Sizce iri gözler mi daha etkileyici yoksa renkli gözler mi??

ben renkli gözleri çok severm ozellkle yeşil gözleri:16: ama iri gözler de çekici degl diyemem :44:hepimiz Türkan Şoray'ın gözlerine hastayzdır sonçta iri ya renkli farktmz ikisinden biri olsaymış iimiş :49:olsun ne yapalım biz de kalem çeker büyütürüz gözlerii :61:renk için bi şey yapmamayı tercih ederim lensi sevmıorm pek çünkü...

benim gözlerim iri bgune kadar tanıdığım tanımadağım bir çok kişiden iltifatlar aldım gözlerim için ama renkli gözlerde cezbedici:72:

benim gözlerim yeşil-mavi arası bşy heryerde ilk göze çarpar o yzden renkli iri gözlerde güzel olur :)

benim gözlerim iri ve koyu kahverengi.
genelde herkes gözlerime bakar konuşurken, hocalarım bile ders anlatırken sürekli bana bakarlardı.
genelde bana kadınların söylediği şu olur : gözünün renkli olup olmaması değil, ama şekli çok güzel badem gibi ve iri, çok manalı bakıyorsun falan derler..
:nazar::nazar: erkekler de badem gözlü olduğumu söylerler..:17:
önemli olan karşınızdaki size birşeyler hissediyorsa, gözleriniz ne olursa olsun onu çok etkileyecektir..
yalnız iri gözlü olduğum için hislerim gözlerimden çok çabuk okunur..böyle bir dezavatajı var..

Son düzenleme:
gözlerim hem renkli hemde iri:nazar::nazar: ve ceremde hayran olmayan yoktu dıebılırım...
ama aslı olan gözlerin ışıltıyla bakmasıdır...

Irisi büyük, kücük badem gözler. Uzakdogulularinki gibi... :61: Renk siyah olursa daha güzel, ama masmavi ve yemyesil gözleri de cok begeniyorum.

Mesela Cansu Demirci'nin gözleri cok hos. Cekik degil ama irisi büyük, boncuk boncuk.. :69:

cansu-demirci-resim-9.jpg

Back
X