- 26 Ocak 2016
- 18
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Usengeckiz
-
ay pardon o zaman. Hindistan cevizi yagini ben kullandim bi ara baya. Sac telini kalinlastiriyor ama duzenli kullaninca tabi. yani haftada iki gun kullan ve 1 saatten fazla bekletme dökülür saclarin bu seferOnce kestirecegim zaten uclarini sonra yapacagim bakim icin yazdim :)
bu davines ve diger sampuan saclari yatistiriyor anladigim kadariyla sen tam olarak hangisini kullaniyorsun :)Uçlardan aldır, argan yağı kullan. Bir de saçına uygun Davines ya da Pureology şampuan kullanabilirsin. Ben bunlar sayesinde saç maşasından, düzleştiriciden kurtuldum. Saçını yatıştıracak ürünlere yönelirsen makinelerden kurtulmuş olursun
Ben şuan pureology kullanıyorum.Davines oi/oil kullanıyordum ama 2-3 hafta kadar önce bitti. Davines Love'da düzleştirici etkisi varmış şimdi onun deneme boyunu alıp kullanacağım canım.Bu davines ve diger sampuan saclari yatistiriyor anladigim kadariyla sen tam olarak hangisini kullaniyorsun :)
cok tesekkur ederim :) bende netten baktm davinese yipranmis saclar icin olanini alacagim galiba :)Ben şuan pureology kullanıyorum.Davines oi/oil kullanıyordum ama 2-3 hafta kadar önce bitti. Davines Love'da düzleştirici etkisi varmış şimdi onun deneme boyunu alıp kullanacağım canım.
Davines diğerlerine göre daha güzel, fakat yıpranmış saça katkısız keratin bulabilirseniz en güzeli olur. sonra üzerine ne uygularsanız uygulayın iyi gelır.Co
cok tesekkur ederim :) bende netten baktm davinese yipranmis saclar icin olanini alacagim galiba :)
birçok blogta falan 1 gece bekletin diyorlar ben hep öyle yapıyorum,neden dökülüyor bilimsel bir cevabı var mıA
ay pardon o zaman. Hindistan cevizi yagini ben kullandim bi ara baya. Sac telini kalinlastiriyor ama duzenli kullaninca tabi. yani haftada iki gun kullan ve 1 saatten fazla bekletme dökülür saclarin bu sefer
birçok blogta falan 1 gece bekletin diyorlar ben hep öyle yapıyoum,neden dökülüyor bilimsel bir cevabı var mıyağ asitleri mi zarar veriyor
Hindistan cevizi yağının saç dökmesi ihtimali sıfır. Bu psikolojik bir şey. Eski insanlar saçlarına avuç avuç yağ sürer öyle gezerlermiş bile. Hem son bahar ayında tam saçların mevsimsel dönemınde sen hangi bakımı yapsan saç dökülür.birçok blogta falan 1 gece bekletin diyorlar ben hep öyle yapıyorum,neden dökülüyor bilimsel bir cevabı var mıyağ asitleri mi zarar veriyor
evet benim de bildiğim kadarıyla hindistan cevizi yağı saçı dökmez,korktum bir an. en temel yaptığım bakım çünkü,diğer kimyasal içeren şeyler saçıma çok zarar verdiHindistan cevizi yağının saç dökmesi ihtimali sıfır. Bu psikolojik bir şey. Eski insanlar saçlarına avuç avuç yağ sürer öyle gezerlermiş bile. Hem son bahar ayında tam saçların mevsimsel dönemınde sen hangi bakımı yapsan saç dökülür.
Ya ben kestirdim sacimi baya bi olu saclardan kurtuldum elseve mucizevi yag ya da pantene argan yagli elixir kullanacagim kararsizim sanirim elseve alacagim canimve bence en güzeli 1 gece önceden sürmek,duş bonesi tarzında bir şeyi geçirip öyle uyumak. sabah da yıkayınca pamuk gibi oluyor
elseve mucizevi yağ bende var,ama sana şöyle söyleyeyim canım onlar bakım değil kozmetik sadece.ve inan bana çok kullanınca saça zarar veriyor.alma demiyorum yine al,duştan sonra parlaması için kullan.ama çok bakım değeri yok,hakiki zeytinyağı,hakiki argan yağı,hindistan cevizi yağı vs asıl bakım yapanlar.Ya ben kestirdim sacimi baya bi olu saclardan kurtuldum elseve mucizevi yag ya da pantene argan yagli elixir kullanacagim kararsizim sanirim elseve alacagim canim
elseve mucizevi yağ bende var,ama sana şöyle söyleyeyim canım onlar bakım değil kozmetik sadece.ve inan bana çok kullanınca saça zarar veriyor.alma demiyorum yine al,duştan sonra parlaması için kullan.ama çok bakım değeri yok,hakiki zeytinyağı,hakiki argan yağı,hindistan cevizi yağı vs asıl bakım yapanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?