sizce konuşmalı mıyım

Tek kisiden duyduysaniz inanmayin. Ama birkaç kisi soyluyorsa ve o kisilere guveniyorsaniz tabiki uyarin kuzeninizi
ben tek kişiden duydum acıkcası o da dayımın eşi ama o da baskasından duymus sonucta yani iftira yada yalan da olabilir die düşünüyorum buyuzden önlem alması için uyarsam mı die soruyorum

Gözle görmediğin sürece her şey iftiradır. Birinin de bana böyle bir şey sorması benim canımı sıkar. Ne gerek var. Olsa öyle bir şey zaten söyleyecek mi yani kuzenin sana. Samimi olsaydınız zaten bunu sana anlatırdı. Koskoca kadın. Hiç ağzını yorma bence.

sordum canım onun bakıcısı daha önce o hastanede calısıodu ve oradaki arkadaslarıyla hala görüşüo.. bi ortamda o kızlar söylemiş bakıcıya.. o da dayımın eşine söylemiş
bence kuzenin bakımlı güzel bir bayan olduğu için hastanede çalışanlar onu kıskanmış
orada çalışan bir doktorla da diğer doktorlara göre arası daha iyiyse, hemen dedikodusunu yapmışlardır...

arkadaslar cok teskler yorumlarınız için.. bundan sonra yorum yapamıcam mesaim bitti cünkü yarın geldiğimde okurum yazdıklarınızı iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…