• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce köpek almalımıyım...

köpekler bebeklerin zihin gelişimlerini hızlandırıyor.ve bir köpekle yaşayan bebek daha mutlu oluyor.bu bilimsel bir açıklamadır.ben çocukluğumdan beri köpekler içinde yaşadım.herkes kıl tüy yüzünden bize tepki gösterdi.dikkat edilirse kıl tüy çokta sorun değil.ve bazı arkadaşlarda yazmış asla sahiplenmek için sahiplenmeyin.eğer ona ömür boyu arkadaşlık edecekseniz sahiplenin

Köpek almak büyük sorumluluk gerektiren birsey. Benim teyzemde, kuzenım ıcın evıne köpek almıstı 6 ay önce. Aldığına suan bin pişman. Köpeği mutlaka gunde 3-4 kere dısarıda gezdırmek zorunda ve köpek tuvalet egitimine alısamadıgı ıcın evın heryerıne dıskısını yapıyor,aşıları çok pahalı, köpeğin heryerde tüyleri var bide aşırı tüy dökulmesi var,gece yanlarında yatıyo,bide bakımı çok önemli her dışarda gezdırdıkten sonra ayaklarını,karnını vs. yıkanması gerekıyo. Evde beslenmesi zor.Bide teyzem'i eniştem ve kuzenımden kıskanma huyuda var. Teyzem kuzenımı öpse sarılsa anında, köpek kosup atlıo ustlerıne tırnaklarıyla çiziyo. Ama bunların dısında gercekten sana acayıp baglanır senı çok sever,onla oyun oynamak cok eglendırır,insanın stresini alır zaten 1 kaç ay baksan ıcın ona acayıp ısınır bıramazsın .Ama ılerde baska yere verırım dıyosan alma çok yazık olur köpeğine.Evin içinde pisletmesini,koşup heryere tuylerı dokulmesını,yeterli ilgi ve sevgiyi,,aşı ve mama masrafları falan karsılayabılırım dıyosan al. :61: :61:

Back