Sizce inanmalı mıyım?

Bazı arkadaşların yangına böylesine körükle gitmesine anlam veremiyorum.
Yahu ne demiş adamcağız, eşimle musluk tamir ediyoruz, bunun nesi özel veya bu lafın neresinde ne var biri anlatsın bana.
Karşısındaki sormuştur ne yapıyorsunuz diye adamda söylemiştir. Lütfen bana bu lafın yamuğunu söyleyinde aydınlanayım.
Bu laf yüzünden kapıları kilitlemek sorun çıkarmak sadece eşinizi sizden uzaklaştırır başkada bir işe yaramaz.
Biraz sakin olun ya, nedir bu kadar kasmak bu kadar kıskançlık yaratmak. Karşınızdakinide sıkarsınız bu tavırlarla.

her ilişkide karşındaki kişi belirler sınırları..
benim eşim mesela;işim var diyerek konuşur genelde meşgulse.o yüzden ayrıntıya girdi mi ben şüphelenirim..şakkıdı
sanırım arkadaşın eşide genelleme yaparak konuşuyormuş ki genelde bu tarz bir konuşmada ilgisini çekivermiş..
''bazı arkadaşlar''kategorisinde olarak cevap vermek istedim!alkisalkisalkis

hiçte sağlıklı bir durum değil kırmızı alarm veriyor resmen eşin benim kullandığım bir yöntemi tavsiye edrim kalem dinleme cihazları var arabasına varsa yerleştirebilirsin herşey çıkar ortaya üstelik 24 st kaydediyor ve silip yeniden kullanabilirsin şüphe çok keskin bir zehirdir bunu denemeni tavsiye edrim bu yöntemden sonra eşimden özür dilemem gerekti tabiki ama tedbiri asla bırakmıyorum sürekli gözüm üstünde ama o hiç bir zaman bilmeyecek uygun fiyatıda öneririm

ılk okudugumda ne var bunda dedım sonra yorumları okudum bende suhpelendım ben evlı olmadıgım ıcın galıba buolay da suphe bulamadım ama sız esınızın teldekı konusma seklınde ses tonunda hareketlerınden anlayabılırsınız rahatmıydı telı kapattıktan sonra huzursuz mu oldu dıye

saat 10 da aramış ve özel numaradan aramış CADIARZU ve eşin de sana yanlış anlamakta haklısın diyo, madem sana hak veriyo, o zaman yanlış anlaşılmaya neden mahal veriyo :uhm: yani anladığım kadarıyla eşin de biraz rahatsız olmuş arama sırasında senin de yanında olmandan... "düşündüğün gibi değil" deyişi de benm hoşuma gitmedi, klişe bi cümledir bu ve genelde düşündüğümüz gibi cıkar .... bu olumsuz düşüncelerimize göre bir yorumdu...
ama bir de diğer taraftan bakıyorum, tarafsız olmaya calışarak... bu kız eşini daha önce iş meselesi için aramış ya, eşin de bu kıızın, belki tavırlarından belki konuşmalarından rahatsız olmuştur, ve senin yanında da arayınca senin kimdir nedir diye soracağını, huzursuzluk cıkacagını tahmin ederek kısa kesmiştir, eşimle musluk tamir ediyoruz diyerek bir nevi kızın suratına kapamak istemiştir telefonu süprizzzzz

yani her iki yönde de düşünülebilecek bi durum CADIARZU

ben çok genişim galiba.
sonunda bu sitede buna karar verdim ben.
yaa inanın şüphelenecek hiçbirşey göremedim ben.
beni de biri arasa ne yapıyorsun dese -atıyorum- kombi bozuldu yaa eşimle onu tamir etmeye çalışıyduk derim.
bir yerde de yani işim gücüm var ne söyleyeceksen söyle manasında..

kapı kilitlemeler, konuşmamalar, telefonuna cevap vermemeler bana çok ekstrem geliyor.
ben bu kadar şüpheci olsam ömrüm acabalarla geçer..

bencede şüphede haklısın atıyorum bişey sormak için arasa hemen kapatmaz yani senin yanında olduğunu anladığında demekki eşin ona gizli msj verdi eşim yanımda kapat der gibi cnm çok kötü bi durum ya ben olsam çoktan o tel kırmıştım bence hemen affetme yaerkeklerin işidir inkar etmek

bide neden musluk tamir ediyoruz diyoki ona hesap verir gibi

bence kesin birşeyler var demek çok önyargılı olur...ama yinede saat de deilde, özel numaradan araması dikkat edilmesi gereken bi ayrıntı...ayrıca yanlış anlamadıysam arada sırada patronunu bağlatmak için görüştüğü,samimi iş arkadaşı deilmiş kız ...gizli numaradan aramasına rağmen açar açmaz sesini algılyıp o olduğunu anlaması da ilginç deilmi?(beklediği bi telefonsa önceden görüşmüşse olay farklı tabii)yanlız şunu belirtmeden geçemiyeceğim sizin tepkinizde biraz aceleci ve fazla olmuş gibi geldi bana.. emin olmadan ben böyle tepkiler veremiyorum doğrusu..ya adamcağızın bi suçu yoksa tek amacı yardım etmekse?suçsuzken aynı şeyin bana yapıldığını düşünürüm önce..ne kadar kötü olurdu değilmi hemen odama sokulmamak,bağırılıp,çağırılamak falan..biraz empatik olmak ve önyargılı olamamak lazım bence..bunun yanında elbetteki eşiniz kapalı kutu deilde konuşan biriyse ayrıntılı anlatmasını isteyin ama kendinizden uzaklaştıracak tavırlarda sergilemeyin..açıklamalar size kafi gelmiyosada içinizde şüphe kaldıysa takibi ve tedbiri elden bırakmayın derim..ben artık adamlar yapmıcaksa bile kadınların cesaretinden korkmaya başladım..

Neden sağolun iyiyim tabi ki bildiririm o kişiye deyip kapatmak yerine EŞİMLEYİZ desin ki ?
bazı hanımlar eşine güvenmiyor musun demesinler size ,bence kimse kocasına tam olarak güvenmesin erkeklerin doğası bu kimse yarın ne olacagını bilemez...
eşinizin davranışı bana göre de şüpheli ama sakin olun biraz daha araştırın konuşun...

ya bende şüphelendim bu durumdan yaaaaa.gerek yokmusmus seninle yaptıgı aktiviteyi bence.o sırada konusabilirdi o konuyu o zaman önemsiz bir kişiydise

Sizin belki rahatsız olacağınızı düşünüp karşıdaki bayan uzatmasın konuşmayı diye, eşimle lafını eklemiştir.

yok artık!!!! gerçekten mi? ama bu özel hayata saygısızlık eşiniz dahi olsa...ben hiç geniş değilimdir..aksine çok ama çok kıskancımdır ama böle birşeyide tasvp etmiyorum...eşlerin tek hayatı eşi değildir..düşünsenize eşiniz sizin arabanıza bu cihazdan takıyor ve çok samimi bir arkadasınızda size gayet özel bi durmunu anlatıyor ve esiniz bunu biliyor..nekadar yanlıs bu tabi benim düsüncem buna bir cok örnekte ekleyebiliriz....herneyse..
gelellim konuya..
esinizi siz tanırsınız tavırlarına göre süpheli bi durum ama yine tavırlarına göre hiz süphesiz bi durum bunu hareketleriniz izliyerek öğrenebilirdiniz tabi kendiznizi odaya kiltlemeseydiniz yani göreceli bi kavram .....

canım kesinlikle aynı fikirdeyim çok şüpheli bi durum hem arama saati hem gizli numara olması açısından...ama hiçbişey olmaya da bilir kadınlar rahat vermiyolar artık evli erkeklere nedense......gözünü açık tut, peşini bırakma konunun ama eşin unuttuğunu sansın ona hissettirmeden araştırmaya devam et. birşey varsa mutlaka çıkar ortaya ama aklında olsun erkekler birbirlerini acayip kolluyolar bu konularda yani sen sen ol bir arkadaşının ağzını falan arama uyanmasın kimse. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bişey yoktur.

bence iyice araştır ondan sonra şüphelen belkıe eşinin dediği doğrudur.kzı ara araştır yap bişiler.

başka türlüde olabilir
belki kendini rahatsız eden bayan
ve o da eşimle birlikteyim evliyim anla be delüü garıı demek istiyo
yani bu da olabilir
her bayan bizim gibi değül ki ya

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi.
Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken
kadının migreni tuttu,
evde kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız
gitmesini, onun eğlencesini
bozmak istemediğini söyledi.
Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve
partiye gitti
kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan
sonra kendini daha iyi
> hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz
> yapmaya karar verdi.
> > Tam hazırlanırken "acaba ben yanında değilken
> kocam neler
> yapıyor" diye düşündü ve kocasının kendisini
> tanımaması için
> değişik bir kostüm giyerek partiye gitti.
> > Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye
> başladı. Kocası arka
> arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak
> dans ediyordu, nereye
> kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına
> yaklaştı, Onunla çok
> samimi bir şekilde dans etmeye başladı, kulağına
> dışarıya
> çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine
> girerek seviştiler ve gece
> yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve
> gitti, kocasının
> dönüşünü beklemeye başladı.
> > Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru
> yatağa gitti.
> > Kadın: Parti nasıldı kocacığım" diye sordu,
> > Adam : "Sensiz hiç eğlenemedim tatlım"
> diye yanıtladı.
> > Kadın: "inanmıyorum" diye cevapladı,
> "Bahse girerim çok
> eğlenmişsindir" Adam : "Gerçekten hayatım.
> Partiye gittiğimde
> bazı arkadaşlarla sıkıldık,
> > Alt kata inip bütün gece poker oynadık. Fakat
> kostümümü ödünç
> verdiğim O Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir
> eğlenmiş, anlata
> anlata bitiremedi... :roflol:

BıLMEM ANLATABıLDıMMı ARKADAŞIM... OLAYIN ıÇ YÜZÜ HERZAMAN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GıBı OLMAYABıLıR... SEVGıLERıMLE a.s.

Bunun altına bir imza benden.

Heyecanla sonunu bekledim ve gerçekten hayran kaldım hikayeye, bunada bir imza.

Sizi tebrik ediyorum...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

süperrrrr bişeymişş bu yaaaa alkisalkisalkis
alınacakk çok dersss var valla bu hikayeden :mymeka:

ben olsam şüphelenirdim canım niye naptığına kadar söylüyo eşimle diyo gizli msjmı vermeye çalışıyo karşı tarafa? hem kadındaki rahatlığada pes patronu halletcekse işi onu arasın eşini niye arıyo? valla takip et bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…