• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kayinvaldem normal mi

Ben insanlardan beklentileri anlayamıyorum. Kayınvalide gelmese, gelmedi çocuğuma bakmadı olur. Gelse aman zaten çoçuğum uyuyordu bakmadı bile, yemek de yapmadı oluyor.
Bakıcıya muhtaç etmemiş gelmiş bakmış, daha ne?
Madem rahatsız oluyorsunuz o zaman çağırmayın. Bakıcıyla idare edin.

Kv çocuk bakma konusunda pek istekli değil gibi. Sanki zorla getirmişsiniz. Bence bu bakıcılık olayını fazla uzatmadan alternatifler düşünün.

Iste bazi insanlar yardim sever degil. Mecbur basinin caresine bakacaksin.
benim kv de de yapmaz.
Ama arkadaslar su da var, bu insanlar yaslaninca göz kulak olmak bizim insanlik görevimiz olurken, onlarin bize yardim etmesini de fazla görmemek lazim.
Biz yasli kadin muhtacken yemek yapmasak ona cani oluruz. Ne de olsa esimizin annesi olur. Insanlik olur.
Ama eli ayagi tutup yapmayanada zorunda degil olur.
Biz de zorunda degiliz o zaman herkes basinin caresine baksin. Biz bakici tutalim. Onlar da gocunmadan yaslaninca bakici tutsunlar. torun sevmeye gelmeyenin torunu da onu ziyarete gelmesin.
En azindan toplumca anlasalim bu konuda. Cünkü hastaya bile yardim etmeyen bos insan da bana göre insanlik evrimini tamamlamamis insandir, hak etmiyordur hicbirseyi.

Bu bıraz yapı meselesi benım kayınvalidem de öyle is, yemek yapmayı seven bır kadın degıl, burda okuyorum kimi gelinler sikayet edıyor ,kayınvalide yemege cok davet ediyormuş dıye benimki sen yap bız yıyelım havasında o yuzden ben asla ne cocuk baktırırım nede bırsey yaptırırım minnet etmeyi oldum olası sevmem, bence sende biran once bakıcı bul hıc bır beklenti içine girme...
Yemin ederim aynısı..

Back
X