Sizce kalitesi nedir ?

Sedacaserap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
95
32
3
43
Merhaba canlar nasilsiniz?

Bilginize desteginize ihtiyacim var. Ilk opumda 6 yumurtam cikti 3 tanesi olgun denildi ve sadece biri dollendi 3. Gun embriyosu 7 hucreli orta kalite dedi embriyolog. Ve dondurdular. Temmuz sonu prp yapildi eylul ayinin reglisinin 2.gunu amh ve fsh testi yapip gelin dediler. Eylul reglisini bekliyorum bakalim prp ise yaramismi ?

Kizlar 3. Gun embriyosu 7 hucreli embriyo orta kalitemi oluyor ?

Her kliniğin kalite anlayışı farklı. Mesela benim en iyi kaliteydi ilk ikisi 4aaydı. Ama bazı kliniklerde 5aa en iyi diye geçiyor. 3ab iki tane transfer edildi o zaman da iyi kalite dediler mesela orta demedi ona bile. Benimkiler 5. Gündü canım

Saglikla kucagina al canim bebisini darisi bizlerin basina insALLAH

Kızlar moralim biraz bozuldu 10 kaliteli yumurtadan 7tanesi dölllenmiş ilk gün çok önemliymiş öylemi sizin nasıl oldu

Bence 7 sayısı gayet iyi benim 19 toplandı 14 döllendi insanlar bir tane sağlıklı yumurta için aylarca uğraşıyor her şey gönlüne göre olsun

Bence 7 sayısı gayet iyi benim 19 toplandı 14 döllendi insanlar bir tane sağlıklı yumurta için aylarca uğraşıyor her şey gönlüne göre olsun
Moralim aşırı bozuk yA bu kadar düşük olacağımı zannetmiyordum hadi onlarda gitmezse ilerleyen günlere en önemli si ilk gün mü morale ihtiyacım var

Moralim aşırı bozuk yA bu kadar düşük olacağımı zannetmiyordum hadi onlarda gitmezse ilerleyen günlere en önemli si ilk gün mü morale ihtiyacım var
7 çok iyi bı sayı. Bilmedigimizden bize az gibi geliyor. Sonucta en fazla bir yada iki embriyo koyacaklar

Bak canım Allahtan başka kimse bilemez kaçı gider 5. Güne benim 14 tane de üçüncü güne geldi ama 5. Güne 7 tane geldi sadece bir tanesi transfer edildi kimyasal gebelik yaşadım düştü şimdi de kendiliğimden hamile kaldım lütfen dua et ve İnan sana sağlıklı bir embriyo bile yeter tutunacaksa ama tutunamayacaksa 20 embriyon olsa da fark etmez dua et ve inan bol şans

Dua ediyorum bol bol inşallah kabul olur

3ab ile hamile kaldınız mı? Benimde 3ab

Merhaba, bu konuda şöyle güzel bir makale okumuştum. İlgilenen herkes için faydalı olacaktır. Örneğin 3. Gün ya da 5. Gün embriyoların nasıl olması gerektiği vs tek tek anlatılıyor.

Benim 3 yumurtam oluştu . 3 de döllendi 1 tanesi transfer edildi. Ama ben hiç bir zaman 3 yumurtam oluştu vah vah demedim. Açıkçası tatlı hanımlar sizleri de anlamıyorum sayıya takılmanızı ve en mutlu en umut dolu olma zamanınız da kendinizi üzmenizi anlamıyorum . Kendinize en büyük zararı verdiğinizi düşünüyorum. Ben doktora da diyordum 3 ü de döllenecek döllendi 3 ü de 5 e gidecek ve tutunacak pozitif olacak hiç bir zaman karamsar olmadım hep mutluydum. Size de aynısını tavsiye ederim. Ya da psikolojik açıdan hazır olduğunuz da transfer yaptırmanızı tavsiye ederim.

AA kaliteyi gösteriyor canım yanında ki rakam büyüklüğü .

Selam..şu 3a 4a falan onlar ne demek! Benim 5 yumurtam oluştu 5ide 3.gün dendi.ve donduruldu.benimki şimdi ne oluyor
Sanırım beşinci günde bu harf ve rakamları veriyorlar. 3.gunde olmuyor. Zaten iyi bı embriyo 3.gunde de 5.gunde de tutar. Baştaki rakamların bı önemi yok. Harflerde a en iyi, b orta, c düşük kalite demek.5 tane çok güzel bı sayı ise yaramasalar dondurmazlardi. Hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…