Sizce kim haklı ?

Yüzünü bile görmediğin biri ile şimdiden tartışmalara girmişsiniz, sizinde sözleriniz pek hoş olmamış. Her zaman böyle fevri davranmayın. Daha tatlı dille anlatabilirdiniz. İkinizde haklı değilsiniz. Adama öyle dersen öyle cevap alırsın.

Sİzin gibi kızlara hayret ediyorum bazen
Karşı tarafa istediği lafı söyleme hakkını kendinde gören, karşı taraftan -doğal olarak- tepki alınca "Ay çok kırıldı ben" triplerine giren kızlar...
Nasıl başarabiliyorsunuz bu kadar bencil olmayı?
Gayette etkiye tepki olmuş ne bekliyordunuz ki ilk taşı siz atmışsınız...
Bende sana sorayım o zaman "Asıl sen kaç günlük insansın ki böyle laf etmişsin adama"

Sizi anliyorum fakat yazılan yorumlara verdiğim cevaplardan falan biraz daha detaylandirdim konuyu onları okudunuz mu acaba ?

sen kaç günlük insanken ona o lafları edebiliyorsan onun da sana etmesi normal hata karşılıklı

Konu Sahibi erkek üye olduğunu söylüyor ve üyelik iptali konu silinmesi için yalvariyo ya birine yakalanmış bayan üye ya da gerçekten erkek şüpheli yazıları var

Konu Sahibi erkek üye olduğunu söylüyor ve üyelik iptali konu silinmesi için yalvariyo ya birine yakalanmış bayan üye ya da gerçekten erkek şüpheli yazıları var
Sanırım erkekse baya psikolojisi bozuk Allahım böylelerinden çoluk çocuğumuzu korusun ne olduğu belli değil hasta ruhlu adamlardan amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…