• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce iyi mi yaptım kötü mü?

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.358
23
34
Kızlar 10 yıl önce benden hoşlanan biri vardı beni
Sosyal medyadan buldu. Yabancı biri ile evlenmiş ayrılmış çocuğun velayeti bunda. Kadın Türk vatandaşı da olmuş. Bu başka şehirde kadın da İstanbul’da.

Cocuğu da 4 yaşında. Ne bileyim kızlar adam iyi birine benziyor ama iyi olsa eşi çocuğuna rağmen boşanır mıydı diye düşünmeden edemedim. Adamı reddettim yazma dedim.

Yaşım 32. Şimdi de aslında kabul etse miydim diyorum ama bi yandan da iyi yaptım diyorum cünkü başkasının çocuğuna bakamam diye düşünüyorum, sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım kısmet mi teptim ne dersiniz

Sosyal medyadan buldu. Yabancı biri ile evlenmiş ayrılmış çocuğun velayeti bunda. Kadın Türk vatandaşı da olmuş. Bu başka şehirde kadın da İstanbul’da.

Cocuğu da 4 yaşında. Ne bileyim kızlar adam iyi birine benziyor ama iyi olsa eşi çocuğuna rağmen boşanır mıydı diye düşünmeden edemedim. Adamı reddettim yazma dedim.

Yaşım 32. Şimdi de aslında kabul etse miydim diyorum ama bi yandan da iyi yaptım diyorum cünkü başkasının çocuğuna bakamam diye düşünüyorum, sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım kısmet mi teptim ne dersiniz
Adam boşluktan aklına düşmüş gibi geldi. Uzak dur bence.

Siz daha evlenmemisken gencecik yasta nicin baskasinin cocuguna bakacaksiniz ki? Mantikli geliyor mu?

Bana da gelmiyor da, size de mi gelmiyor diye merak ettim. Bir insanı da böyle reddetmek haksızlık mı diye düşündüm. Saolun güzel düşünceniz için ☺️

Hata etmişsin, hatta seni unutamadığı için boşanmış muhtemelen. Çocuğa da senin adını vermiştir bak gör. Adam yanıyor 10 yıldır senin için... Şimdi 4 yaşındaki kızına baktıkça seni hatırlıyor, ah diyor keşke yanımda olsa da beraber baksak.. o yüzden eklemiştir, aşka bak be..

Hata etmişsin, hatta seni unutamadığı için boşanılır olabilir, muhtemelen çocuğa da senin adını vermiştir. Adam yanıyor 10 yıldır senin için... Şimdi 4 yaşındaki kızına baktıkça seni hatırlıyor o yüzden eklemiştir Aşka bak be..
Oğlu var 😃

Aslinda sen herhangi bir sey yapmasan,oyle kendi halinde yasasan daha mantikli olur gibime geliyor..

Denk değilsiniz. Çocuğu olmasa belki gideri olabilirdi ama çocuk varsa olmaz.

Back
X