- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi perikanadi
Daha çok yorum ve daha fazla düşünceleri bilmek istiyorum...
Acaba sizler ne düşünüyorsunuz?
Acaba sizler ne düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saçma intihar edecek olan kadin neden paraşüt taksın?
Demek adam hiper salak kadının taktığı kocaman paraşütü görmemiş mi nerden tutsan elinde kalırZaten niyeti intihar olsa takar mı?
Boşuna ihanetten bahsedilmemiş...
Demek adam hiper salak kadının taktığı kocaman paraşütü görmemiş mi nerden tutsan elinde kalır
Anladım zaten de mantıklı bi ironi olmamış. Kadın guya kocasını test ediyor acaba benimle atlayacak gibisindenBir yerde gördüm de yorumları merak ettim...
Zaten muhtemelen ironidir.. Gerçek değildir...
Anladım zaten de mantıklı bi ironi olmamış. Kadın guya kocasını test ediyor acaba benimle atlayacak gibisinden
Güzel soru. Düşünüyorum henüz.![]()
Ikisi de intihar etmeye niyetlenmis fakat onlem almislar da. Hicbir zaman karsindakine guvenmeyeceksin yoksa hayatindan bile olursun..
Açık ve net ikisi arasında ne güven var ne sevgi :) neyseki ikisi de ölmemişbirbirlerinden kaçarak uzaklaşsınlar :)
Demek adam hiper salak kadının taktığı kocaman paraşütü görmemiş mi nerden tutsan elinde kalır
Açık ve net ikisi arasında ne güven var ne sevgi :) neyseki ikisi de ölmemişbirbirlerinden kaçarak uzaklaşsınlar :)