- Konu Sahibi maviboncugumm
ya Allah aşkına düzgün konu açın yaşınız 12 mi nedir ya?Bu bi dert değil burası dert topiği.Büyüyün!!!!
M
maviboncugumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23Kaç yaşa göre değerlendirelim? Yaşlar büyükse muhabbet korkunç, Muhabbetin o noktaya gitmesi, bundan tartışma çıkması kadar absürt ne olabilir bilemiyorum.
Ama erkek kararsiz davranmis arkadasim o yuzden trip yapiyor once boyle soyluyor sonrasinda fazlasi iyi degil diyorsacma bır trıp olmadık yerde kavga cıkartır. erkek haklı
Neden peki?doğru söylemiş erkek haklı
Biri size boyle derse tuafiniza gitmezmiydi?ay desin ne olacak?
Ortada haklı haksız denilecek bir mesele yok ki, herkes birbirini seviyor, trip gerekli yerde iyidir, böyle saçma şeylerle yıpranmaya yıpratmaya gerek yok, haklısın deyip gaz vermeyin bence, olayın ne kadar saçma olduğunu belirtin.
Ben arkadasim icin sordum, ben kiza hak verdim cunku bi taraftan en sevdigim arkadasim.. oyuzden size sormak istedim..ya Allah aşkına düzgün konu açın yaşınız 12 mi nedir ya?Bu bi dert değil burası dert topiği.Büyüyün!!!! M maviboncugumm
Neden peki?
Biri size boyle derse tuafiniza gitmezmiydi?
Sagolun sizin yorumunuzu ona soylerim hatta gosteririm.. arkadasimin zoruna gitmis.. erkek bi öyle bi böyle konustugu icin.Ortada haklı haksız denilecek bir mesele yok ki, herkes birbirini seviyor, trip gerekli yerde iyidir, böyle saçma şeylerle yıpranmaya yıpratmaya gerek yok, haklısın deyip gaz vermeyin bence, olayın ne kadar saçma olduğunu belirtin.
Tesekur ederim . Arkadasima bu yorumlari gostericem. Oda okusungitmezdi. çünkü olgun ve mantıklı bi insan olduğuma inanıyorum. karşımdkai insanı kadın veya erkek olsun farketmez gereksiz trip ve alınganlıklarla bunaltma hakkım olmadığına inanıyorum.
konu sahibi gidiyor.güle güle dedi:)Hanimlat simdi yorumunuzu okudumda.tesekur ederim.. bende fiktimi degistirdim. Arkadasima bunu okutayim..kendinize iyi bakij gule gule