Sizce konuşmalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim?

Kendine dindar olsun size değil. Mini etekli sevmiyorsa uzun etekli bulsun. Adam kendisiyle çelişiyor. Sizin giymenizi istemiyor ama giyenleri beğeniyor. Neden görmezden geleseniz. Dindar değil de kıro sanki
Görmezden gelmiyicem zaten bugün söyledim yarın hastaneye geleceğim konuşmam gereken şeyler var diye vurucam her şeyi yüzüne ya batarım ya çıkarım ama en azından içimde şüpheyle yaşamam

Alt tarafi bir begeni ya ne cok anlam yüklemissiniz cocuk gibi ekleyip takip etmeler cekilmezsiniz yani su iliskilerin bu noktalara gelmesi mide bulandirici ozguvensizmisiniz acaba

O böyle bir şey demedi hareketlerinden davranışlarindan konuşmasından dolayı ben acaba düzgün ilişkisi olmadığı için mi böyle davranıyor olabilir diye düşünüyorum
Kendisi düzgün değil demek ki size böyle şeyler düşündürüyor maalesef ki insan sevdiğinin hatalarına kılıf aramayı sever

5-6 aydır ilişkimiz var geçen gün tesadüfen bir kızla takiplesdigini gördüm. Kıza fake hesaptan istek atmıştım dün baktığımda kız mini elbiseyle kumsalda bacakları ön planda olacak şekilde 6-7 tane çoklu fotoğraf paylaşmış ve sevgilimde bunu beğenmiş. Bana elbise giydiğimde giymesen olmaz mı diyerek elbise giymemi istemeyen kişinin böyle bir fotoğrafi beğenmesi zoruma gitti. O şuan bu yaptığının farkında bile değildir biraz saf gibi yaptığın şeyin ne anlama geldiğini yada ne sonuçlar doğuracağını düşünmeden hareket eder daha önce doğru düzgün bir ilişkisi olmadığı için nasıl davranması gerektiğini de bilmiyor. Bu kız kim bana böyle davranırken gidip bu kızı neden takip ediyorsun beğeniyorsun diye mesajda veya yarın iş çıkışına giderek yüz yüze hesap sormalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim?
Hesap sor ama totosunu kaldırmadan. Sen çok beğendin galiba bende giyeyim de. Ya da direk etek giy git. Çıkışırsa aa aama sen çok beğeniyosun böyle. Fotodaki de oyuncak değil sonuçta. Erkeklerin bu kafasından nefret ediyırum. Bi helalim dedikleri var. Bide diğer kadınlar. Onlara bakarım ama sana baktırtmam 🤢🤢🤢🤮

Bana elbise giydiğimde giymesen olmaz mı diyerek elbise giymemi istemeyen kişinin böyle bir fotoğrafi beğenmesi zoruma gitti.
Kilit nokta bu işte. Kişi kendinden bilir işi.
Bir kadının bacaklarına baktığında ne hissediyorsa yada aklından ne geçiyorsa, diğer erkeklerinde aynı hissi duyacağına inandığı için sizi kısıtlamaya çalışıyor.

Kendimi kandırmak değil asla kendini kandıracak kadar aciz bir insan değilim. Yapısı kişiliği rahat olduğu için yaptığı şeylerin olumlu yada olumsuz yönlerini düşünmüyor.
peki diyelim bir erkekle takipleşiyorsunuz
adam feci yakışıklı kaslı falan
onun yarı çıplak fotolarını beğendiniz. Gördü
tepkisi ne olurdu.. bence direk ayrılmak isterdi

size aaa bu kız saf düşünemedi der miydi? böyle düşünün

ben olsam çat diye sorarım zora düşsün

ne yaptınız merak ettim
Direkt kızın profilini açıp bu kız kim diye sordum arkadaşım dedi ben elbise giyicem diyince giymesen olmaz mi demesini biliyorsun o zaman niye mini elbiseyle fotoğraf atan arkadaşının resmini beğeniyorsun dedim sadece arkadaşım diye beğendim art niyetle begenmedim dedi buna inanmamı mi bekliyorsun vs dedim telefonunun açtı gel bak diyip beğeniyi geri çekti takipten de çıktı laf sokmak amaçlı aa niye çıkıyorsun bak kıza çok ayıp olur şimdi dedim olursa olsun kimse senden daha önemli değil dedi kaybetmek istemiyorsan bir şeylerin bitmesini istemiyosan kendine çeki düzen ver bir daha böyle bir şeyini görürsem asla affetmem dedim defalarca özür dileyip durdu kapandı konu öylece

Kıvaracagini düşünmüyorum çünkü yalan söyleyen yada yalan söylemeyi becerebilen bir insan değil yalan söylediğinde hemen belli ediyor bunu ayrılmak yerine kendine çeki düzen ver bu tarzda en ufak bir şeyini görürsem her şeyi bitiririm demeyi düşünüyorum. Aşırı derecede kaybetme korkusu var o saatten sonra doğru duracağına adım gibi eminim. Artı eksiklerine gelirsek onun çalıştığı hastane de bende staj yapıyordum gerek çalışma ortamındaki insanların ona karşı düşünceleri olsun gerek benim gördüklerim olsun artısı çok fazla olan bir insan.
Kararini vermissin zaten burada neden soruyorsun ki

Back
X