Doğuma Hazırlık Sizce kiz mi oglan mi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Komsumuzun bebegi oluyor sizler bu konularda daha bilgili oldugunuz icin ultrason resimlerini sizinle paylasmami istedi.....

Simdi saglikli olsun yeter felan filan yazmayin cünkü sadece meraktan soruyoruz, ilk hamileligi oldugu icin.

Sizce kiz mi oglan mi ? :1:

$599342_170641613066706_1420757017_n.webp

$575257_170640936400107_2053649123_n.webp

Annemde onu gördü ve erkek dedi :1: Bakalim hayirlisi en önemlisi saglikli olsun belli olunca yazarim :1:

Son düzenleme:
Iki kiz iki erkek bakalim hayirlisi ile ne cikicak :1: iki hafta sonra yine doktora gidicekti :1:

Bebeğe dair bişey göremedim ben :17:
Anne olduğum zaman anlayabilirim sanırım :1:
Sağlıkla doğsun...:nazar:

Aslinda daha kücük yani üc aylik :1: Ama cok oynak bir bebekmis ultrasonda görmüs annesi doktor karnina tik tik diye vurmus hemen ellerini oynatmis :1:

Saglikli olsun insallah

ben 12 haftalıkken bu pozu vermişti kızım:9: ve doktorumuz kız demişti:17: hadi bakalım hayırlısı inşallah ilk mi olacak senin?:nazar:

ben 12 haftalıkken bu pozu vermişti kızım:9: ve doktorumuz kız demişti:17: hadi bakalım hayırlısı inşallah ilk mi olacak senin?:nazar:

Benim degil komsumuzun bebegi ben daha nisanliyim :1: Burda yani biz yurt disindayiz Doktorlar söyleyemiyorlar kiz olursa aldirmak isterler diye :19: Ama allaha sükür komsumuz öyle oglan delisi fln degil meraktan soruyor hani ilk bebekte insan hep giyisi fln almak istiyor ya hemen..... ilk bebek ilk heycan nede olsa :1:

Benim degil komsumuzun bebegi ben daha nisanliyim :1: Burda yani biz yurt disindayiz Doktorlar söyleyemiyorlar kiz olursa aldirmak isterler diye :19: Ama allaha sükür komsumuz öyle oglan delisi fln degil meraktan soruyor hani ilk bebekte insan hep giyisi fln almak istiyor ya hemen..... ilk bebek ilk heycan nede olsa :1:

ilk bebeğin kız olması o evde bereketin eksik olmayacagının işareti:17: peygamberimiz kız olmayanı öksüz sayarım diyor. iyiki kzım var:21: gelinle hiiç ugraşamam:1: şaka bi yana kız cocugu bi başka e tabi oğlu olanada o başka gelir ama nebilim hayırlısını istemek lazım.. cinsiyet bellii olunca haber et:34: buarada nişanlıyım demişsin :D bak yol yakınken yakma başını:1:

ilk bebeğin kız olması o evde bereketin eksik olmayacagının işareti:17: peygamberimiz kız olmayanı öksüz sayarım diyor. iyiki kzım var:21: gelinle hiiç ugraşamam:1: şaka bi yana kız cocugu bi başka e tabi oğlu olanada o başka gelir ama nebilim hayırlısını istemek lazım.. cinsiyet bellii olunca haber et:34: buarada nişanlıyım demişsin :D bak yol yakınken yakma başını:1:

Tamam yazarim.. Bizde üc kiz kardesiz... Annem hep der allaha sükür oglum yok :1: Tamam belli olunca yazicam :34: :1: Insallah yanmaz basim :1:

Back
X