Farz edelim aldatılan kız ahmak olsun ve sizi suçlasın. Yine de sizden bir şey eksilmez. Kaç kişiye asılmış bu adam. Bir yerde birileri cezasını kesmeli. Bu siz olun. Bize de güncelleme yapın mutlaka. Ne olacak bakalım.Kesinlikle katılıyorum içim rahat değil hani bu yüzden haklısınız ama bu sefer araya girdin diye sen suçlu olursun dedi arkadaşım o yüzden emin olamadım buraya da danışayım dedim ama haklısınız teşekkür ederim cevabınız için
Yok hani bu zaten böyle hani şunu demek istedim zaten uzun ilişki hani ciddi ilişkidelerdir diye düşünüyorum bende ama hani aynı ortamda muhabbette ettiğimiz için hani okulları bitmeden şu zamandan bahsediyorum öyle birşey olucağını zannetmem demek istemiştim doğru ifade edemedimLisede tanışıp evlenen bir sürü kişi var.kişisel bir mevzu o.
Umarım öyle değildir yaa var böyle olanlar evet maalesefCocuk bir gün patlar da.... Çoğu hanım kizimiz gördüğü bildigi halde devam ediyor.
ben de 40 yaşındayım42 yaşındayım kuzum çok tanıdım 3 kuruş etmeyen kişiliksizleri
Ya tövbe ettiler yada helak oldular
Sen bakma 3 5 günlük hecanlarının verdiği cesarete birşey olmuyor deme
Bu davranış biçimi onların kişilikleri oluyor üzerlerine yapışıyor
Her konuda böyle kişiliksiz oluyorlar
Yok hani mesajı gördüğüm arkadaşım direk engellemiş hani kendiside şey dedi bu çocuk bir arakdaşıma daha yazmıştı dedi oda engellemiştir büyük ihtimalle erkek arkadaşı varYakın arkadaşınızı yakmayasınız sonra. Çocuk bulaşık falan olursa. :/
Söylemeye karar verdim zaten bakalım yazarım tabiki buraya da tekrar teşekkür ederim cevabınız içinFarz edelim aldatılan kız ahmak olsun ve sizi suçlasın. Yine de sizden bir şey eksilmez. Kaç kişiye asılmış bu adam. Bir yerde birileri cezasını kesmeli. Bu siz olun. Bize de güncelleme yapın mutlaka. Ne olacak bakalım.
Belki de yıllardır kızı ayakta uyutuyor elinizde kanıtla giderseniz karşı taraf inkarda edemez bende söyleyinBir arkadaşımın iliskisi var kızla samimi değilim hani aynı irtamdan tanışıyorum sadece merhaba merhaba . Sevgilsinide getirdi bi ara aynı ortamda bulundum hani onlarla çocuğu ordan hatırlıyorum .dün yakın arkadaşlarımdan birinin hesabına bakarken çocuğun kıza yazdığını gördüm hep cinsselik için yazmış arkadaşım engellemiş ama kendisi bi arkadaşıma daha yazmıştı bu çocuk dedi. yani aslında şuanda iliskisi olan kız aldatılıyo kim bilir kimlere yazıyo bizim haddimiz olan bir şey değil kendi farkeder diye düşünüyorum ama 2 yıldır beraberlermiş hani ne biliyim şimdiye kadar fark etmeyen eder mi bilemem o yüzden umarım kendiliğinden biter bu ilişki diye düşünüyorum bu yüzden sordum sizce illaki biter mi? Çünkü kıza üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyo tam olarak ilişkilerini bilmediğim için karışmak istemiyorum aslında içimden direk söylemek geliyo şuanda ama bi yandan sanane diyorum ilişki onların
Sizce bu çocuk bi noktada patlar mı?
BKıza söylemeli miyim ?
Bilemiyorum ama benim hayat tecrübelerim böyle insanların ipe sapa gelmez insanlar olduğu hayatta mutluluğu yakalayamayan insanlar olduğudurben de 40 yaşındayım
bu dediklerimden zamanında bana yürümüş olanların hepsi de evli mutlu çocuklu, benzer yaşlardayız.
hala da cayır cayır yazıyorlarmış kızlara etraftaki gençlerden duyuyoruz
Ya mesajlar duruyo ekran görüntüsü aldık diğer kızda duruyomu bilmiyorum arkadaşım öğrenicek bakalımBelki de yıllardır kızı ayakta uyutuyor elinizde kanıtla giderseniz karşı taraf inkarda edemez bende söyleyin
O karakterde değil gibi hani çok saf birisi gibi kız tabiki çok samimi olmadığım için bilemiyorum hani sadece tahmin ama zaten samimi olduğum yada kaybetmek korkacağım kişiler değiller o yüzden kendi içim rahat olsun söyliyim devamı ona kalmış dedimAy söylemeyin sevgilimde gözünüz mü var paçozlar diye dötünü yırtar bırakın kendi öğrensin
siz bilirsiniz o zaman yakın değilseniz kaybedeceğiniz birşey yokO karakterde değil gibi hani çok saf birisi gibi kız tabiki çok samimi olmadığım için bilemiyorum hani sadece tahmin ama zaten samimi olduğum yada kaybetmek korkacağım kişiler değiller o yüzden kendi içim rahat olsun söyliyim devamı ona kalmış dedim
Soylemelisin arabozucu olmadan.Bir arkadaşımın iliskisi var kızla samimi değilim hani aynı irtamdan tanışıyorum sadece merhaba merhaba . Sevgilsinide getirdi bi ara aynı ortamda bulundum hani onlarla çocuğu ordan hatırlıyorum .dün yakın arkadaşlarımdan birinin hesabına bakarken çocuğun kıza yazdığını gördüm hep cinsselik için yazmış arkadaşım engellemiş ama kendisi bi arkadaşıma daha yazmıştı bu çocuk dedi. yani aslında şuanda iliskisi olan kız aldatılıyo kim bilir kimlere yazıyo bizim haddimiz olan bir şey değil kendi farkeder diye düşünüyorum ama 2 yıldır beraberlermiş hani ne biliyim şimdiye kadar fark etmeyen eder mi bilemem o yüzden umarım kendiliğinden biter bu ilişki diye düşünüyorum bu yüzden sordum sizce illaki biter mi? Çünkü kıza üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyo tam olarak ilişkilerini bilmediğim için karışmak istemiyorum aslında içimden direk söylemek geliyo şuanda ama bi yandan sanane diyorum ilişki onların
Sizce bu çocuk bi noktada patlar mı?
Kıza söylemeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?