Kıza hala ilgisi olsa gizli gizli sevinir hatta memnun bile olur onu görürüm diye ve göreceği günü iple çeker3 yıllık sevgilim bir yillikta eşim 4 senedir güzel giden birliktelimiz var hatta ailelerimiz engel olmuştu ona rağmen vazgeçmedik evlendik eşimin eski sevgilisi vardı kötü bir ayrılıkları olmuştu adını bile almaz kız düğünümüze gelip halay bile çekmişti şimdide bir tanudik vasıtasıyla kocamın ortamına gelicek bahne olduğu çok belli eşimde duyunca keyfi gitti onun olduğu ortama girmem gitmem falan yaptı sorunca da hazetmedigini görmek istemedini neden aynı ortamda ölüyüm ki falan yaptı ama sizce hala takiyo olabilir mi yoksa ben mi kuruyorum gerçi ortaminda olsada ayrı tribe girerdim ama aklıma takildi
Allah'tan kötü ayrılmışlar. Yoksa gerdeğe bile gelebilirdieşimin eski sevgilisi vardı kötü bir ayrılıkları olmuştu adını bile almaz kız düğünümüze gelip halay bile çekmişti
Bir de, madem eşiniz işin patronu, onu oraya almama hakkı da var yani. Ya yazarken anlatım bozukluğu yapıyorsunuz ve biz yanlış anlıyoruz, ya da eşiniz kendi iş yerine bile hakim olamıyor patron olarak.Eşimin kendi iş yeri patronu olduğu bir iş
Tüm günde videoya çektiAy ne yapışkan yuzsuz insanlar var.
Düğüne gıdılır mi ya.
Eşimin kendi iş yeri patronu olduğu bir iş
Böyle tek tek yazmazsan karışıyor kime ne yazacaksan yorumlaya tıkla yaz daha net olurGitmek istemiyo zaten bnde ona takildim
Düğüne akraba olduğu için ailesi vardı ama onun katılma zorunluluğu yoktu ben olsam gitmezdim iş konusunda 3 ortaklar zaten diğer ortağın kuzeni oluyo o adamlada doğru dürüst yakınlıkları bile yok ona demiş gelicem diye mesaj atmış tamamen bahane olduğu belli eşimde o gelirse o gün gitmem seninle vakit geçiririm dediKız neden düğününüze geldi? İkinizden birinin davetlisi değilse, düğünde olması çok saçma. Üstüne bir de halay çekmesi iki kere saçma.
Sormadınız mı "seni kim davet etti?" diye?
Ben olsam sorardım, benim düğün günümde huzurumu hiçbir şeyin kaçırmasına izin vermezdim.
Rezalet çıkarsa da çıksın. Siz rezil olmazsınız.
Neyse, neden davet edildiğini anlamadım ama, benim de eşim ayrıldığı eski bir kadınla aynı ortamda bulunmak zorunda kalsa ikimizin de tadı kaçar elbette.
Fakat bu ortam, bir arada olmak zorunda oldukları bir ortamsa, eşim muhtemelen hiç muhatap olmaz. Sadece durumun kendisi rahatsız edici olur. Şahsen ne eşimi ne de beni rahatsız edebilir. Zaten ona bu duyguyu hissettirirseniz herhangi biriniz, kendini daha fazla önemsemeye başlar.
Bir de, madem eşiniz işin patronu, onu oraya almama hakkı da var yani. Ya yazarken anlatım bozukluğu yapıyorsunuz ve biz yanlış anlıyoruz, ya da eşiniz kendi iş yerine bile hakim olamıyor patron olarak.
Eski sevgili eşinizin akrabası yani. İlginç.Düğüne akraba olduğu için ailesi vardı ama onun katılma zorunluluğu yoktu ben olsam gitmezdim iş konusunda 3 ortaklar zaten diğer ortağın kuzeni oluyo o adamlada doğru dürüst yakınlıkları bile yok ona demiş gelicem diye mesaj atmış tamamen bahane olduğu belli eşimde o gelirse o gün gitmem seninle vakit geçiririm dedi
3 ortaksa biri bulunsun esin gitmesinDüğüne akraba olduğu için ailesi vardı ama onun katılma zorunluluğu yoktu ben olsam gitmezdim iş konusunda 3 ortaklar zaten diğer ortağın kuzeni oluyo o adamlada doğru dürüst yakınlıkları bile yok ona demiş gelicem diye mesaj atmış tamamen bahane olduğu belli eşimde o gelirse o gün gitmem seninle vakit geçiririm dedi
Kovsaydi eşin.Tüm günde videoya çektiduguncuden daha çok onda video vardir
Kovsa ne olucak ki aynı iştelerKovsaydi eşin.
Ben olsam o kadını kovardım ne demek ya.
Aynı işte değiller ki mekanına gelmek için saçma bir ortam oluştu oda bunu kullaniyo benim kide bu yüzden o ortamda bulunmucakKovsa ne olucak ki aynı işteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?