SİZCE İŞİMİ DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?????????????????

Arkadaşlar merhaba,
İşimle ilgili sıkıntılarım var. Bunlardan bahsetmek istiyorum size....Ve fikirlerinize ihtiyacım var.Ben finansçıyım ve şu an ithalat-ihracat yapan bir firmada finans müdür yardımcısı olarak çalışıyorum.3 senedir buradayım. Fakat ayrılmayı düşünüyorum çünkü çok az maaş veriyorlar ve evimize bayağı uzak servisim var ama akşam dönüşlerim çok zor oluyor. Ben k.çekmecede oturuyorum işim hadımköyde......akşam 18.00 de işten çıkıyorum 19.30 da ancak eve girebiliyorum. Siz de takdir edersiniz ki büyük bir firma olduğu için finans işi çok yoğun ve stresli geçiyor. Gerçi finans departmanı her yerde aynıdır. Stresli ve yoğun....Ancak maaşı az olduğu için yaşadığım stres ve yoğunluğa değmediğini düşünüyorum. Ve ayrılmak istiyorum....Evime daha yakın bi yerde iş bulabilirim en kötü yine aynı maaşı alırım ama evime yakın olur diye düşünüyorum.Kararım doğru mudur? bilemiyorum siz olsanız ne yapardınız. Her türlü fikre açığım yorumlarınızı bekliyorum :))))
Kucukcekmece-Hadımköy arası niye o kadar saat ben de onu anlamadım. Trafiğin ters yönü o yön. Özel arabayla 20 dk falan suruyor, servisle de 45 dk olsun.

Kucukcekmece-Hadımköy arası niye o kadar saat ben de onu anlamadım. Trafiğin ters yönü o yön. Özel arabayla 20 dk falan suruyor, servisle de 45 dk olsun.
Akşam iş çıkış saati olduğu için sıkıntı oluyor.

Back