Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sizce kestirsem mi? Yiprandii

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Usengeckiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
18
3
1
30
Kizlar merhaba buraya yeni katildim onceden yazildi mi bilmiyorum fakat oncelikle uzatmadan belime kadar uzanan saclarim var fakat duzlestirici vs. Uygulamalardan ötürü yiprandi bende keratin bakimi yaptirdim fakat hic bir ise yaramadi saclarim yapisal olarak kuru ve elektrikleniyor careyi duzlestirici de buldugumdab dolayi saclarimi mahvettim anlayacaginiz internette hindistan cevizi yagi gibi bir suru yag goruyorum fakat bunlari uygulayip sonuc almis ve memnun kalmis olanlariniz var mi ve bu yaglar nasil kullaniliyor ne kadar bekleniyor. Benimle ayni sorunu yasamis olanlariniz varsa cevap bekliyorum simdiden tesekkur ederim

Yipranan saci onaramazsin maalesef kuafore gidersen onlar daha bilir ne kadar keseceklerini, sac kendine gelsin biraz kestir sonra bakimini yaparsin.

A
Once kestirecegim zaten uclarini sonra yapacagim bakim icin yazdim :)
ay pardon o zaman. Hindistan cevizi yagini ben kullandim bi ara baya. Sac telini kalinlastiriyor ama duzenli kullaninca tabi. yani haftada iki gun kullan ve 1 saatten fazla bekletme dökülür saclarin bu sefer

Uçlardan aldır, argan yağı kullan. Bir de saçına uygun Davines ya da Pureology şampuan kullanabilirsin. Ben bunlar sayesinde saç maşasından, düzleştiriciden kurtuldum. Saçını yatıştıracak ürünlere yönelirsen makinelerden kurtulmuş olursun

Bu dav
bu davines ve diger sampuan saclari yatistiriyor anladigim kadariyla sen tam olarak hangisini kullaniyorsun :)

Bu davines ve diger sampuan saclari yatistiriyor anladigim kadariyla sen tam olarak hangisini kullaniyorsun :)
Ben şuan pureology kullanıyorum.Davines oi/oil kullanıyordum ama 2-3 hafta kadar önce bitti. Davines Love'da düzleştirici etkisi varmış şimdi onun deneme boyunu alıp kullanacağım canım.

Co
Ben şuan pureology kullanıyorum.Davines oi/oil kullanıyordum ama 2-3 hafta kadar önce bitti. Davines Love'da düzleştirici etkisi varmış şimdi onun deneme boyunu alıp kullanacağım canım.
cok tesekkur ederim :) bende netten baktm davinese yipranmis saclar icin olanini alacagim galiba :)

Co

cok tesekkur ederim :) bende netten baktm davinese yipranmis saclar icin olanini alacagim galiba :)
Davines diğerlerine göre daha güzel, fakat yıpranmış saça katkısız keratin bulabilirseniz en güzeli olur. sonra üzerine ne uygularsanız uygulayın iyi gelır.

A

ay pardon o zaman. Hindistan cevizi yagini ben kullandim bi ara baya. Sac telini kalinlastiriyor ama duzenli kullaninca tabi. yani haftada iki gun kullan ve 1 saatten fazla bekletme dökülür saclarin bu sefer
birçok blogta falan 1 gece bekletin diyorlar ben hep öyle yapıyorum,neden dökülüyor bilimsel bir cevabı var mı yağ asitleri mi zarar veriyor

birçok blogta falan 1 gece bekletin diyorlar ben hep öyle yapıyoum,neden dökülüyor bilimsel bir cevabı var mı yağ asitleri mi zarar veriyor
birçok blogta falan 1 gece bekletin diyorlar ben hep öyle yapıyorum,neden dökülüyor bilimsel bir cevabı var mı yağ asitleri mi zarar veriyor
Hindistan cevizi yağının saç dökmesi ihtimali sıfır. Bu psikolojik bir şey. Eski insanlar saçlarına avuç avuç yağ sürer öyle gezerlermiş bile. Hem son bahar ayında tam saçların mevsimsel dönemınde sen hangi bakımı yapsan saç dökülür.

evet benim de bildiğim kadarıyla hindistan cevizi yağı saçı dökmez,korktum bir an. en temel yaptığım bakım çünkü,diğer kimyasal içeren şeyler saçıma çok zarar verdi

ve bence en güzeli 1 gece önceden sürmek,duş bonesi tarzında bir şeyi geçirip öyle uyumak. sabah da yıkayınca pamuk gibi oluyor

Ya ben kestirdim sacimi baya bi olu saclardan kurtuldum elseve mucizevi yag ya da pantene argan yagli elixir kullanacagim kararsizim sanirim elseve alacagim canim
elseve mucizevi yağ bende var,ama sana şöyle söyleyeyim canım onlar bakım değil kozmetik sadece.ve inan bana çok kullanınca saça zarar veriyor.alma demiyorum yine al,duştan sonra parlaması için kullan.ama çok bakım değeri yok,hakiki zeytinyağı,hakiki argan yağı,hindistan cevizi yağı vs asıl bakım yapanlar.

Haklisin canim ama simdilik bi kullanicam cunku saclarimdan biktim acaip kurular tararken zorlaniyorum hakiki zeytinyagi bulabilirsem bakalm uygulrm sacimaa argan yaglarina guven olmuyor organik diyor yalan cikiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…