sizce kuaför yapabilir miii?

benimaysenur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
51
0
16
Çorum
merhaba ben ayşenur saçımın rengini koyu sarı, bal köpüğü renk tonlarına boyatmak istiyorum ama önceden de boyayı alıp kendim boyamıştım saçımı dipleri daha açık tutuyo alt kısımlarını daha öncede farklı renklere boyadığım için oralar tutmuyo dipten gelenler tutuyo :'( kuaför altıda üstüde aynı renk tutturabilir mi ya bişeye heveslendim bide kuaföre boşa para bayılmak istemiyorum yardımcı olursanız cidden çok svinirim değişikliğe ihtiyacım var

saçı siyahtan sarıya bile çevirebiliyor kuaförler ki bahsettiğiniz çok daha kolay olur.
açma boyama yapacak görünüşe göre o yüzden saçlarınızda biraz yıpranmayı göze almanız lazım.

canım daha önce kuaforlük deneyimi olan biri olarak iyi bi kuafore gidersen neden olmasın kher sekli olabilir ... istediğin modeli fotosunu gösterki anlasmazlık olmasın.

canım daha önce kuaforlük deneyimi olan biri olarak iyi bi kuafore gidersen neden olmasın kher sekli olabilir ... istediğin modeli fotosunu gösterki anlasmazlık olmasın.

aynen bende öyle düşündüm fotoğraf götürcem peki siz ne kadara yapıyodunuz önce açma sonra boyamayı tahminen bi fiyat verirsen çok memnun olurum :)

Evde kesinlikle istedigin tonu tutturamazsin.
İyi bii kuafore gitmen gerek.
Bosa para vermiyeceksin ki oyle dusunme
Sonucta istedigin sac rengin olacak.

İyi bir kuaförse yapar, merak etme sen
Ne haldeki saçları adam ediyor kuaför
Ama saçların koyu renkten açılacaksa eğer çok yıpranabilir
O yüzden benim gibi yapmanı tavsiye ederim, ton ton yavaş yavaş açtır
Benim şu an altın sarısından birkaç ton açık
10.0a ulaşmaya çalışıyorum

Gidip once fiyat arastirabilirsin biz burdan bi fiyat veremeyis ki ben tr de yaptirmadim hic burada 100 euro ya hallediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…