Sizce ilgisi var mı ne yapmalıyım

Bu arada burda biraz yargılandı ama dış görünüşünü de merak ediyorum ya da Nasıl biri oldugunu.. Birde sanırım kovalar sanırım rahat oluyormuş Ama sanki bu evleneceği kişiyi bekliyormuş hatta önünde Zaman'ını bekliyormuş gibi geliyor

Pardon eskiymiş..Yenisinde Mutluluklar diyim :)ben de bu burçları baya araştırmışım benim de sentez Burcu'm koçmuş yani farkında olmadan Koç özelliklerini gösteriyormuşum.gölge burç da ben de olmayanlarımız ve hayatıma çekermişim onlarda boğa ve kova.:KK70: ama çok uyuz ve inatçı değilim..
Ooo hem de ne uyuz ve inatçıyım, forumda kaç kişi var uyuz ettiğim :D

Bende kova burcuyum ama sırf burçlara göre değerlendirmek yanlış olur insanları. Ben sarışın mavi gözlü erkeklerden hiç hoşlanmazdım ama eşim sarışın mavi gözlü:oops: karakteride benim hayal ettiğimden çok farklı ama sor bakalım pişmanmısın diye, asla değilim yine eşimi seçerdim:KK36:.

Burcunu değilde karakterini çözmeye çalış senin istediğin kişi olup olmadığını anlamak için. Onun istediği gibi davranmaktansa kendin ol. En doğrusuda bu bence.

Bende kova burcuyum ama sırf burçlara göre değerlendirmek yanlış olur insanları. Ben sarışın mavi gözlü erkeklerden hiç hoşlanmazdım ama eşim sarışın mavi gözlü:oops: karakteride benim hayal ettiğimden çok farklı ama sor bakalım pişmanmısın diye, asla değilim yine eşimi seçerdim:KK36:.

Burcunu değilde karakterini çözmeye çalış senin istediğin kişi olup olmadığını anlamak için. Onun istediği gibi davranmaktansa kendin ol. En doğrusuda bu bence.
Aynen burçlara göre davranmak doğru değil ama elimden, tek işe yarar bilgi bu :D

Peşinden koşarken Nasıl koştu hep çevrende miydi görünce yanına mı gelirdi.benim daha önce bir boğa Burcu vardı beni sevdiğini düşünüyordum sürekli her gördüğümde yanıma geliyor sürekli merhaba merhaba .ama bu öyle değil ve bakınca da yapmaz gibi geliyor çünkü biraz sessiz gibi konuşan ama sesi az çıkıyor :KK70: size mutluluklar Can'ım çok sevindim senin Burcu'n neydi ?
Biz ayni işyerinde ydik her firsatta yanimdaydi çiçek falan alirdi hoslandigim sanatçı larin cd lerini alir masama falan birakirdi hayvanlar i sevdiğim için kopekle felan gelirdi bunun gibi bisuru sey bu arada aslan burcuyum ben ins sesi biraz çıkar seninkinin tabi hepsi bole olacak diye bisi yok benimki bir örnek oluyo sadece hayirlisiysa olur ins.

Back
X