sizce inanmalıyımıyım :(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
kızlar ben böyle şeylere inanmam ama iş arkadaşlarımla çıkışta kahve içmeye gittik tarot falı bakan biri olduğunu söylediler ve kahve falı tabi. bugüne kdr parayla fal baktırdığım yoktur hep eğlencesine sallar dururuz. yaklaşık bir yıldır bebiş istiyorum bgn bende baktırdım ilk kez kadın bi kaç bişi bildi evet ama bana rahim ağzında akrep gibi bişi var eskiler bilir dedi ben muska büü yapmam sadece 3 hafta haftada bir gün gel kurşun dökücem o suyla yıkanıcaksın geçicek dedi %99 garanti dedi. tabi bu iş için para alıcakmı onu bilmiyorum ben inanamadım ama içime bi üzüntü çöktü

onun yerine bir rahim filmi çektirseniz.
doktora gitseniz daha kesin olmaz mı

onun yerine bir rahim filmi çektirseniz.
doktora gitseniz daha kesin olmaz mı
Doktora sürekli devam ediyorum Zatn rahim filmi cektirdim hiç öle bişi cıkmadı gitmem ztn bana da para almak için söyledi gibi geldi ama insanın içine kurt düşüyor işte

kızlar ben böyle şeylere inanmam ama iş arkadaşlarımla çıkışta kahve içmeye gittik tarot falı bakan biri olduğunu söylediler ve kahve falı tabi. bugüne kdr parayla fal baktırdığım yoktur hep eğlencesine sallar dururuz. yaklaşık bir yıldır bebiş istiyorum bgn bende baktırdım ilk kez kadın bi kaç bişi bildi evet ama bana rahim ağzında akrep gibi bişi var eskiler bilir dedi ben muska büü yapmam sadece 3 hafta haftada bir gün gel kurşun dökücem o suyla yıkanıcaksın geçicek dedi %99 garanti dedi. tabi bu iş için para alıcakmı onu bilmiyorum ben inanamadım ama içime bi üzüntü çöktü
çaresizliğini anlayabiliyorum aynı dertten muzdaribim
ama sakın inanma para tuzağı bunlar
senin içinde bulunduğun durumunu
çaresizliğini kullanıyor gibi geldi bana
şaka da olsa öylesine de olsa fal bakmak
ve baktırtmak günah
günah olan şeyden de bize hayır gelmez :(

Kadin durumunuzu biliyormuydu fal bakarken para koparmak için yapmis olabilir icinizi ferah tutun

çaresizliğini anlayabiliyorum aynı dertten muzdaribim
ama sakın inanma para tuzağı bunlar
senin içinde bulunduğun durumunu
çaresizliğini kullanıyor gibi geldi bana
şaka da olsa öylesine de olsa fal bakmak
ve baktırtmak günah
günah olan şeyden de bize hayır gelmez :KK43:
Teşekkür ederim cevaplarınız için insan umutsuz olunca içine kurt düşüyor işte acaba mı diyor ama bnde innmadım para için oldğunu düşünoyorum dua etmekten başka caremz yk

Teşekkür ederim cevaplarınız için insan umutsuz olunca içine kurt düşüyor işte acaba mı diyor ama bnde innmadım para için oldğunu düşünoyorum dua etmekten başka caremz yk
Allah yüzümüze baksın tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah

Back
X