Sizce Kararlı olup olmadığını sormalı mıyım?

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Dün yazdığım konuda eşimin boşanma isteğini anlatmıştım. Konuyu okumak isteyene ekliyorum.
Sabah da kar manzarası paylaşıp, "HAVA SOĞUYUNCA DEĞİL YÜREĞİ SOĞUYUNCA BAŞLARMIŞ İNSANIN KIŞI" yazmış altına. Sizce kararlı olup olmadığını sormalı mıyım yoksa sessiz kalıp olayları akışına mı bırakmalıyım? İkinci seçenek duygusal olarak daha yakın şu an bana.

Arkadaşlar adama yalvaracağımı sananlar falan var aranızda okumanız için önceki konumu paylaştım. Yalvaracak değilim bunu nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Sadece şu an boşanma fikrine alışmış değilim ve bunu hemen duymak istemiyorum olay bu. Adım atmasını falan da bekleyen yok nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlamadım. Sorup süreci hızlandırmak mı yoksa bekleyip kendiliğinden gelişmesini görmek mi? Konu bundan ibaret. Soruya ya da konuma yazmadığım çıkarımlar yapmayın lütfen! Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu durumlarda cok stratejik davranmayi dogru bulmuyorum. Bir kerecik sorabilirsiniz evet kararliyim derse peki tamam dersiniz. En azindan neden sormadim diye pisman olmazsiniz. Sorun kararliyim derse sizin kafanizda net olur.
evet kararlıyım cevabını almak istemiyorum ki
Akışına bırakın
Zaten problemli bir evlilik yeniden başlamak süreci uzatmaktan başka işe yaramaz
ne yapayım boşanayım mı direkt :D

Uygun bir zamanda sorun bence. Bunu yaparsanız ileride ayrılırsanız içiniz çok rahat olur "ben elimden geleni yaptım" dersiniz. İşler şu an sizin için ciddi bir noktada zaten. Bir adım atayım bekleyeyim o gelsin ben gideyim çizgisi geçilmiş. İnşaallah kolaylıkla gönlünüze göre olsun herşey

Bilmiyorum isterseniz yalvarın
Barışmaya niyeti olsa gelir söyler
Ne o ergen gibi laf oyunları
Biraz büyüyün
bu ne hadsiz bir cevap böyle. Ergen olan sizsiniz bence saygıyı öğrenememişsiniz. Cevabınız için yine de teşekkür ederim konuma katacağınız bir şey yok. İyi günler.

bu ne hadsiz bir cevap böyle. Ergen olan sizsiniz bence saygıyı öğrenememişsiniz. Cevabınız için yine de teşekkür ederim konuma katacağınız bir şey yok. İyi günler.
Gidin sorun diyorlar yok
Akışına bırakın diyoruz yok
Ee ne bekliyorsunuz
Birde üslubunuza dikkat edin
Buraya konu yazdığınızda her yorum istediğiniz gibi olmayabilir
Yetişkin iki insanın evlilik gibi nir süreçte daha realis t daha ayakları yere basan kararlar alması gerekir
Bendr bu konuya cevap yazmak istemem ilin doğrusu

Arkadaşlar adama yalvaracağımı sananlar falan var aranızda okumanız için önceki konumu paylaştım. Yalvaracak değilim bunu nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Sadece şu an boşanma fikrine alışmış değilim ve bunu hemen duymak istemiyorum olay bu. Adım atmasını falan da bekleyen yok nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlamadım. Sorup süreci hızlandırmak mı yoksa bekleyip kendiliğinden gelişmesini görmek mi? Konu bundan ibaret. Soruya ya da konuma yazmadığım çıkarımlar yapmayın lütfen! Teşekkür ederim.

Sevgilin olsa kes at derim ama söz konusu eşin bence bir yere davet et karşılıklı konuşun birbirinizi anlamaya çalışın baktın olmuyor sen istediklerini o istediklerini anlatsın orta yol yoksa boşanın

Gidin sorun diyorlar yok
Akışına bırakın diyoruz yok
Ee ne bekliyorsunuz
Birde üslubunuza dikkat edin
Buraya konu yazdığınızda her yorum istediğiniz gibi olmayabilir
Yetişkin iki insanın evlilik gibi nir süreçte daha realis t daha ayakları yere basan kararlar alması gerekir
Bendr bu konuya cevap yazmak istemem ilin doğrusu
cevap elbette yazabilirsiniz sizin üslubunuz hoş değil büyüyün falan bana göre çok hadsizce. Soruma ekleme yaptım okursanız daha iyi anlarsınız beni sanırım. Buna göre de bir çözüm bulabilirsiniz ya da fikir.

Anladigim kadariyla hala beraber yasiyorsunuz bu aksam oturun konusun sorun kararli olup olmadigini duymayi istemesenizde bunu yapmak zorundasiniz. Kararli oldugunu söylerse dik durun baska da ne yapabilirsiniz ki.

cevap elbette yazabilirsiniz sizin üslubunuz hoş değil büyüyün falan bana göre çok hadsizce. Soruma ekleme yaptım okursanız daha iyi anlarsınız beni sanırım. Buna göre de bir çözüm bulabilirsiniz ya da fikir.
Tavırlarınız çocukça bana göre
Eklemeyi falan okumak istemiyorum
Siz iyi değilsiniz heralde
Hakkınızda hayırlısı diyorum

Back
X