• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce kim hakli erkek mi kiz mi?

Neden peki?

Biri size boyle derse tuafiniza gitmezmiydi?

gitmezdi. çünkü olgun ve mantıklı bi insan olduğuma inanıyorum. karşımdkai insanı kadın veya erkek olsun farketmez gereksiz trip ve alınganlıklarla bunaltma hakkım olmadığına inanıyorum.

Ortada haklı haksız denilecek bir mesele yok ki, herkes birbirini seviyor, trip gerekli yerde iyidir, böyle saçma şeylerle yıpranmaya yıpratmaya gerek yok, haklısın deyip gaz vermeyin bence, olayın ne kadar saçma olduğunu belirtin.
Sagolun sizin yorumunuzu ona soylerim hatta gosteririm.. arkadasimin zoruna gitmis.. erkek bi öyle bi böyle konustugu icin.

gitmezdi. çünkü olgun ve mantıklı bi insan olduğuma inanıyorum. karşımdkai insanı kadın veya erkek olsun farketmez gereksiz trip ve alınganlıklarla bunaltma hakkım olmadığına inanıyorum.
Tesekur ederim . Arkadasima bu yorumlari gostericem. Oda okusun

Bugün benim bi derdim yok tühh konu açamıcam bir arkadaşlarıma sorayım ne basit şeyleri dert etmişler, arkadaşımın derdi diye açayım hemencik.

-Alooğğğ Mügecan derdin varsa söyle ama dert dediğime bakma basit birşey de olur.
-Ya dur ben de sıcak sıcak tripler var hemen boyfrendimle mesajlarımı sana iletiyorum.
- Ay sağol at hemen de konu açayım.

Hanimlat simdi yorumunuzu okudumda.tesekur ederim.. bende fiktimi degistirdim. Arkadasima bunu okutayim..kendinize iyi bakij gule gule

Kız ömür törpüsü gereksiz tribe girmiş. Çocuk zaten çok seviyorum demiş yahu. Ama kız asıl sadece seviyorum demiş farkındaysanız yani o bende çok seviyorum dememiş sonra çocuk çok az ne farkeder demiş ama zaten ilk çok seviyorum lafını diyen erkek yani bunu yanlış anlamanın ne anlamı var. Bazı kızlar gerçekten erkeklerin ömrünü yer cinsten ne kadar ayrıntılara takılıyor gereksiz.

Hanimlat simdi yorumunuzu okudumda.tesekur ederim.. bende fiktimi degistirdim. Arkadasima bunu okutayim..kendinize iyi bakij gule gule
konu sahibi gidiyor.güle güle dedi:)
yaş 23 dediniz ya orda yıkıldım.
benim oglum 5 yaşındayken yapıyordu bunu.
dünyalar kadaaar deyip kollarını acsaydi erkek sorun kalmazdı:deli:

Back
X