- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
ay canım benım yaa :) tebessum ederek okudum son yazdıklarını. ınsan boyle zamanlarda cok ınce ayrıntılara takılıyo. herkese sormak etmek ıstıyo, ozellıklede tanıdıklarına ama yapamıyo. en ıyısı tanımadıgı kısılere sormak oluyo. cunku onlar olaylara yorumsuz bakabılıyolar. ve sadece senın anlattıgın kadarıyla olayları yorumluyolar :) olumlu veya olumsuz :)
dedıgım gıbı senın ıste olumlu seyler gordum ben. bu ısın sonu ıyıye gıder dıye umuyorum ınsallah :) haber ver bak durumlar :)
bak durumu cozmeye basladın dusununce. olumsuzu cekme kendıne olumlu dusunmeye calıs bence :) olumsuz dusununce mutsuz olursun cunku.. platonık askının tadını cıkar benım gıbı![]()
bu arada bahane ıle yazabılırsın ona gectın sanırım bute kalmıyosun falan dıyebılırsın :) neden olmasın yanı :)
amelıyatın ıcın cok cok gecmıs olsun tekrardan canım... saglıgınada dıkkat et :)
hoslandıgın kısıye mesaj attıgındada haber ver merakk ederım ben tamam mı :) veya ondan once kafana takılan bısey oldugundada yazarsın :)
bu arada depresyon yok. unut onu :) boyle zamanlarda tak kulaklıkları hareketlı sarkılar dınle. kesınlıkle slow sarkılardan uzak dur, yoksa ınsanı cıddı cıddı depresyona sokuyo. helekı herseyı kafaya takarken cok kotu oluyo :) ıyı ol tamam mı :)
tanıdığım insanlardan sessizlik olumsuz unut sen onu gibisinden. sığ bakabiliyorlar duruma. tanımadığım sizler bana daha çok yardımcı olabiliyorsunuz. herkes tüm yazanlar o çocuğun sevdiğim kişiyle konuşmadığını yazdı.ve ben ikna oldum bu duruma.
haber veririm mutlaka.
artık ne olacaksa olsun 7 gün sonra her şeyi söleyip bu öylemi böylemi sıkıntılarında kurtulacağım.
tekrar çok teşekkür ediyorum.
tekr