Sizce kafamda mi kuruyorum

Gebekalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
36
6
1
24
3 yıllık sevgilim bir yillikta eşim 4 senedir güzel giden birliktelimiz var hatta ailelerimiz engel olmuştu ona rağmen vazgeçmedik evlendik eşimin eski sevgilisi vardı kötü bir ayrılıkları olmuştu adını bile almaz kız düğünümüze gelip halay bile çekmişti şimdide bir tanudik vasıtasıyla kocamın ortamına gelicek bahne olduğu çok belli eşimde duyunca keyfi gitti onun olduğu ortama girmem gitmem falan yaptı sorunca da hazetmedigini görmek istemedini neden aynı ortamda ölüyüm ki falan yaptı ama sizce hala takiyo olabilir mi yoksa ben mi kuruyorum gerçi ortaminda olsada ayrı tribe girerdim ama aklıma takildi

Kıza hala ilgisi olsa gizli gizli sevinir hatta memnun bile olur onu görürüm diye ve göreceği günü iple çeker bence hiç takma kafana boşa kuruntu çünkü .

Lütfen noktalama işareti kullanın yazarken. Evet tabi ki takıyor o yüzden aynı ortama girmiyor. Kim rahat rahat eski sevgilisiyle aynı ortama girer üstelik evli barklıyken? Herkes rahatsız olur bu durumdan. Bu ölüp bittiğini ona aşık olduğunu vs göstermez elbette. Aynı ortamda olsalar tribe girerdim yazmışsınız, aynı ortamda olmak istememiş eşiniz yine tribe girmişsiniz.

Gitmese olmaz mı o ortama o ortam neresi ?

Ayrıca ayrılan sevgili niye düğüne gelir halay çeker onuda hiç anlamadım madem kötü bitti şimdide görmek istemiyor

Ay ne yapışkan yuzsuz insanlar var.
Düğüne gıdılır mi ya.

Kız neden düğününüze geldi? İkinizden birinin davetlisi değilse, düğünde olması çok saçma. Üstüne bir de halay çekmesi iki kere saçma.
Sormadınız mı "seni kim davet etti?" diye?
Ben olsam sorardım, benim düğün günümde huzurumu hiçbir şeyin kaçırmasına izin vermezdim.
Rezalet çıkarsa da çıksın. Siz rezil olmazsınız.
Neyse, neden davet edildiğini anlamadım ama, benim de eşim ayrıldığı eski bir kadınla aynı ortamda bulunmak zorunda kalsa ikimizin de tadı kaçar elbette.
Fakat bu ortam, bir arada olmak zorunda oldukları bir ortamsa, eşim muhtemelen hiç muhatap olmaz. Sadece durumun kendisi rahatsız edici olur. Şahsen ne eşimi ne de beni rahatsız edebilir. Zaten ona bu duyguyu hissettirirseniz herhangi biriniz, kendini daha fazla önemsemeye başlar.
Eşimin kendi iş yeri patronu olduğu bir iş
Bir de, madem eşiniz işin patronu, onu oraya almama hakkı da var yani. Ya yazarken anlatım bozukluğu yapıyorsunuz ve biz yanlış anlıyoruz, ya da eşiniz kendi iş yerine bile hakim olamıyor patron olarak.

Ben nötr olduğum ve bir şey hissetmediğim eski sevgilimle aynı ortama girecek olsam yüzüm falan düşmez. Hatta onun geleceğini bile unuturum.

Eşimin kendi iş yeri patronu olduğu bir iş
Gitmek istemiyo zaten bnde ona takildim
Böyle tek tek yazmazsan karışıyor kime ne yazacaksan yorumlaya tıkla yaz daha net olur

Eşiniz patronsa böyle ortamlar yapmasın onun elinde oldu da yaptı sizle gitsin çok durmasın
Muhattap olmasin
Hem ortam hazırlayıp hemde oflamanın poflamanın istemiyorum demenin de anlamı yok

Düğüne akraba olduğu için ailesi vardı ama onun katılma zorunluluğu yoktu ben olsam gitmezdim iş konusunda 3 ortaklar zaten diğer ortağın kuzeni oluyo o adamlada doğru dürüst yakınlıkları bile yok ona demiş gelicem diye mesaj atmış tamamen bahane olduğu belli eşimde o gelirse o gün gitmem seninle vakit geçiririm dedi

Eski sevgili eşinizin akrabası yani. İlginç.
Hem madem gitmeme lüksü var, o zaman dediği doğru. Ne şeytanı gör, ne salâvat getir derler.
En doğrusu bu olur, siz karı koca eğlenin işte ne dert ediyorsunuz.

3 ortaksa biri bulunsun esin gitmesin
Zaten sorunu da halletmiş çözmüş sorun yok
Sorun yoksa dertte yok
Hadi rahatlayın
Bir dert daha çözüldü

Kız düğüne geldi, yetmedi bide halay çekti. Altın da taktı mı bari? Damadın eski sevgilisinden bir çeyrek..Garip biriymiş valla, sinir olurdum herhalde. Eşinizden yana bir sıkıntı yok gibi ama yinede ayarlayıp gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…