sizce inanmalimiyim

Önemli olan konunun benim hoşuma gitmesi değil, kısa zaman önce eşimle nasıl barışabilirim temalı konu açmıştınız, barıştınız mı barışmadınız mı belli değil asıl sorun eşinizin yüzük takmaması mı şu anda sizce?

Kendiniz yazmışsınız ortada ev yok eşya yok diye, ayrıca eşiniz sizi aldatmak istese yüzük tutabilir mi sanıyorsunuz?

Evet gündeminizin çok çabuk değiştiğini ve yanlış noktalara odaklandığınızı düşünüyorum.

Ayrıca kimsenin intihar etmesini isteyecek kadar ruh hastası değilim merak etmeyin.

Eşiniz o yazdıklarını Facebook’ta mı buldu acaba:))
Asıl takarsa kapabilirler yakışıklı kocanızı:)
Bazı kadınlarda “sahipli” erkeği elde edip hemcinsine tercih edilmekten duyulan memnuniyet has safhada oluyor.

bilmem sevio edebiyat parcalayip konuya nokta koymayi yoksa susmuyorum .Ve haklisiniz :)

Bende takmiyorum eşim de takmaz. .
Hiç problem yaşamadık
Hem bu devirde artık parmağında yüzük olana geliyolar evliler daha kıymetli oluyo herhal

Az daha rakı masası muhabbetine başlayacaklarmış.
adabı vardır rakı içmenin....
önce kimle içtiğini bileceksin....
sonra kime içtiğini.....

Rakı icebilen kadınları seveceksin
Bir kadın rakiyi icebiliyorsa sohbeti de kendide hostur

Eşinizle daha ciddi problemleriniz vardı diye hatırlıyorum. İlk önce onları çözün, yüzük takıp takmama meselesini sonra düşünürsünüz .

Elinde yüzükle aldatan elinde yüzük olmasına rağmen kur yapan insanlar var malesef o nedenle bence bu güven meselesine kıstas olamaz benim eşim takıyo takmasa güvenmediğim için değil ama nişan törenimiz ve yüzüğü alırkenki yaşadığımız heyecanımız gelir aklıma üzülürüm sizi anlayabiliyorum ama bu dediğim gibi güvenmediğim için değil duygusal anlamda eğer sizinkide aslında güven sorunu değilde böyle bir durumsa eşinize bu şekilde ifade edin o zaman eminim ki etkili olur.

Özgüven üzerine biraz eğilmeniz gerekiyor bence. Bu konuda kitaplar okuyun ve bu anlamda kendinizi geliştirmeye çalışın. Yoksa ‘kendini gerçekleştiren kehanet’ misali bir bakmışsınız terkedilmişsiniz ya da aldatılmışsınız.

benim eşim pek sever hiç çıkarmaz

Bende hiç takmam
6 senelik evliyim 6 kere anca takmışımdır oda bayramdan bayrama misafiriğe giderken

eşim hiç sorun etmez karışmaz hiç bi şekilde

Gayette bağlıyımdır eşime yani

Bu arada parmağında yüzük olanı kapmıyolarmiymis anlamadım yani

Bi kadın kapılmak istiyen adamı kapar zaten

Sen eşini kendinede kelepçelesen eşinin birine kapılacagi varsa kapılır zaten
Bi yüzükle önüne geçemessin

(Ne kadar çok kapılma kelimesi ni kullanmişım bee )

Canım eşini karakter olarak biliyorsan kafana takma süpe olursa tak yapan insan evden çıkarken cikarir gelirken takar bende hayatta ya imam eşimde bobara ikimizde takiyorum birbirimize saygıdan ben hoşlanmadığım için oda takmıyor parmaklarını ağrıtıyor Bend e öyle bi yere giderken oda hemen ilk firsat onlari çıkarmak oluyor bunu sorun hale getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…