- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
olay pasta değil ya da börek ya da fıstık değil.benim varlığımı yok sayıyorlar.ağlamak istedim.Allaha sığındım.Davranışları tabi ki hoş değil ama çok kendinize dert etmeyin. Gün içinde mecburiyetten aynı ortamda olduğunuz insanlar sonuçta siz işinize odaklanın. Kabalık değil ama gösterdiğiniz tepki yerine teşekkürler işlerim var gibi bişey söyleyip dönüp gitseydiniz daha iyi olurdu. Mesafeli bir tavır bu gibi tipleri ezer. Sinirinizi bozamadıklarını anlarlarsa sizinle uğraşmazlar.
bunlar birbirlerine de öyle.müdürün yüzüne güler anketlerde sıfırı basarlar.bizzat gördüm.Evet canım giderim.İş hayatın diyip geçme, ister istemez özel hayatını etkiler, mutsuz olmana sebep olur. Baş ederim düzeltirim diyorsan tabii ki kal, ama kendini dışlanmış hissediyorsan, sürekli alay konusu olduğunu düşünüyorsan gitmelisin. En azından diğer şirkette kimse senin boşandığını bilmez. Sende hayatınla ilgili ufak da olsa bilgi vermeyeceğini bilirsin. Bugün dostun olan yarın düşmanın olur. Bu yüzden ufak da olsa insanlarla biraz arana mesafe koy. Belirlediğin bir çizgiyi geçme. Maalesef yıllar geçtikçe insanlar kötüleşiyor, karşındaki insanları kırdıklarınız farkına bile varmıyorlar.
aslında hiçbir sebep yok.bir kişiyle kötüydüm sonra herkesle kötü oldum.sebep yok.iyilik yaptıklarım da aynı şekilde sırtını döndü.somut şununla şunu yaşadım dicek bişi olmadı.ilk onlar saldırdı ben de karşılık verdim vs.müdüre yalakalık yapmak istiyorlar hepsi busizinle neden dalga geciyorlar yada ugrasiyorlar durduk yeremi
aslında herkes değil çok değerli birkaç insan dışında herkesle kötü oldum.kabullenmediler benisizinle neden dalga geciyorlar yada ugrasiyorlar durduk yeremi
trip değil, beni yok saydılar.bu ilk değil.ben de kabul etmedim.prensip.gurursuz olduğumu fark ettim sankiKeske öyle trip atmak yerine dogumgunu olan arkadası tebrik edip bana haber verilseydi bende katılmak isterdim gibi ufak sitem etseydin
Bilmiyorum ama bicok farklı sirkette farklı bölümlerde calıstım ancak sizin kadar dıslanan ilk defa görüyorumtrip değil, beni yok saydılar.bu ilk değil.ben de kabul etmedim.prensip.gurursuz olduğumu fark ettim sanki
aynı odada 5 kişiyiz.Başka bir yerde çalışma olanağınız varsa düşünün.İş yerinizde kendinize ait bir odanız var mı ? Eğer varsa hiç umursamayın bile.
sizde onlari kabullenmeyin kabullenmeyin görmezden gelin devlet dairesinde calisiyorsunuz sanirim hayat boyu onlarla yan yana olacaginizi dusunmek sizi bunaltiyor sanirim ben ozel sektor calisaniydim hher yer ayni bir gruplasma herzaman oluyor oyuzden gormezden gelmek en iyisi sadece is icin muhattap olmak fazlasini beklememek sizede huzur verir soyle dusunun siz bu tarz insanlarla samimi ve gereksiz muhattap olacak kadar çiğ bir insanmisiniz ben her is yerimde bunu dusundum iyilerle iyiydim geri kalaniyla arama ordugum duvari once ben yikmadim yikmalarinada izin vermedim sizde bunu deneyinaslında herkes değil çok değerli birkaç insan dışında herkesle kötü oldum.kabullenmediler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?