Gayet haddiniz. Kadın kadının arkasında durmazsa can yakıcı sonuçlar yaşanır. Onun iyiliği için yaptığınız sürece söylemeniz gerektiğini düşünüyorum. Kendinizi onun yerine koyun.bizim haddimiz olan bir şey değil kendi farkeder diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum içim rahat değil hani bu yüzden haklısınız ama bu sefer araya girdin diye sen suçlu olursun dedi arkadaşım o yüzden emin olamadım buraya da danışayım dedim ama haklısınız teşekkür ederim cevabınız içinGayet haddiniz. Kadın kadının arkasında durmazsa can yakıcı sonuçlar yaşanır. Onun iyiliği için yaptığınız sürece söylemeniz gerektiğini düşünüyorum. Kendinizi onun yerine koyun.
Ya hepimiz üniversite ögrencisiyiz hani daha okullarımız bitmedi çocuğu bilmiyorum ama kızla aynı yaştayım 2.sınıfız ikimizde bu yüzden evlilik zannetmiyorum tabi iliskilerini bilemem ama daha 20 yaşındayız hani öyle söyliyim .ama bencede söylemeliyim söylicemBen olsam söylerdim sanırım. 2 yıl sürdüğüne göre belli ki ciddi Bi ilişki belki de evlenecek ler. Niye başı yansın kızın söylerim sonrası kendi bileceği iş. Zaten çok yakın arkadaş da değil kötü olma gibi Bi derdin de yok söyle geç insanlıkvazfeni yap.
Umarım çünkü kıza üzüldüm haklı olarak umarımMerak etme çekirge 1 2 sıçrar ondan sonra sen anladın
Hiç keyfini bozma
Böyleleri hayatta muhaffak olamazlarUmarım çünkü kıza üzüldüm haklı olarak umarım
Aklıma gelmedi değil aslında ama sanırım direk söyliycemFake bir hesaptan yazışmaları atın koza görsün.
valla hiç öyle olmuyorMerak etme çekirge 1 2 sıçrar ondan sonra sen anladın
Hiç keyfini bozma
Belli olmaz ünide başlayıp evlenen çok insan var. Ama farketmez evlenmeseler de sonuçta ilişki var aptal yerine konmasın bence de söyle gerisini kendi bilir.Ya hepimiz üniversite ögrencisiyiz hani daha okullarımız bitmedi çocuğu bilmiyorum ama kızla aynı yaştayım 2.sınıfız ikimizde bu yüzden evlilik zannetmiyorum tabi iliskilerini bilemem ama daha 20 yaşındayız hani öyle söyliyim .ama bencede söylemeliyim söylicemteşekkür ederim cevabınız için
Aklımıza geldi ama ya arakdaşım yaptı şu yaptı bu yaptı falan der kızı yola getirir yone diyorum hani bu karakterde birinden her türlü yalanı dolanı beklerim yada kızın hesabı bunda varsa kızdan önce görürse siler falan da diyorum bu yüzden kıza bi şekilde söylicem bakalımFake bir hesaptan yazışmaları atın koza görsün.
Fake hesap çocuk kandırabilir kızı bizi ayırmak isteyen biri oyun kurmuş falan diye. Geç yüzüne söyle bence. Üzülmeni istemem ama daha sonra çok daha fazla üzülmeme için söylemek istedim böyle böyle Bi duruma şahit oldum karar senin diye.Aklıma gelmedi değil aslında ama sanırım direk söyliycem
Evet bu yüzden bende yüzüne söylemeye karar verdim hani sizin dediğiniz gibiFake hesap çocuk kandırabilir kızı bizi ayırmak isteyen biri oyun kurmuş falan diye. Geç yüzüne söyle bence. Üzülmeni istemem ama daha sonra çok daha fazla üzülmeme için söylemek istedim böyle böyle Bi duruma şahit oldum karar senin diye.
42 yaşındayım kuzum çok tanıdım 3 kuruş etmeyen kişiliksizlerivalla hiç öyle olmuyor
b.k var gibi ortamda, sanal ortamda ne kadar dişi varsa hepsine yazan yürüyen erkeklerin çoğunun bir de uzun süreli ilişkisi oluyor. ve hatta evleniyor da.
salak mıdır bu kızlar salak numarası mı yaparlar bilmiyorum ama varlar yani
böyle bildiğim bi sürü tip var ki 2 sene önce kardeşime yazmıştır sonra bana yazmıştır (ya tutarsa!)
hatta bu arada evlenmiştir etmiştir
ya sen evlenmemiş miydin dersin he eveet içeride yatıyor hatun derler...
ki ben senelerdir sosyal medya kullanmıyorum, yeni nesil artık telefonu elinden düşürmüyor hiç düşünemiyorum kaç kıza yazıyorlar günde...
Lisede tanışıp evlenen bir sürü kişi var.kişisel bir mevzu o.Ya hepimiz üniversite ögrencisiyiz hani daha okullarımız bitmedi çocuğu bilmiyorum ama kızla aynı yaştayım 2.sınıfız ikimizde bu yüzden evlilik zannetmiyorum tabi iliskilerini bilemem ama daha 20 yaşındayız hani öyle söyliyim .ama bencede söylemeliyim söylicemteşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?