- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Arkadaslar Merhaba benim kayinvaldem dul 63 yaşında sağlam bi kadın.
Ben ücretsiz izinle kızıma 14 ay kadar baktım. Sonra guvenebilecegimiz bi bakıcı bulamadık. KV zaten yalnız diye onu cagirdik o bakiyo ama ben öğretmenim bu yıl az ders alıp o ders saatlerini de kızımın uyuduğu zamanlara denk getirdim yani kV genelde kızım uyurken bakiyo diyebiliriz.
Ben işten eve geldiğimde daha kızımı emzirirken kV başlıyor ne yiyecegiz demeye yemek hazırlarken kızım durmuyor babannesine gitmek de istemiyor bi yardım edeyim aglatmayalim çocuğu demiyor. Bazen bi işi yarım bırakıp gidiyorum ise mesela tezgahı topladım ama silmedim asla silmez bi makina yerlestirmesini bekliyorum mesela ama elini bile sürmez.
Mesela gecen cumartesi isim vardı kızımı da alıp çıktım akşam geldim ben yokken bişi hazirlamamis yememis tansiyonu düşmüş hasta olmuş
Kızıma baktigina şükür mu demeliyim sizce veya ufak tefek de olsa bişiler beklemekte haklı miyim
Ben çocuğum olsa kendi anneme bırakır mıyım emin değilim, acaip tembeldir, keyifçidir, yemek pişirmekten vs pek anlamaz.
Tatilde oraya gittiğimizde yemekleri eşim pişiriyor, o kadar diyeyim.
Kv ise ziyarete gittiğimizde kalkıp kahvaltıyı hazırlar biz uyanmadan. Mantılar açar, börekler döşer, çeşit çeşit turşu, reçelle yollar bizi.
Bebeğine annen mi baksın, kv mi deseler; hiç düşünmem kv derim.
Yapı meselesi işte. Sizdeki kv, benim annemin modelinden.
Yerinizde olsam, madem dersiniz de azmış, kesinlikle bakıcı bulurdum.