Doğuma Hazırlık Sizce kiz mi oglan mi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Komsumuzun bebegi oluyor sizler bu konularda daha bilgili oldugunuz icin ultrason resimlerini sizinle paylasmami istedi.....

Simdi saglikli olsun yeter felan filan yazmayin cünkü sadece meraktan soruyoruz, ilk hamileligi oldugu icin.

Sizce kiz mi oglan mi ? :1:

Eki Görüntüle 444787

Eki Görüntüle 444788
1.resim çok cici :23:
2.resimden tam birşey anlayamadım ama sanki kız gibi duruyor lütfen en kısa zamanda öğren ve bizi de bilgilendir allah analı babalı büyütür inşallah çok tatlı maşallah
:1:

Arkadaşım bir sağlıkçı olarak bu görüntülerden cinsiyeti belli olmaz diyebilirim,ilk foto uzaktan görüntüsü,diğeri ise sırttan.Cinsiyetini görmek için ultrasonda cihazı tam bebeğin poposuna bakarak öğrenebiliriz.Başka kare varsa koysun,dr zaten söylememişse fotosunu da verirdi.

$Foto0149.webp $Foto0150.webp $Foto0151.webp $Foto0152.webp $Foto0153.webp

Yeni resimler ekledim:1: birdaha bakin bakalim :1:

Canım anne değilim ve ultrason resmlerinden bebegi bile zor gördümm hiiç anlamıyorum bu işlerden..birazda geç yazıyorum ama en basından beri ben bu bebeğe erkek dedim ve hala erkek diyorummm :))) sonucu gercekten herkz gibi merk etmeye basladmmm :))) sapasağlam doğsun yavrucakk..:nazar:

Canım anne değilim ve ultrason resmlerinden bebegi bile zor gördümm hiiç anlamıyorum bu işlerden..birazda geç yazıyorum ama en basından beri ben bu bebeğe erkek dedim ve hala erkek diyorummm :))) sonucu gercekten herkz gibi merk etmeye basladmmm :))) sapasağlam doğsun yavrucakk..:nazar:

Cevabin icin tsk ederim eli ayagi düzgün hayirli evlat olsun insallah üc hafta sonra belli olcak hayirlisi ile ben annesinden cok heycanliyim vallahi :1:

Kafa sola yatınca kız derler bize 4 ay göstermemişti... Sonra biri bunun kafa solda kız bu dedi hakket kız cıktı... Bunun kafada solda sanırım kız gibi... Ama biz 4 ay boyunca erkek oldugunu düşündük çünkü benim karnım sipsivriydi halada öyle hiç yayılmadı karnıma bakıp bu erkek diyenler hala vardır...

Vallahi hic hamile kalmadigim icin hesaplamasini bilmiyorum ama iki hafta sonra bes aylik olucak o zaman simdi 30 hafta oluyor degil mi ? :1:

O kadar sordum sorusturdum ne olcagini yazmayi unutmusum:25:

Allahin izniyle sagligi sihatiyle bir Kizimiz oluyor :1:

Cenabi allah tüm olmiyanlara nasip etsin insallah amin

Back
X