Sizce kızın eklemesi garip kaçar mı?

Ben aslında karşı değilim ama toplumdaki genel erkek kafası bu ve o kişiyi tanimiyosunuz yani normalde arkadaş olsanız genel bi hayat görüşüyle ilgili bilginiz olur. Eğer bundan sonra karşılaşma ihtimaliniz varsa yüz yüze tanismaniz daha iyi bir adım olur

Karşılaşma ihtimalimiz yok :(

Bilemedim o zaman ama zaten herkes sosyal medya da birbirini mükemmel tanıtıyo yani nasil guveneceksiniz bu kongre nasıl bi kongreydi kimler katılabiliyo

İşle ilgili bir kongre meslektaşlarımız vardı. Güvenilmez tabi. Ben sadece dış görünüşe bakıp ekliycem içini tanımadan bilemem

Değiliz bi daha karşılaşmamızda zor. Aynı üniden mezunuz 3-4 ortak arkadaşımız var ama samimi olmadığım kişiler
Aynı şehirde olmanız birbirinizi tanımanız açısından daha iyi olur yani uzaktaysa yalan söylemesi daha kolay olur onun için o açıdan sormuştum.

Aynı şehirde olmanız birbirinizi tanımanız açısından daha iyi olur yani uzaktaysa yalan söylemesi daha kolay olur onun için o açıdan sormuştum.

Evet ama uzakta diye yalan söyleyecek diye bir kural yok yakındaykende söyleyebilir şans işi bence

Evet ama uzakta diye yalan söyleyecek diye bir kural yok yakındaykende söyleyebilir şans işi bence
Elbette öyle ama risk yüksek yani aynı sehirdeyseniz neticede görüşme buluşma ihtimaliniz daha fazla ama uzaktayken nasıl olsa şunu öğrenemez nasıl olsa bunu öğrenemez uzakta gibi düşünüp yalan söyleyebilir erkekler flortlesme söz konusuysa yalanda sinir tanımıyor çoğunluğu .

Elbette öyle ama risk yüksek yani aynı sehirdeyseniz neticede görüşme buluşma ihtimaliniz daha fazla ama uzaktayken nasıl olsa şunu öğrenemez nasıl olsa bunu öğrenemez uzakta gibi düşünüp yalan söyleyebilir erkekler flortlesme söz konusuysa yalanda sinir tanımıyor çoğunluğu .

Yalan söyleme huyu varsa yanındaykende söylerki. Ona bakılırsa aynı şehirde yaşasanda aynı evde yaşamadıktan sonra tanıyamazsın yine. Şans işi o karşındakinin karakterine bağlı. Uzağı yakını yok bence

Arkadaşlar bir kongrede biriyle karşılaştım. Uzaktan sürekli bakıyordu ve takip ediyordu. Yanımda erkek bir arkadaşım vardı o da farketti ama tanışma olmadı maalesef. Sonrasında araştırırken aynı fakülteden mezun olduğumuzu öğrendim ortak arkadaşlarımızda var. Sizce face ten yasa instadan takip etsem mi? Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. Abes olur mu?
yok canm

Yalan söyleme huyu varsa yanındaykende söylerki. Ona bakılırsa aynı şehirde yaşasanda aynı evde yaşamadıktan sonra tanıyamazsın yine. Şans işi o karşındakinin karakterine bağlı. Uzağı yakını yok bence
Elbette yok ama ben risk daha fazla ihtimal daha yüksek diyorum yoksa elbette karakter meselesi yakını uzağı yok ama karakterini bilmiyoruz güvenmek için hiç bir done yok sadece dış görünüşü iyi

Elbette yok ama ben risk daha fazla ihtimal daha yüksek diyorum yoksa elbette karakter meselesi yakını uzağı yok ama karakterini bilmiyoruz güvenmek için hiç bir done yok sadece dış görünüşü iyi

Tanımadan zaten kimseye güvenilmez ki. Milletin çok övdüğü kişiler nasıl çıkıyor bence hepsi tamamen şans. Hani o açıdan düşünmedim hiç tanırım olur olur olmadı olmaz. Uzak diye güvenilmez diye birşey olmazki.

Back
X