Sizce işe yarar mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sirmost3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
92
9
36
28
Selamunaleyküm bayanlar bende pko var hecen gün dr a gittim iki yumurtalığımda da kistler var ve ben regl olmakta çok zorluk çekiyorum ilaçsız olmuyorum tabi. Şimdi dr bana tarlusal verdi reglin üçüncü günü amh bakcak işte. Fakat bu tarlusal bana baş ağrısı yaptı sanırsam önceden de içerdim ama böyle olmadım. İki gündür başım cok ağrıyor. Ben bu hapı üç gün içtim ve daha üç gün var bitmesine. Bu üç gün içtiğimle regl olur muyum acaba yoksa ben içmemeye karar verdim yaniii. Aşşırı başım ağrıyor ya

Tatlım instagram da birebeningünlüğü diye sayfa var gir bak adet söktürücü masajı var ne gerek var ilaca doğalı varken millet o masajla kistleri eritti yok etti bebiş bekliyor şiddetle öneririm

Tatlım instagram da birebeningünlüğü diye sayfa var gir bak adet söktürücü masajı var ne gerek var ilaca doğalı varken millet o masajla kistleri eritti yok etti bebiş bekliyor şiddetle öneririm
Öyle mii çok sağolun bi bakayım. İlaç bana bu sefer dokundu sanırsam bi bakayım çok sağol canımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…