Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekle sen de sessizce.en azından 1-2 gün bekle.şimdi gitme üstüne istersen.ciddi bişey yok ortada.barışırsınız.
Aynen bende öleyım canım bnm bsey olmaz üzülme barışırsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 yillik sevgilimle tartıştik. Konu onun umursamaz tavırları.Tartismanin sonunda bna aşkım deme dedim. Tamam bunu unutmycam gorusrz dedi. Daha sonra telefonunu kapatmis. İlk defa boyle birsey yapiyo.cok üzüldüm.yardimci olabilcek kimse var mı((
Daha once hic konusmadgmiz gün olmadı. Mesajlasirz gun icinde. Ama konu konusma meselesine gelince hep ben ariyorum. Bugün de aradim hemn hadi kapatiyorum dedi arkadasiyla oturuyomus. Arkadasi da ev arkadasi hergün beraberler. Ben de bozuldum bikere de bekle de ben kqpatiyim su telefonu dedim.Bu arada uzak mesafe iliskisi bizimki
Trip yapiyorsun tamm grusuruz degincemi uzuluyorsun o hakli tripli olmayn kizlar biktrmayin su erkekleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzak mesafeden yürütmek zordur.biraz bekle bakalım.sen kendini geri çektikçe o düşer üstüne.sabırlı ol
4 yillik sevgilimle tartıştik. Konu onun umursamaz tavırları.Tartismanin sonunda bna aşkım deme dedim. Tamam bunu unutmycam gorusrz dedi. Daha sonra telefonunu kapatmis. İlk defa boyle birsey yapiyo.cok üzüldüm.yardimci olabilcek kimse var mı((
Normalde arkadaş buluşmalarında rahatsız etmem, edilmeyi istemem çünkü.
Ama her gün gördüğü arkadaşı diyorsun.
Seni iki tatlı dille 10 dk okşasa sen hadi keyifli muhabbetler der kapatırsın.
Sevgilin işini bilmiyor bence haketmiş kavgayı.
Bana aşkım deme ilk kez dediğin bir lafsa ona bozulup kapamıştır teli.
Seni terbiye edecek aklı sıra. Bir daha lafına dikkat et gibisinden..
Bence takma iki gün sessiz kal. Arayınca burnundan getir..
ben de çok yapıyorum bana aşkım deme diyorum sonra kapatıyo telefonu yatışında yine aşkımm aşkım başlıyo biraz sakinleşin geçer
Bilmiyorum da bn de kapaticam biraxdan telefonu bakalim ne halt edicek.
hala kapalı mı? whatsapptan son görülmesine falan bi baksaydınız. kapatın yaa
Yok acık.konusup tekrar kavga ettim ne halin varsa gör dedim. Boyle yapma seni seviyorum dedi ama bn de ona yazmiycam cok sinirliyim.
inanır mısınız bizimde geçen günaynısı oldu yani önce kendi kapadı sonra bişi yokmuş gibi seni seviyorum mesajları falan bence erkeklerde adet oluyo
inanır mısınız bizimde geçen günaynısı oldu yani önce kendi kapadı sonra bişi yokmuş gibi seni seviyorum mesajları falan bence erkeklerde adet oluyo
Yalniz brn sinirlenince ne dedigimi bilmiyorum. Cok sey saydım . ne kadar cok ccaba gosterdiysem o kdr da cabuk vszgecerim bni taşirma dedim. Git bi bardak soguk su ic dedim. suan bunlari sindirmekle ugrasiyodr