Bence de gelmişlerdiAdama gelmisler
Şimdi ne desem bilemedim eşin sen tepsiyi düşürdüğünde kahvaltıdan sonra topla başbaşa kahvaltı yapalım gibi kelime kullandımı anlamafım eşinin bu davranışınıMrb. Direkt konuya geçiyorum, çok küçük birşey büyüdü de büyüdü.
Dün kahvaltıda tepsiye çay döküldü ve ben tepsiyi temizlemek için bezi aldım ama eşim yapma dedi. Ben de devam ettim temizleyip öyle devam edelim istedim ama eşim arka arkaya ve sert bir dille " yapma, yapma, yapma..." diye bağırdı. Ben şok oldum ve elindeki bardağı yere vurdu. Sabahım zehir oldu kahvaltı da yapmadım. Öncesinde bir tartışmamız da olmamıştı gayet normaldik.
Siz nasıl yorumlarsınız. Ona göre ben temizlememeliymişim, bana göre ise tam tersi.
Söylediklerinize aynen katılıyorum. Valla öyle gerçekten, ben dağınıklığa gelemem o da anını yaşamak istedi.bazen erkekler o anın tadını çıkarmayı ister temizlemek onun için o anın tadını kaçırmaktır. kadının ise gözüne batar kirli olunca... (herkes için geçerli değil, çoğunluğa göre konuşuyorum)
o an yapma boşver dediyse siz de sallamasaydınız. elbette sofradan kalkınca temizlerdiniz.
normalde çok kontrolcü ve sürekli derleme toplama ihtiyacı hissediyorsanız ve eşiniz bunu fark edip rahatsız oluyorsa içindeki ses öfkeyle çıkmış demek ki.
Yok öyle birşey demedi. Sadece böğürerek " yapma, yapmaaa" dedi.Şimdi ne desem bilemedim eşin sen tepsiyi düşürdüğünde kahvaltıdan sonra topla başbaşa kahvaltı yapalım gibi kelime kullandımı anlamafım eşinin bu davranışını
Demekki aranıyormuş eşin birşey yok çünkü bunda düşer kırılır canından önemli değil hemen temizlemek istemişsin.Yok öyle birşey demedi. Sadece böğürerek " yapma, yapmaaa" dedi.
suclu yok. tartışmak için sebep yok. bagırmak için sebep yok. zehir olma için sebep yok. darılma için sebep yok.Mrb. Direkt konuya geçiyorum, çok küçük birşey büyüdü de büyüdü.
Dün kahvaltıda tepsiye çay döküldü ve ben tepsiyi temizlemek için bezi aldım ama eşim yapma dedi. Ben de devam ettim temizleyip öyle devam edelim istedim ama eşim arka arkaya ve sert bir dille " yapma, yapma, yapma..." diye bağırdı. Ben şok oldum ve elindeki bardağı yere vurdu. Sabahım zehir oldu kahvaltı da yapmadım. Öncesinde bir tartışmamız da olmamıştı gayet normaldik.
Siz nasıl yorumlarsınız. Ona göre ben temizlememeliymişim, bana göre ise tam tersi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?