sizce kayinvalidemi aramali miyim?

Ara bi .. :KK58:
nasılsın iyiyim sen nasılsın iyi günler :KK54:

valla ben bu konularda oldukça rahatım :) canım ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum.sırf yapmak lazım olduğu için hiçbir şey yapmam.mesela senin durumunda olsam kayınvalidemin sesini duymak istemiyorsam aramam kimse de aratamaz.aman insanlar ne düşünür aman aramak lazımdı aman saygı falan filan hiiiç umurumda değil.sırf kendilerinden hoşlanmadığım için yıllardır halamlara bayram ziyaretine bile gitmem.onlarda bilir beklemez beni :) öyle rahatım ki.

Aklın varsa arama. Bende sen gibi düşünürdüm, aman arıyım o kötü ise ben olmuyum falan filan derdim, baktım ki ben insanca yaklaştığım halde insanlık görmüyorum, senin k.v. Gibi laf sokmayı çok sever. Bende artık aramıyom, en azından o gıcık sesini duymuyom. Değer verdim yeteri kadar, artık herkes ederi kadar. Aynen bu hakkettiğinden fazla değer vermicen bunu öğretti bana uyuz kayınvalide

Seni bi telefon konuşmasından Bile soğutan bi insanı arayıp aramamak için neden vicdan yapıyorsun ki aramak istemiyosan arama kimsenin şamar oglani değilsin sonuçta aramak istediğin zaman ararsin

Ohooo o zaman hiç aramam ki ben. Haksizliga uğramış hissediyorum çünkü kendimi. Hatta ruyalarima giriyor. Hatta bu gece de ruyamda gördüm bana yine haksızlık yapiyordu. Ordan geldi aklima. Ararsam eğer aklımdan çıkıp gider mi diye.

Sen bu kadını bir daha hic aramazsan ne olur?

Şimdi söyle ki yüzüme karşı iyi ama mesela facebookta kızının çocuğunun fotografinin altına 'oglanları el kızları için büyütüyoruz yazmış' içime oturdu. O kadar zoruma gitti ki. Konusursak iyi konuşur benimle ama arkamdan hem de herkesin gördüğü bir ortamda beni bu kadar aşağılamis olmasını hazmedemiyorum.

Buna mı alındınız yani

Doğrusu bu değil mi hiç buna alınmak ya da birinin alınacağı aklıma gelmezdi

Ama aramalı mıyım düşünceniz de bilemedim şimdi

10 yıllık evliyim Kv yi hiç aramadım

6 ay memlekete gitti bayramda eşimin halası onlara gitmi o aradı eşimi beni de istediler konuştuk

Kasım da geldiler evlerine gittik bir daha da aramadım da gitmedim de

Küs filan değilim mesafe iyidir

Annem farklı şehirde onu bile her hafta aramam ki mesela

Şimdi söyle ki yüzüme karşı iyi ama mesela facebookta kızının çocuğunun fotografinin altına 'oglanları el kızları için büyütüyoruz yazmış' içime oturdu. O kadar zoruma gitti ki. Konusursak iyi konuşur benimle ama arkamdan hem de herkesin gördüğü bir ortamda beni bu kadar aşağılamis olmasını hazmedemiyorum.

Kızıyla kendisi kocalarını ağaçtan topladılar herhalde
Takmaya değmez arama

bence kocanın yanında ara ki ters bişey söylerse eşin de duyacağı için suçun sende olmadığnı görür

Back
X