• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce konuşmalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim?

Karşılıklı gönderi beğenme durumu olabilir diyecektim ama bir yerden tanıdık, arkadaş olması lazım. Arkadaşı olsa bence haberiniz olurdu.

Gitmiş tanımadığı kızın bacak fotoğrafını beğenmiş. Madem kendisinin elbise giymenizden rahatsızlık duyacak hassasiyetleri var, kazık kadar herif bu hareketinin sonucunu falan da anlayacak zekadadır merak etmeyin.

bazen diyorum ki keşke sizin gibi geçim ehli olabilsem
adam bir kadınla öpüşürken görseniz saftır o kadın zorla dudaklarına yapışmış dersiniz
adam saf saf bacak beğeniyormuş kıyamam ya ellemeyin adamcağıza:KK70:

Kıvaracagini düşünmüyorum çünkü yalan söyleyen yada yalan söylemeyi becerebilen bir insan değil yalan söylediğinde hemen belli ediyor bunu ayrılmak yerine kendine çeki düzen ver bu tarzda en ufak bir şeyini görürsem her şeyi bitiririm demeyi düşünüyorum. Aşırı derecede kaybetme korkusu var o saatten sonra doğru duracağına adım gibi eminim. Artı eksiklerine gelirsek onun çalıştığı hastane de bende staj yapıyordum gerek çalışma ortamındaki insanların ona karşı düşünceleri olsun gerek benim gördüklerim olsun artısı çok fazla olan bir insan.

hastanede mi çalışıyor :KK53:

ozaman kesin saftır

5-6 aydır ilişkimiz var geçen gün tesadüfen bir kızla takiplesdigini gördüm. Kıza fake hesaptan istek atmıştım dün baktığımda kız mini elbiseyle kumsalda bacakları ön planda olacak şekilde 6-7 tane çoklu fotoğraf paylaşmış ve sevgilimde bunu beğenmiş. Bana elbise giydiğimde giymesen olmaz mı diyerek elbise giymemi istemeyen kişinin böyle bir fotoğrafi beğenmesi zoruma gitti. O şuan bu yaptığının farkında bile değildir biraz saf gibi yaptığın şeyin ne anlama geldiğini yada ne sonuçlar doğuracağını düşünmeden hareket eder daha önce doğru düzgün bir ilişkisi olmadığı için nasıl davranması gerektiğini de bilmiyor. Bu kız kim bana böyle davranırken gidip bu kızı neden takip ediyorsun beğeniyorsun diye mesajda veya yarın iş çıkışına giderek yüz yüze hesap sormalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim?
Sen de istediğini giyin o zaman kendini diğer kızlarla karşılaştırıp sinirlenmek yerine

Karışmaz asla giyemezsin edemezsin şöyle böyle diyen bir insan değil sadece biraz dindar bunun için sadece giydiğim zaman yada giymek istediğim zaman giymesen olmaz mı diye sorar keyfim giymek istiyor diye cevap alınca susar tek kelime etmez.
Dindar mi 😂😂😂😂 böyle mi dindar ?

Ayrıca kelimenin tam anlamıyla dindar olan kadın ve erkek tanıdıklarım var. Hiçbiri buna cesaret edemez, karım kocam beni boşar diye değil. İnancına olan bagliligindan. Dindarım diyorsa bu kelimeyi tasiyabilmesi lazım. Ben tasiyamadigim için dindarım diyemem mesela.

Ayrıca beyefendi dindar biriyse, sizle sevgili olamaz, çünkü ikinize nikah düşüyor?? Sordunuz mu bunu?

Genelleme yapmıyorum asla! Ama hem yaşandı tecrübe edildi hemde çevremden gördüğüm şu ki; Dindarım bunlar bana ters diyosa bi insan gözünü iki açman gerekiyorsa artık on açman lazım. Çünkü o yapma etme dedikleri şeylerin çok daha fazlasını kendileri yapıyolar ama ortalık yerde değil gizli kapaklı. Dindar erkekleri kötülemek değil amacım ve Malesef benim dikkatimi ilgimi çeken bişey-di karşımdaki kişinin dindar olması ve hep onları çektim hayatıma ama hiçte sekmedi hep aç gibi bi halleri vardı hepsinin. Hatta bi tanesi ben sevgili olmaya karşıyım birbirimizi tanıyalım biraz sonra evlilik olur demişti. Ama öyle konuşmaları vardı ki ben müsade etsem benimle cinsellik bile konuşacaktı. Sana tavsiyem konuşacaksan bile hesap sorar gibi konuşma haklıyken haksız duruma düşme.

Talibanda dindar ama beş on kadını sıraya diziyor keyfi için 🤷 kendine dindar değil kadınlarına dindar, zorba
Kız ne talibani 😁😁

benim tanıdığım kişiler Türkiye de. davranışı ve yaptığı bir olan insanlardan bahsediyorum. ama sayısı çok çok az. saysam 5 ancak

5-6 aydır ilişkimiz var geçen gün tesadüfen bir kızla takiplesdigini gördüm. Kıza fake hesaptan istek atmıştım dün baktığımda kız mini elbiseyle kumsalda bacakları ön planda olacak şekilde 6-7 tane çoklu fotoğraf paylaşmış ve sevgilimde bunu beğenmiş. Bana elbise giydiğimde giymesen olmaz mı diyerek elbise giymemi istemeyen kişinin böyle bir fotoğrafi beğenmesi zoruma gitti. O şuan bu yaptığının farkında bile değildir biraz saf gibi yaptığın şeyin ne anlama geldiğini yada ne sonuçlar doğuracağını düşünmeden hareket eder daha önce doğru düzgün bir ilişkisi olmadığı için nasıl davranması gerektiğini de bilmiyor. Bu kız kim bana böyle davranırken gidip bu kızı neden takip ediyorsun beğeniyorsun diye mesajda veya yarın iş çıkışına giderek yüz yüze hesap sormalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim?
uyuyanı uyandırmayın , takipte kalın. başka hesap açar yine yapar. daha dikkaetli olur açığını göremezsiniz. takipte kalın bence başka neler göreceksiniz bakalım

Sevgiliniz saf, düşünmeden hareket eden , tecrübesiz biri falan değil.

Kendi sevgilisini kısıtlama cüretini gösterip başka kızlara hayran hayran, ağzı açık bakan birisi.

İnanmayın öyle safım laflarına.

Gayet de farkında her şeyin. Bilincinde yaptıklarının. Safa yatıyor sadece.

Asla kişisel alanınıza karışmasına izin vermeyin.

Düzgün bir iliskisi olmayan insanların karşılarındaki insana nasıl davranması gerektiğini bilmediğini nerden çıkardınız . Bunu siz mi çıkardınız yoksa hayatınızdaki kişi yaptığı her şeye bu kılıfı mı kullanıyor

uyuyanı uyandırmayın , takipte kalın. başka hesap açar yine yapar. daha dikkaetli olur açığını göremezsiniz. takipte kalın bence başka neler göreceksiniz bakalım
Başka hesap açıp yapsa gene ben her türlü yakalarım hayatımda daha önce olan insanlar şuanki durumdan kat kat profesyonel davranıp arkamdan iş çevirmeye kalkmıştı en ince ayrıntısına kadar yakalamıştım o yüzden bu da yapsa bunu da her türlü yakalarım yani

Düzgün bir iliskisi olmayan insanların karşılarındaki insana nasıl davranması gerektiğini bilmediğini nerden çıkardınız . Bunu siz mi çıkardınız yoksa hayatınızdaki kişi yaptığı her şeye bu kılıfı mı kullanıyor
O böyle bir şey demedi hareketlerinden davranışlarindan konuşmasından dolayı ben acaba düzgün ilişkisi olmadığı için mi böyle davranıyor olabilir diye düşünüyorum

Back
X