• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
bence daha kötü olur evlenince, bi saat yol dediğin nedir ki ya, insanlar işe gelip gidiyor iki saat, bence seni sevdiğinden o kadar da emin olma, hatta belki sen de onu sevmiyorsundur, ayrılığı düşünce yalnız kalırım diye düşünüyorsun onu sevdiğin için değil yalnız kalmamak için tutuyorsun, bence ne kadar çabuk ayrılırsan o kadar hızlı yol alırsın

Hepinize yol gostermeniz dusunceleriniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun benim icin bu surecte sinavdan daha önemli bisey yok ilgisiz olmasini cok takmadan gelecegimde belki olmayacak bile dusuncesyle sinava odaklanip gidiyordum ama 24 kasimin yuregimde olusturdugu acısını tarif edemem kirginligimi atamadim ayriligi da goze alamadim bir de sizler yuzume gercekleri vurursaniz belki yaparim dedim ve oyle de oldu suan ayrildik..insallah en kisa zamanda atlatir hayirlisiyla yoluma bakarim..

Hayırlısı olsun. Ben yanilirimda sen Inşallah kararından dönmez, derslerine önem verir, sınavını kazanırsın.
seni gerçekten ama gerçekten seven biriyle birlikte olursun o zamanı geldiğinde karşına çıkacaktır mutlaka

Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
Degisir daha beter olur

Daha da ilgisiz olur

insan karakteriyle doğar ...değiştiremezsin...ben kocamı 25 yıldır değiştiremedim artık kendi haline bıraktım...

Balık baştan kokar derler 2 yıldır tanidigin adam evlendik diye yikilipta yeniden yapilmaz biri sayesi de ayakta durduğuna inanma kendini daha fazla yorma herkes yoluna baksın bence

Su an ataman olmadigi icin erkek arkadasini da kaybetmek istemiyorsun. Oysa coktan bitmis bu iliski. Insanlar ellerindekileri yitirmekten korkarlar. Oysa daha iyisinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyor. Bu adam deger verseydi seni uzmezdi. Sadece uzatmalari oynuyorsunuz bile bile. Toparlanir mi bu iliski derseniz, hayir daha beter olur. Cunku karsinda yurutmek icin caba harcamayan bir adam var. Tek tarafli olmaz. Bitmesi aslinda senin icin daha hayirli. Her ayrilik bir yas donemi yasatir ama guzel seyler de sonra gelir. Yerinde olsam o ayrilmadan ben bitirirdim ve tam gaz kpss ye calisirdim.

Neden uzatasın? Ayrılık sana neden zarar versin? Ayrıl kendi yolunu çiz. O adamdan hayır gelmez

Ayrılınca ders çalışamayacagını biliosan o zaman sınava kadar dursun bence. Sonrasında şartlar değişir vs o zaman tekrar düşünürsün. Arkadaşın burcu ne?

cinsinde varsa değişmez kimisi zamanla ıslah olur da bunun olması piyango işi gibi.

Tersine evrilme hiç görülmedi

Bir saatlik yolu mu gelemiyor? Hiç mi özlemiyor?
Evlenmeye zorlamak yerine evlenmeye seni ikna etmeliydi.
Zaten bu kadar sıkıntın varken ayrıldıktan sonra üstünden yük kalkar diye düşünüyorum.
Sana zarar veren ilişki için mücadele etmek neden?
Soruna gelince daha sevgiliyken böyle mutsuz olurken evlenince nasıl mutlu olacağınızı düşünüyorsun?
Aşkından nefes alamayıp evlenenler daha 1 sene de evlilikten soğudum yazıyor bu forumu iyice oku bence

Ben de senin gibi 3 yıldır sınava hazırlanıyorum artık ders çalışmaktan bıktım. Dediğin gibi sosyal hayat da kalmıyor eskisi gibi aradığında arkadaşlarını şak diye bulamıyorsun herkesin meşgalesi var. Seni çok çok iyi anlıyorum. Su an aslında kafanı sadece sınava vermek istemiyorsun çünkü ondan da umutsuzsun sevgilin hiç değilse öyle yaptı böyle etti diye seni oyalıyor kaldı ki kafanı vereceğin başka bisey de yok. Benden sana tavsiye şu an bu adamdan şak diye ayrılma ama yavaş yavaş soğumaya çalış ondan beklentilerini düşür. Hayaller kur, ilerde atandığın zaman rahat edeceğini paranı kazanıp ayakların üstünde duracağını sosyallesecegini gezeceğini güzel seyler düşün. Bunlar seni motive etsin ve ders çalışmaya başla. Her umutsuzluga kapıldığında bunları düşün devam et bir de mutlaka ders plan programı yapmış ol 4 ayda butun konuları bitir 7-8 aya yayma. Sakin umudunu kesme. Su an özgüvensizsin ama toparlicaksin merak etme. Ders çalışman bittigi zaman kendine imdb puanlarına göre film aç. Ales’e de gir. Otur İngilizce çalış. Hosuna giden türde kitaplar oku. Puzzle yap artık her neyse. Ben bu sene de evdeyim ders çalışmam lazım evdeysem vaktimi en iyi şekilde degerlendirmeliyim de. Ve kendini biraz daha güçlü hissettiğinde arkana bakmadan bu adamdan ayrıl. Sen kimseyi adam etmek düzeltmek zorunda değilsin. Senin karşına adam gibiler gelsin çünkü sen güçlü bi kadınsın ve bunu hak ediyosun :)

Back
X