karşısında bulunan kadından soğur ve uzaklaşır. Zor olsa da evlilik kararı alan Kova burcu erkeği ailesine gerekli olan değeri ve sevgiyi verir. Ailesini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ancak en büyük sorunu göz önünde olmayan sorunları dikkate almamasıdır. Kova burcu erkeği çözemeyeceği sorunlardan genellikle kaçar.

Kova burcu erkeği her şeyden önce saygılı olan, insanlara değer veren kadınlardan hoşlanır. Ciddiyetini her zaman koruyan, yapmacık hareketlerde bulunmayan, uyum sorunu olmayan kadınlar her zaman ilgisini çeker. Ayrıca kendisini kısıtlamayacak, fazla sıkıcı olmayan bir kadından çok fazla hoşlanır ve birliktelik kurabilir. Aslında Kova erkeğinin bir kadından hoşlanması için en önemli özellikle saygı ve bağımsızlıktır. Düşüncelerine ve hareketlerine değer verecek kadınlardan hoşlanır.

Kova burcu erkeği hem akıllı hem de ukala bir tiptir. Kova burcundan hoşlanan bir kadın, onu etkileme konusunda oldukça dikkatli olmalıdır. Özgürlüğüne düşkündür, bir yerde bağlı kalmak istemez. Akıllı olduğu için elde etmek için çabalayan bir kadını önceden sezebilir ve istediği zaman uzaklaşır. Bu nedenle Kova erkeğini etkilemek isteyen bir kadın öncelikle duygularını göstermemeyi öğrenmeli. Kova erkeğini etkilemek isteyen bir kadın kendini gizli tutmalı, tam anlamıyla bu erkeğini kendisini çözmesine izin vermemeli. Yine de bu durum fazla zorlaştırılmamalı, aksi halde uzaklaşacaktır. Yalandan nefret eder, bu nedenle doğrucu olmaya özen gösteren kadınların, Kova erkeğini etkileme şansı çok yüksektir.

Kaynak: http://www.kovaburcu.net/kova-burcu-erkegi/etkilemenin-yollari

Kaynak: http://www.kovaburcu.net/kova-burcu-erkegi/nasil-kadinlardan-hoslanir

Kaynak: http://www.kovaburcu.net/kova-burcu-erkegi/ask

Pek artizz burçmuşuz :KK53:

Hayrına şuraları kopi peyst kova burcu erkeği şeysiyle doldurayım bari.
heimish heimish

Kova burcu erkeği yüksek enerjiye sahip, hareketli ve heyecanlı bir erkektir. Bu erkek hemen her kadının başını kolaylıkla döndürebilir. Kova burcu erkeğinin zekasından, konuşma tarzından etkilenmeyecek kadın çok azdır. Kova burcu erkeği aşk hayatında kendisini bir partnere adayamaz. Bu demek değildir ki Kova burcu erkeği tam aşık olamaz. Çok fazla sevebilir, ancak doğası gereği aşkını paylaşmayı tercih eder.

Kova burcu erkeği oldukça saygılı ve sevimlidir. Partneriyle hoş zamanlar geçirir. Kova burcu erkeği ile birlikte uzun soluklu bir ilişki yaşamak isteyen kadın, ona tüm serbestliği vermemelidir. Kova erkeğini serbest bırakmamak gerekir, istediği zaman gidip gelmesine izin verilmemelidir. Kıskanç olmayıp, birlikte zaman geçirmeye çalışılmalıdır. En büyük isteklerini beraber yaptıkları sürece, doğru paylaşımlarda bulundukları sürece uzun soluklu bir ilişki yaşayabilirler. Kova burcu erkeğinin aşk hayatı Kova burcu erkeği çevresinde gizemli etkiler bırakan kadınlardan etkilenir. Bu nedenle Kova erkeği ile beraber olmak isteyen kadının biraz olsun gizliliği olmalıdır. Kendisinde merak uyandırmalıdır. Tüm açıklığı ile karşısında bulunan kadından soğur ve uzaklaşır. Zor olsa da evlilik kararı alan Kova burcu erkeği ailesine gerekli olan değeri ve sevgiyi verir. Ailesini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ancak en büyük sorunu göz önünde olmayan sorunları dikkate almamasıdır. Kova burcu erkeği çözemeyeceği sorunlardan genellikle kaçar.

Kova burcu erkeği her şeyden önce saygılı olan, insanlara değer veren kadınlardan hoşlanır. Ciddiyetini her zaman koruyan, yapmacık hareketlerde bulunmayan, uyum sorunu olmayan kadınlar her zaman ilgisini çeker. Ayrıca kendisini kısıtlamayacak, fazla sıkıcı olmayan bir kadından çok fazla hoşlanır ve birliktelik kurabilir. Aslında Kova erkeğinin bir kadından hoşlanması için en önemli özellikle saygı ve bağımsızlıktır. Düşüncelerine ve hareketlerine değer verecek kadınlardan hoşlanır.

Kova burcu erkeği hem akıllı hem de ukala bir tiptir. Kova burcundan hoşlanan bir kadın, onu etkileme konusunda oldukça dikkatli olmalıdır. Özgürlüğüne düşkündür, bir yerde bağlı kalmak istemez. Akıllı olduğu için elde etmek için çabalayan bir kadını önceden sezebilir ve istediği zaman uzaklaşır. Bu nedenle Kova erkeğini etkilemek isteyen bir kadın öncelikle duygularını göstermemeyi öğrenmeli. Kova erkeğini etkilemek isteyen bir kadın kendini gizli tutmalı, tam anlamıyla bu erkeğini kendisini çözmesine izin vermemeli. Yine de bu durum fazla zorlaştırılmamalı, aksi halde uzaklaşacaktır. Yalandan nefret eder, bu nedenle doğrucu olmaya özen gösteren kadınların, Kova erkeğini etkileme şansı çok yüksektir.

Kaynak: http://www.kovaburcu.net/kova-burcu-erkegi/etkilemenin-yollari

Kaynak: http://www.kovaburcu.net/kova-burcu-erkegi/nasil-kadinlardan-hoslanir

Kaynak: http://www.kovaburcu.net/kova-burcu-erkegi/ask

Pek artizz burçmuşuz :KK53:
:))) kova burcu candır.

Kova Burcu erkeğini entelektüel ve ilgi çekici bir kadın etkileyebilir. Değişik ilgilerin olmalı. Onu mesela yamaç paraşütü yapmaya, ya da tiyatroya ya da tarihi bir yer gezip piknik yapmaya davet edebilirsin. Ama çok renkli ve entelektüel olmalısın. O kesin.

Her şeyden önce onun arkadaşı olmalısın..sonra sevgilisi olabilirsin. Kova erkeginin önce beynini doyurmalisin.

Baskıci ve talepkar olmamalisin. Kezbanliklara kaprislere kiskancliklara gelemez.

Çok Çılgın bir cinsellik bekleme. Tutku insanı degildir pek. Öyle şehvet, kavga, çılgın bir kavusma hikayesi çıkmaz kovadan.

Zarif kadınları severler. Çol süslü değil, asil ve tarz sahibi kadınları.

Pek, sen Nasıl birisin hiç söyledi mi neyinden hoşlandığını ya da çekingen değildi sanırım ama benimki de değilim diyor ama çekindiği belli geriniyor kaçmaya çalışıyor ama çok da güzel gülüyor
Evet soylerdi. Beni takip etmis uzun sure ben farketmeden gizliden. Bilmem gercekmi yalanmi. Sen şöyle boyle yaparsin falan diyordu. Sevgili oluncada beni cok cabuk tanidi iyimi kotumu herseyimi ogrendi ondan sonrada ezmeye calisti beni. Uzdu aglatti ayrildik

Ben Koç burcuyum sert ve uyuzum, eski erkek arkadaşım da Koç o yüzden nasıl adım atıp bir ilişkimsi şey sürdürdük hayret ediyorum.

Olacağı varmış ..Mutluluklar Can'ım
Pardon eskiymiş..Yenisinde Mutluluklar diyim :)ben de bu burçları baya araştırmışım benim de sentez Burcu'm koçmuş yani farkında olmadan Koç özelliklerini gösteriyormuşum.gölge burç da ben de olmayanlarımız ve hayatıma çekermişim onlarda boğa ve kova.:D ama çok uyuz ve inatçı değilim..

Benim eşim kova 3 sene pesimden kostu beni ikna etmek için hic yüz vermiyor dum sonrasında da bisi hissettigimden degilde basimdan savmak icin kabul ettim asik oldum 10 yıllık evliyiz bazen konusuruz iyiki kosturmusun peşinden diyor daha kiymet li oldugumu söylüyor bide sen gormemezlikten gel bakalım onada hissettirmeye çalış aldırma digini belki onu bu sekilde kendine cekersin

Benim eşim kova 3 sene pesimden kostu beni ikna etmek için hic yüz vermiyor dum sonrasında da bisi hissettigimden degilde basimdan savmak icin kabul ettim asik oldum 10 yıllık evliyiz bazen konusuruz iyiki kosturmusun peşinden diyor daha kiymet li oldugumu söylüyor bide sen gormemezlikten gel bakalım onada hissettirmeye çalış aldırma digini belki onu bu sekilde kendine cekersin
Peşinden koşarken Nasıl koştu hep çevrende miydi görünce yanına mı gelirdi.benim daha önce bir boğa Burcu vardı beni sevdiğini düşünüyordum sürekli her gördüğümde yanıma geliyor sürekli merhaba merhaba .ama bu öyle değil ve bakınca da yapmaz gibi geliyor çünkü biraz sessiz gibi konuşan ama sesi az çıkıyor :D size mutluluklar Can'ım çok sevindim senin Burcu'n neydi ?

Back
X