Sizce işe alındım mı ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Çok sık konu açar oldum fakat sormam gerek çünkü 1,5 aydan beri evdeyim ve annemle kavga etmekten usandım birbirimizi yiyoruz evde:işsiz:
Bugün iş görüşmesine gittim. İK ile güzel geçti. Sonra aynı departmanda çalışaçağım bayanla tanıştırdı eğer olursa x hanım ile çalışacaksınız diye.
Baya güzel muhabbet ettik. Bi korkun olmasın (işle ilgili teknik bilgiler felan verdi bu ara tabi) ben sana yardımcı olacağım dedi. Bilgisayar programı bilmende iyi çizimlerinide geliştirirsin onun içinde sana yardımcı olurum takıldığın yerde ekip çalışmasını yürütürüz dedi.
Kadın okay verdi. İK'da tekrar salı günü gelebilir misiniz yöneticimizlede bir görüşme ayarlayalım son görüşme olacak dedi.
Şimdi her şey olumlu gidiyor mu ?
Olur mu bu iş. Yoksa biz seni ararız sonra derler mi?
Yöneticiylede tüm başvurulanları görüştürmezler heralde ?
Ay artık olsun,gına geldi gidip gidip biz seni arayacağız demelerinden.:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Hayırlısı olsun hakkınızda. İnşallah son dakka golü atmazlar İK' nın en sevdiği şeydir.

Valla bitti gibi bi şey. Tekstil piyasası şu aralar vasat. Allah'tan Rusyayla barıştık. Biraz açılır belki.

Rusyayla tekstilimiz batıyo değer kaybediyoruz biliyo musunuz?
Gümrükte olmayan belgeler isteyip oyalıyolar yıllardır strateji bu.
Bizim ürünler giriş yaptığında sezon geçmiş oluyo sezonda giden ürünler sezon sonu fiyatına anlaşılıyo

Rusyayla tekstilimiz batıyo değer kaybediyoruz biliyo musunuz?
Gümrükte olmayan belgeler isteyip oyalıyolar yıllardır strateji bu.
Bizim ürünler giriş yaptığında sezon geçmiş oluyo sezonda giden ürünler sezon sonu fiyatına anlaşılıyo
Direkt laleli piyasasında çalışmadığım için o kadarını bilemem.
Artık piyasa düzelsede millet bi rahatlasa.

soyle diyeyim. IK 20 kisiyle gorusur. bunlarin icinden 5 kisi belirler onlarla da mudur gorusur. son karari mudur verir. o yuzden hemen sevinmeyin bence. ama tabii oncesinin olumlu olmasi guzel bisey :)

Şartlarıda konuştuk servisimiz var vs vs gibisinden.Maaş beklentimide söyledim. Olumsuz tepki almadım beklentimede. Önceki görüşmemde 3. mülatta kalınca korkuyorum:olamaz:

öyle işyerleri de var sanki alınmışsın gibi konuşurlar, sonra olumsuz çıkar ama tekrar çağırdıkları için olumludur diye düşündüm.

öyle işyerleri de var sanki alınmışsın gibi konuşurlar, sonra olumsuz çıkar ama tekrar çağırdıkları için olumludur diye düşündüm.
Bi de gittiğim firmanın 2 açık pozisyonu vardı ikiside bana uyuyor diye ikisinede başvuru yaptım. 2 iş yapacağım yani. Ondan umutlu gibiyim. 2 kişi alacağımıza 1 kişiye işi yükleriz kafasında konuştular. Hayırlısı olsun artık..

Bi de gittiğim firmanın 2 açık pozisyonu vardı ikiside bana uyuyor diye ikisinede başvuru yaptım. 2 iş yapacağım yani. Ondan umutlu gibiyim. 2 kişi alacağımıza 1 kişiye işi yükleriz kafasında konuştular. Hayırlısı olsun artık..

o zaman şanslı durumdasın her iş sahibinin işine gelir:KK73:

Back
X