Annem 65 yaşında.hiç oturmaz vızır vızırdır bütün gün.anladığım kadarı ile konu sahibinin kv.desi tembel aynı benim kv.gibi..Hani birşeylerin ucundan tutabilir tabi madem sizinle yaşıyor.En azından siz yemek yaparken çocuğu oyalasa ne bileyim
oturduğu yerde bi sebze ayıklasa.Ufak tefek sizin işinizi kolaylaştırabilir.Ama sonuçta 63 yaşında çokda birşey beklememek
lazım.Anladığım kadarı ile siz de beklemiyorsunuz zaten.Akşama kadar aç durmasıda enteresan.Fenalaşana kadar
kendine göre birşey hazırlayıp yeseydi.Eşiniz tek erkek evlat mı?
Ben sana katıliyorum canımsanırım kaynanan bi de ev isimi yapicam diyor. eline yapismasindan da korkuyo olabilir. simdi burasi aaa bi de hizmet mi bekliyosun diyenlerle dolacak. haberin olsun:)))
Canim inan çok gelesi vardı zaten sebebi oldu kendi annem yok malesefİş yapan kayınvalideler var ama bence yapmak zorunda değiller.Beklemeyin bence bi şey.
63 yaşında demişsiniz ama o kadar da genç değil bana kalırsa.Rica minnet gelmiş bebeğinize bakıyor benim bile kafam kaldırmaz mesela.Düzeni değişmiş çekiniyor olabilir.
Kendi annenizi çağırın nazınız daha çok geçer
Bence tesvik et belki cekiniyordur belki isine geliyordurArkadaslar Merhaba benim kayinvaldem dul 63 yaşında sağlam bi kadın.
Ben ücretsiz izinle kızıma 14 ay kadar baktım. Sonra guvenebilecegimiz bi bakıcı bulamadık. KV zaten yalnız diye onu cagirdik o bakiyo ama ben öğretmenim bu yıl az ders alıp o ders saatlerini de kızımın uyuduğu zamanlara denk getirdim yani kV genelde kızım uyurken bakiyo diyebiliriz.
Ben işten eve geldiğimde daha kızımı emzirirken kV başlıyor ne yiyecegiz demeye yemek hazırlarken kızım durmuyor babannesine gitmek de istemiyor bi yardım edeyim aglatmayalim çocuğu demiyor. Bazen bi işi yarım bırakıp gidiyorum ise mesela tezgahı topladım ama silmedim asla silmez bi makina yerlestirmesini bekliyorum mesela ama elini bile sürmez.
Mesela gecen cumartesi isim vardı kızımı da alıp çıktım akşam geldim ben yokken bişi hazirlamamis yememis tansiyonu düşmüş hasta olmuş
Kızıma baktigina şükür mu demeliyim sizce veya ufak tefek de olsa bişiler beklemekte haklı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?