sizce kim haklı:((

sokoladen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
18
0
1
İstanbul
4 yillik sevgilimle tartıştik. Konu onun umursamaz tavırları.Tartismanin sonunda bna aşkım deme dedim. Tamam bunu unutmycam gorusrz dedi. Daha sonra telefonunu kapatmis. İlk defa boyle birsey yapiyo.cok üzüldüm.yardimci olabilcek kimse var mı :(((

bekle sen de sessizce.en azından 1-2 gün bekle.şimdi gitme üstüne istersen.ciddi bişey yok ortada.barışırsınız.

bekle sen de sessizce.en azından 1-2 gün bekle.şimdi gitme üstüne istersen.ciddi bişey yok ortada.barışırsınız.

Daha once hic konusmadgmiz gün olmadı. Mesajlasirz gun icinde. Ama konu konusma meselesine gelince hep ben ariyorum. Bugün de aradim hemn hadi kapatiyorum dedi arkadasiyla oturuyomus. Arkadasi da ev arkadasi hergün beraberler. Ben de bozuldum bikere de bekle de ben kqpatiyim su telefonu dedim.Bu arada uzak mesafe iliskisi bizimki

4 yillik sevgilimle tartıştik. Konu onun umursamaz tavırları.Tartismanin sonunda bna aşkım deme dedim. Tamam bunu unutmycam gorusrz dedi. Daha sonra telefonunu kapatmis. İlk defa boyle birsey yapiyo.cok üzüldüm.yardimci olabilcek kimse var mı :(((

Trip yapiyorsun tamm grusuruz degincemi uzuluyorsun o hakli tripli olmayn kizlar biktrmayin su erkekleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha once hic konusmadgmiz gün olmadı. Mesajlasirz gun icinde. Ama konu konusma meselesine gelince hep ben ariyorum. Bugün de aradim hemn hadi kapatiyorum dedi arkadasiyla oturuyomus. Arkadasi da ev arkadasi hergün beraberler. Ben de bozuldum bikere de bekle de ben kqpatiyim su telefonu dedim.Bu arada uzak mesafe iliskisi bizimki

uzak mesafeden yürütmek zordur.biraz bekle bakalım.sen kendini geri çektikçe o düşer üstüne.sabırlı ol

Trip yapiyorsun tamm grusuruz degincemi uzuluyorsun o hakli tripli olmayn kizlar biktrmayin su erkekleri

Gorusurz derken yazmiycam anlaminda dedi onu.telefonunu kapatmis üzülmem anormal mi Valla eger bnmle ilgilenirse neden sorun cikartiyim ki.

Normalde arkadaş buluşmalarında rahatsız etmem, edilmeyi istemem çünkü.
Ama her gün gördüğü arkadaşı diyorsun.
Seni iki tatlı dille 10 dk okşasa sen hadi keyifli muhabbetler der kapatırsın.
Sevgilin işini bilmiyor bence haketmiş kavgayı.
Bana aşkım deme ilk kez dediğin bir lafsa ona bozulup kapamıştır teli.
Seni terbiye edecek aklı sıra. Bir daha lafına dikkat et gibisinden..

Bence takma iki gün sessiz kal. Arayınca burnundan getir..

ben de çok yapıyorum bana aşkım deme diyorum sonra kapatıyo telefonu yatışında yine aşkımm aşkım başlıyo biraz sakinleşin geçer

Normalde arkadaş buluşmalarında rahatsız etmem, edilmeyi istemem çünkü.
Ama her gün gördüğü arkadaşı diyorsun.
Seni iki tatlı dille 10 dk okşasa sen hadi keyifli muhabbetler der kapatırsın.
Sevgilin işini bilmiyor bence haketmiş kavgayı.
Bana aşkım deme ilk kez dediğin bir lafsa ona bozulup kapamıştır teli.
Seni terbiye edecek aklı sıra. Bir daha lafına dikkat et gibisinden..

Bence takma iki gün sessiz kal. Arayınca burnundan getir..

Aynen oyle. Ama ilk defa dediğim birsey degil.tesekkurler bakalim nolcak

Yok acık.konusup tekrar kavga ettim ne halin varsa gör dedim. Boyle yapma seni seviyorum dedi ama bn de ona yazmiycam cok sinirliyim.

inanır mısınız bizimde geçen günaynısı oldu yani önce kendi kapadı sonra bişi yokmuş gibi seni seviyorum mesajları falan bence erkeklerde adet oluyo

inanır mısınız bizimde geçen günaynısı oldu yani önce kendi kapadı sonra bişi yokmuş gibi seni seviyorum mesajları falan bence erkeklerde adet oluyo

Yalniz brn sinirlenince ne dedigimi bilmiyorum. Cok sey saydım . ne kadar cok ccaba gosterdiysem o kdr da cabuk vszgecerim bni taşirma dedim. Git bi bardak soguk su ic dedim. suan bunlari sindirmekle ugrasiyodr

Hic birsey yazma sen geri al kendini biraz canım ya emin ol evliliktede bekarkende aynilarrr erkek iste. Sakin ol umursamaz ol yapması zor ama kafani baska şeylerle dagit

Yalniz brn sinirlenince ne dedigimi bilmiyorum. Cok sey saydım . ne kadar cok ccaba gosterdiysem o kdr da cabuk vszgecerim bni taşirma dedim. Git bi bardak soguk su ic dedim. suan bunlari sindirmekle ugrasiyodr

bende sizin gibiyim. ona sana güveniyoDum falan diyorum böyle garip triplere giriyorum ama düzeliyo ya sindirebiliyolar yani artık alıştı iki tarafta

Back
X