sizce kim hakli ?

parmağında oynatmak nedir ya boşversene arkadasım . adama sorsan karısından illalah ediyordur. adaın karsına sewgisi deil sadece korkusu vardır. sen boşver eşinle git ne olcak.. adam görüversin. ama sende kendi memlktne gidemessin ozaman demeside yanlış eşnin

iyidir ho$turda sinirlenince sapitir biraz benimki
hatat evdende çikamazsin , babam gilde oturup gelirsin butun izin boyuncada dedi

Kadın yeri geldimi söz geçirmeli evet ama burada yanlış yönlendirilmişsiniz.
Eşiniz paso her fırsatta gitmek istese anlarım, karşı durun derim ama yılda bir tabi ki ailesini görecek, sizin anneniz yaşıyor olsa sizde isterdiniz.
Aynı yerde olsanız hergün ziyaret edecek olsanız evet sözünüzü geçirin, aynı şey değil ama burada söz geçirilecek bir durum yok, çok yanlış bir düşünce

Taktik uyguladığınızı farkettirmeyin eşinize çok çirkin olur ve sende gidemezsin sözünü tamamiyle haketmiş olursunuz..

yok arkada$im anne babasi ya$amiyor memleketinde .. anne babanin yanina gitmemek olmaz, o gitmem dese ben gidelim derim oyle durumda ..ben annemin mezari var diye bile giderim sirf koyume herkesde gitmeli
ama ilk mesajimda dedim ya, memletinde hala amca çocugu vs akrabalar var sadece .. 1. derece akrabalari bursada bizde onlarin yanina gidiyoruz zaten kendi evimiz yok Tr de ..

Taktik uyguladığınızı farkettirmeyin eşinize çok çirkin olur ve sende gidemezsin sözünü tamamiyle haketmiş olursunuz..

kabul ediyor gitmek istedigim yerleri
ama sonra du$unuyor , sen bana tr turunu yaptiracan diyor
kv gelirsede bi$ey olmazmi$ , koye birkairmi$iz onu
bana yol ustunde olan kapadokya, Konya mevlana ve diger gezlz yerleri için soz vermi$ti
kv olunca ben oralarda napicammmm

Son düzenleme:
pparmakta oynatmak nedır yaa arkadasım eşlerımızden bahsedıyoruz,bence o parmakta oynayan erkeklerde hıc hos deıl erkek erkeklıgnı bılecek.halayı boşver evınde bı sorun olsa halanmı uzulucek.elalem anca konuşmayı bılır..
gıt eşinle ıstedıgı yere degışık yerler gormuş olurusn hem nolcak ben olsam gıderdım yanı :)

tren geçti diyorsun :) halam hakli o zaman :26:

gun sayisini 1 hafta diyor ama ona buna izin vermem
elin evinde 1 hafta napicaz, hala oglu o kdr da yakin deil .. misafirin az kalani makbulmu$

iş işten geçmiş denilebilir
ya da senin eşin zaten öyleydi yani yapacak bir şey yoktu.
yine de taviz vermemeye çalış
orta yolu bulsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…