Sizce kim haklı ?

Siz uzak ilişki insanı değilsiniz sevgiliniz de tam bir türk erkeği. Anlaşmazlık burdan kaynaklı. Bi süre kaçan kovalanır taktiği uygulayın. Eğer yine sallamazsa yol verin gitsin siz yapamazsınız bu adamla. Düzelirse adamın pin kodunu buldunuz demektir ömür boyu burdan devam edersiniz artık :KK51:
Daha önce uzak ilişki yaşamamıştım gerçekten zormuş 😅
Böyle bir sebepten dolayı onu bırakmam tabii ki. Genel olarak yorumlardan sonra kendim de düşününce haksız olduğumu fark ettim. Ben biraz dikkat edersem problem kalmayacak diye düşünüyorum çünkü bu konu haricinde başka bir sorunumuz olmuyor

Ben diğer arkadaşların görüşlerine katılmıyorum ben açıkçası seni haklı buluyorum çünkü 3 aydır özlemle evimizde oturuyoruz birbirinize destek olmanız lazım ve bende özledim aşkım deyip kapatmasını ben doğru bulmuyorum en azından sana destek olabilir bu günler geçecek 4 ay da hızlıca geçer gibi sozlerle destek olmalı sana evet sevgililer için 3 ay kısa bi süre değil Yani bunu bende özledim e sigdirmasi bence güzel değil
Tam olarak böyle düşünmüştüm ama biraz haksızlık ettigimin farkina vardım

Erkekler kadinlar gibi duygusal olmuyor ozledim der cok ozledim der baska ne desin ozledim diye siirmi yazsin saatlerce seni nasil ozlediginimi anlatsin beklentin cok sacma. Ve boyle bir baski yapamazsin paylasmak derken ne demek istedigini gercekten anlamadim komik geldi:) ayrica bu cok uzun bir sure boyle biseye iliski bile denemez bana göre üzgünüm

Erkekler kadinlar gibi duygusal olmuyor ozledim der cok ozledim der baska ne desin ozledim diye siirmi yazsin saatlerce seni nasil ozlediginimi anlatsin beklentin cok sacma. Ve boyle bir baski yapamazsin paylasmak derken ne demek istedigini gercekten anlamadim komik geldi:) ayrica bu cok uzun bir sure boyle biseye iliski bile denemez bana göre üzgünüm
Mecburen ayrıyız elimizden başka bir şey gelmiyor. Bu şey dışında hiç sorun da yaşamadık çok şükür. Evet çok özlüyorum dayanamıyorum ama onu da çook seviyorum. Asabilecegimizi dusunuyoruz. Bu mesele de aramızda büyük problem oluşturmadı ben sadece fikir almak için konuyu açtım

Öyle yaparsan özleyecegi varsa da özlemez
Bide kaçan kovalanir tripleri de yaptı mi olursun yerle yeksan
Ayol kendine gel ne büyütuyorsun adamin kıçını birak ne hali varsa
Belli etme o kadar...dunyanin sonu mu

Öyle yaparsan özleyecegi varsa da özlemez
Bide kaçan kovalanir tripleri de yaptı mi olursun yerle yeksan
Ayol kendine gel ne büyütuyorsun adamin kıçını birak ne hali varsa
Belli etme o kadar...dunyanin sonu mu
Başlarda beni bulutların üstünde gezdirdi resmen. Artık ufak bir değişiklik bile görsem kafaya takıyorum😅 Yapımla da alakalı hem çok duygusalim hem de her şeyi didik didik düşünürüm. Kendimi törpülesem iyi olacak hem kendim hem ilişkimiz için

Adam haklı. Çok darlamissin. Zaten uzak mesafe görüşemiyorsunuz insan uzaktan kendini ifade ederken zorlanıyor. Herkesin karakteri bir değildir. Sen belki her şekilde özlemini anlatmayı seviyorsundur ama o belki bir araya gelince sımsıkı sarılmayı tercih ediyordur. Bir erkeğe sürekli ilgi beklediğini ima edersen üzerinde baskı oluşturup hepten uzaklasmasina sebep olursun.

Uzak mesafe ilişkileri bana bu yüzden gerçek bir ilişki gibi gelmiyor işte.
İlişkimizin başında mesafe imkansız gibi bir şeydi ama mecbur kaldık. İletişimin telefonla sınırlı kalmasi o kadar zor ki. En büyük lüksümüz görüntülü konusmak. Benim ara ara nükseden ilgi isteğim dışında bir problemimiz yok. Sevgimiz için mesafeye de dayaniyoruz diyeyim

Şu yaşıma kadar öğrendiğim şey
İster sevgilin olsun ister kocan benle ilgilenmiyorsun diye ağlamayacaksın kimseye
Bırak o koşsun peşinden ya
İlgi insanın içinden gelen birşey
Beni daha sık ara aramıyorsun gibi söylenen şeyler karşındakinde aaa öyle galiba daha çok arayayım olmuyor
Daha çok çekiyorlar kendilerini

Çok romantik biri değil özlem dolu cümleler kuramıyor
Ya da yeterince özlemiyor.
Ama özlese bile şu an görüşmek çok riskli değil mi ?
Siz ne istiyorsunuz tam olarak

Son açtığınız konuda size üyelerin %85 i bu adamla ilişkiniz bitmiş , zorluyorsunuz dedi. Siz sadece %15 inanıp biz mutluyuz beni seviyor diyerek yola devam ettiniz. Bu konulardan her ay açacaksınız çünkü adam gittikçe uzaklaşacak. Seven bir erkeği bile yapışmış tacizkar bir kadın itici bulur, neden bilmem etkileyici olana ulaşmak istiyorlar. Yani kıymetli olana kıymetsiz değilsiniz ama kendinizi kıymetsiz hale getiriyorsunuz. Bu adamla evlenseniz de sonunuz değişmez.

Mütemadiyen regl dönemi hassaslığıyla yaşamak nasıl bir şey acaba? Adama acıdım ya.

uzun mesafe iliskisi zordur da,
bu iliskiden cikmis artik sanki, 7 ay gorusmemek ne demek,
ne kadar uzak olursan ol, insan dunyanin bir ucuna gidiyor bazen sevdigini gormek icin.
Ben adama hak verenlerden degilim. Siz agliyorsunuz adam aglamiyor, ozledim diyor ok falan da,
yani? kimse bu ozleme bir son verelim demiyor mu.

Sevgilimle aramda 500 km vardi, ogrenciydik cepte para yok, ona ragmen bir yolunu bulur ayda bir gorusurduk.
Sizin mesafe daha uzun, ayda bir zorlasa da 2 ayda bir gorusemez misiniz?

Merhaba herkese
Erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır birlikteyiz ve tartışma sebebimiz her zaman benimle az ilgilendiğini iddia etmem. Bununla ilgili konu da açtım bir süre önce o konuyla alakalı konustuk ve hallettik.
En son tartisma meselemize gelirsek karantina yüzünden 3 aydır birbirimizi görmüyoruz bir 4 ay daha görmeyeceğiz aramızda yaklaşık bin kilometre var ve birbirimizi çok ozluyoruz. Ben bunu sık sık dile getiriyorum ondan ilgi bekliyorum ama kendisinin soyledigine göre bu konu üzerinde uzun uzun konuşup beni üzmek istemiyormuş. Gecen gün telefonda ağladım resmen ama onun söylediği kusura bakma ben aglayamam oldu. Ben bunu beklemiyorum zaten. Tek isteğim paylaşmak.Beni ozledigini o da söylüyor sürekli ama ben özlemimi bir şeyler paylaşarak birlikte yaşamak istiyorum. Karşı taraf böyle dusunmuyor. Ben de seni özledim aşkım diyip konuyu kapatıyor her seferinde. Açıklaması konuyu uzatmamak, uzarsa ben daha çok uzuluyormusum. Bu durum kafama takılınca konuyu açtım kendi bakış açımı da anlattim, hak verdi yer yer ama şöyle bir yorumu da oldu "sen kendi özlemini kendi sevgini benimkinden üstün görüyorsun. Sürekli ben daha çok özlüyorum ben daha çok ilgileniyorum ben daha çok sevdiğimi belli ediyorum diyorsun ve bu canımı sıkıyor artık" dedi. Sizce bu yorumunda haklı mı ? Aklıma gelmeyen kısımlar olabilir yorumlarınızda sorarsanız anlatirim. Teşekkürler simdiden
Bence haklı. Özlüyorum demiş uzaktan uzağa daha nasıl ifade ed2bikir ki? Napsın adını dağlara mı yazsın?

Back
X