Sizce kim suçlu

mat1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
110
127
103
35
İstanbul
Mrb. Direkt konuya geçiyorum, çok küçük birşey büyüdü de büyüdü.
Dün kahvaltıda tepsiye çay döküldü ve ben tepsiyi temizlemek için bezi aldım ama eşim yapma dedi. Ben de devam ettim temizleyip öyle devam edelim istedim ama eşim arka arkaya ve sert bir dille " yapma, yapma, yapma..." diye bağırdı. Ben şok oldum ve elindeki bardağı yere vurdu. Sabahım zehir oldu kahvaltı da yapmadım. Öncesinde bir tartışmamız da olmamıştı gayet normaldik.
Siz nasıl yorumlarsınız. Ona göre ben temizlememeliymişim, bana göre ise tam tersi.

Böyle şeylerden kavga çıktığını görünce şaşırıyorum gerçekten. Çocuk desem değilsiniz. Unutun gitsin

bazen erkekler o anın tadını çıkarmayı ister temizlemek onun için o anın tadını kaçırmaktır. kadının ise gözüne batar kirli olunca... (herkes için geçerli değil, çoğunluğa göre konuşuyorum)

o an yapma boşver dediyse siz de sallamasaydınız. elbette sofradan kalkınca temizlerdiniz.

normalde çok kontrolcü ve sürekli derleme toplama ihtiyacı hissediyorsanız ve eşiniz bunu fark edip rahatsız oluyorsa içindeki ses öfkeyle çıkmış demek ki.

Sen haklısın bencede ama tersinden kalkmış demekki uzatmayın çok gereksiz bi tartışma

Şimdi ne desem bilemedim eşin sen tepsiyi düşürdüğünde kahvaltıdan sonra topla başbaşa kahvaltı yapalım gibi kelime kullandımı anlamafım eşinin bu davranışını

Söylediklerinize aynen katılıyorum. Valla öyle gerçekten, ben dağınıklığa gelemem o da anını yaşamak istedi.

Yok öyle birşey demedi. Sadece böğürerek " yapma, yapmaaa" dedi.
Demekki aranıyormuş eşin birşey yok çünkü bunda düşer kırılır canından önemli değil hemen temizlemek istemişsin.

Senlik bir sorun yok eşin muzursuzluk yapmış canım

E neden diye sormadın mı?
Yapmaa.
Neden?
Sonra yaparsın kahvaltımızı yapalım.
Eh peki.
Bu kadar zor mu yani.

suclu yok. tartışmak için sebep yok. bagırmak için sebep yok. zehir olma için sebep yok. darılma için sebep yok.
sizinle başbaşa güzel bir kahvaltı yapmayı planlamış ve çay bu mukemmelliği bozmuş. sizde inat gibi yapınca adam corlamış.
tamam aşkim ama ben rahat edemem sileyim geliyorum. diyip üstün körü silseydiniz de olurdu...
yada (bende boşveririm ) ay evet keyfimiz bozulmasın sonra silerim diyip tezgaha bıraksaydınız da olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…