Doğuma Hazırlık Sizce kızımız için Beren nasıl bir isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
beren'in yanına kız oldugunu belirten kısa bir isim daha ekleyin sorun ollmaz ozaman.
ela beren
ece beren
eda beren
nil beren gibi...saglıcakla alın kucagınıza.

merhaba arkadaslar 4 aylık hamileyım ve kızımıza isim arıyoruz ben BEREN ismini beğeniyorum sizce nasıl bir isim???
(buarada benim adımda CEREN hihoyyythihoyyyt )

Benimde bir kızım olacak Allah nasip ederse. Bende Beren koyacağım ismini kızımın. Ama benimki İlknur Beren olacak.

bebeğinize sağlıkla kavuşun.....

BEREN güzel bir isim ama erkek ismi olarakta kullanıldığı için düşündürücü.....

Sizin çok güzel olan isminize, anlam açısından çok hoş uyum sağlayacak CEYLAN veya MARAL isimlerini öneriyorum.....

...

bana eşim önermişti.bende defne ismini düşünüyordum.dün doktor erkek deyince kız isimlerinden vazgeçtik.ben beren saatden dolayı bu aralar çok kullanılacağını düşündüğüm için istedim.pek sevmemde.yinede sen bilirsin tabi.yanınada su ismini de ekliyebilirsin.berenin erkek ismi olduğunuda duymadım.

istemedim olacaktı.

çok bilindik olduğu için söylüyorum ebru şallı nın oğlunun adı da beren, ayrıca çevremde de çok var, kzı erkek karışık beren adı taşıyan. kayra da aynı şekilde, hem kız bebek tanıdıklarım var hem erkek bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…