- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Çok sık konu açar oldum fakat sormam gerek çünkü 1,5 aydan beri evdeyim ve annemle kavga etmekten usandım birbirimizi yiyoruz evde
Bugün iş görüşmesine gittim. İK ile güzel geçti. Sonra aynı departmanda çalışaçağım bayanla tanıştırdı eğer olursa x hanım ile çalışacaksınız diye.
Baya güzel muhabbet ettik. Bi korkun olmasın (işle ilgili teknik bilgiler felan verdi bu ara tabi) ben sana yardımcı olacağım dedi. Bilgisayar programı bilmende iyi çizimlerinide geliştirirsin onun içinde sana yardımcı olurum takıldığın yerde ekip çalışmasını yürütürüz dedi.
Kadın okay verdi. İK'da tekrar salı günü gelebilir misiniz yöneticimizlede bir görüşme ayarlayalım son görüşme olacak dedi.
Şimdi her şey olumlu gidiyor mu ?
Olur mu bu iş. Yoksa biz seni ararız sonra derler mi?
Yöneticiylede tüm başvurulanları görüştürmezler heralde ?
Ay artık olsun,gına geldi gidip gidip biz seni arayacağız demelerinden.

Bugün iş görüşmesine gittim. İK ile güzel geçti. Sonra aynı departmanda çalışaçağım bayanla tanıştırdı eğer olursa x hanım ile çalışacaksınız diye.
Baya güzel muhabbet ettik. Bi korkun olmasın (işle ilgili teknik bilgiler felan verdi bu ara tabi) ben sana yardımcı olacağım dedi. Bilgisayar programı bilmende iyi çizimlerinide geliştirirsin onun içinde sana yardımcı olurum takıldığın yerde ekip çalışmasını yürütürüz dedi.
Kadın okay verdi. İK'da tekrar salı günü gelebilir misiniz yöneticimizlede bir görüşme ayarlayalım son görüşme olacak dedi.
Şimdi her şey olumlu gidiyor mu ?
Olur mu bu iş. Yoksa biz seni ararız sonra derler mi?
Yöneticiylede tüm başvurulanları görüştürmezler heralde ?
Ay artık olsun,gına geldi gidip gidip biz seni arayacağız demelerinden.