sizce kötü mü hissetmeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
buraya konu acmıstım bir önceki konumda anlatmıstım sizler de ayrılmak daha mantıklı demiştiniz..
sevgilimle ayrıydık 3 haftadır 2 gün önce yazdı sordu ne olacak durumumuz diye sanırım barıscam sandı bnde devam edemicez düşündüm bu süreçte dedim tamam dedi kabul etti bnde artık güvenemezdim sana hep bırakır bikez bırakan filan dedi güzel şekilde ayrıldık helallestik telefonda. sonra ertesi sabah bu bana yazdı özlemedin mi diye dün yapabilirim sandım ama ben seni özledim yanına gelcem diye. bende gelme dedim. yani olmucak bişe kendimden emin değilim gelsen nolucak dedim daha kötü oluruz dedim bu inanamadı sonra sevmiyormusun artık die sordu yok dedim o zaman sil heryerden beni sana ulasmamalıyım dedi bnde sildim üstüne kendisi engelledi heryerden. ayyrılık sebebimiz ilişkimiz 5 aylıktı hep olsun istedim sonum olsun bana yok sürmedi işte .. kıskanclık yaptı asırı derecede paranoyaklıktı artık kavgalar derken sogudum sevip sevmeidğimi anlayamaz hale gelmiştim. şimdi eskiden bir ara konustugum bir adam var onla sohbet ediyoruz ama tamamen ölesine benim için zaten ona karsı bişe de hissetmiyorum daha önce birkez dısarı cıktık bizden olmaz demiş konusmayı kesmiştim begenmemiştim. öylesine bir cafeye gidip cay içicez onunla kendimi kötü hissedyorum bir yandan arıldıgım kişi üzgünse suan filan diyorum ama bende istemezdim ki böyle olsun fazla mı düşünüyorum sizce

bi dur soluklan yeğen.

yani ne bu acele? kendini hazır hissedene kadar bekleseydin. ayrıca kaşrı taraf da bi insan, senin yara bandın değil ki. ona da ayıp yani kullanmak oluyor bu. gerçekten hoşlanıyor olsan neyse.

ha gerçekten hoşlandığın dönemde de geçmişi düşünme. ayrıldığın kişi üzgün diye sen de karalar bağlayıp yas mı tutacaksın senelerce?

Ayrılıklar kötüdür,herkes üzülür,normal.
Siz de bocalama dönemindesiniz o da normal.
Zamanla toparlarsınız.

bi dur soluklan yeğen.

yani ne bu acele? kendini hazır hissedene kadar bekleseydin. ayrıca kaşrı taraf da bi insan, senin yara bandın değil ki. ona da ayıp yani kullanmak oluyor bu. gerçekten hoşlanıyor olsan neyse.

ha gerçekten hoşlandığın dönemde de geçmişi düşünme. ayrıldığın kişi üzgün diye sen de karalar bağlayıp yas mı tutacaksın senelerce?

hoşlanmıyorum sadece arkadaş olarak görüşeceğiz artık.. zaten kendisi de bana uygun bir aday değil önceden o amaçla bulusmustuk olmadı . yara bandı olacak bir adam da değil ya kac gündür onu anlatıyoum kendisine zaten takacagını sanmam o da takılmak için geliyor yanıma zaten..
bide bn 25 o 36 yasında

hoşlanmıyorum sadece arkadaş olarak görüşeceğiz artık.. zaten kendisi de bana uygun bir aday değil önceden o amaçla bulusmustuk olmadı . yara bandı olacak bir adam da değil ya kac gündür onu anlatıyoum kendisine zaten takacagını sanmam o da takılmak için geliyor yanıma zaten..
bide bn 25 o 36 yasında

adamın senden bi beklentisi olmasa neden buluşsun ki?

Atlatması zor bir süreç. Yine de sağlıklı hissedene kadar başkalarıyla görüşmeyin derim. Siz belki çok etkilenmeyebilirsiniz ancak yeni kişi umutlanabilir..
Bol çikolata, bol aşk filmi, bol ajitasyon, bol gözyaşı.
Ne yazık ki ilk zamanlar bu şekilde geçemeye mahkum.

Diğer adamla görüşmek çok aceleci geldi bana. Bu kadar kısa süre sonra sağlıklı düşünülebileceğini sanmıyorum.

Ay ya cocuk malmis bence
Bosverin hic kendinizi kotu hissedeceginiz bir durum yok

Fazla acele ediyorsunuz, öncelikle biraz kafanızı toparlasaydınız?

Sen zaten soğumuşsun sevgin bitmiş. Sevgi olsa farklı davranırdın. Zaten kıskançlık vs... ilişkiyi bitirmiş. Üzüntün yokki ... Çocuk seni sevmiş. Ama sen sevmemişsin. Geleceğe bak artık.

şimdi de baskası ile kenimi düşününce mutsuz oluyorum düşünemiyorum birini bastan tanı et korkutucu geliyor pof
Biriyle başlamak için acele etme canım. Bir süre gez kafa dinlendir. O çocuk seni mutlu etmemiş. Mutlu etse farklı düşünürdün. Sevgin de yokmuş. Bazı duygularını sevgi sanmışsın. Sevgi olsaydı şu anda ağlıyor olurdun. Acımakla da geri dönersen sen mutsuz olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X