Sizce KULLANILIYOR muyum

eşinin maddi durumu iyi den kastın nedir? sen 750 tl kabul ediyorsan ve azımsamıyorsan eşin 1300 falan alıyor o zaman ?gerçekten merak ettim eşinin maaşını,sizin aldığınız maaşa sesini çıkartmadığına göre
Eşim 8000-10000 arası kazanıyo bana göre iyi yani bu işe de evde sıkılmamam için tamm dedi birazda ben sebep oldum çok sıkılıyorum falan diye çok dedim

Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık

Neresi normal tabiki anormal
Neden katlanıyorsunuz ki birkaç başvuru yapın bu aldığınız ücretten bile fazla alabilirsiniz bence

Mali Müşavirlik bürolarında stajyer dahil yardımcı birini çalışmayı görsün.İliğine kadar bilen kanunları müşavirler kendi personellerine uygulamaktan acizdirler.
O yüzden siz taviz verdikçe onlar bayılırlar kullanmaya..

Boşuna ezdirmeyin kendinizi açlara..

Bence evine 8000-1000 giren birisi 750 lirayı para olarak görmez bile.
Eşide çalıştırmaz. Ben inanamadım konuya.

Eşim 8000-10000 arası kazanıyo bana göre iyi yani bu işe de evde sıkılmamam için tamm dedi birazda ben sebep oldum çok sıkılıyorum falan diye çok dedim

eşinizin geliri buyken sizin yok pahasına çalışmanız bi de kullanılıyo muyum filan diye emin olamamanız :/

eşiniz size bi iş yeri filan açsın. ya üniversiteye gitmediyseniz okula başlayın.

Esiniz bu kadar maaş alıyor ve sizde 750 tl ye elin adamlarinin temizliğini mi yapıyorsunuz ? Valla pes. Canınız sıkılıyorsa kursa filan gidin. Ücretsiz bir sürü kurs var. Yani benim kocam 10000 maaş alacak ben 750 liraya sumugumu bile atmam afedersiniz. Üniversite mezunu olmanıza da ayrıca şaşırdım. Ne kullanıyorsanız söyleyin bende alayım,kafanız çok güzelmiş zira.

eşinizin geliri buyken sizin yok pahasına çalışmanız bi de kullanılıyo muyum filan diye emin olamamanız :/

eşiniz size bi iş yeri filan açsın. ya üniversiteye gitmediyseniz okula başlayın.
Eşimin kendi iş yeri var fakat ben bu mesleği Öğrenmek istedim temelden ama görüyorum ki yanılmışım

bikere asgari ücretten az ücretle ve sigortasız eleman çalıştırmak yasak. başka iş yok muydu? eşinin durumu da iyiymiş çalışmak istiyorsan daha iyi bir iş bak. buradan da hemen çık. nasıl işyeriymiş orası öyle

temizlik yaparak filan mı öğreniceksiniz sank. işkurun kursları var, muhasebe programları öğreten. onlara başvurabilirisniz.

kesin çok küçük bir yerde yaşıyorsunuz çünkü oraları ancak bu kadar az ücret verebilir. Yani bu durum çekilecek gibi değil ihityacın yoksa çık kendini geliştirebilecek kurslara git .Ve evet maalesef kullanılıyorsun.

Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık

çalışma ve sosyal guvenlık bakanlıgına şikayette bulunun sigortasız çalıştıramazlar sizi
ve en az asgari ücret vermek durumundalar
750 tl nedir ya
diğer işleri de yapmayın
kullanılıyorsunuz tabiki de.
maaşı elden mi alıyorsunuz bankaya yatırmazlar sanırım

Şakamı bu? 750 tl den bahsediyoruz.
sigorta yok.. yol yok.. evde dursan daha karlısın

çalışma ve sosyal guvenlık bakanlıgına şikayette bulunun sigortasız çalıştıramazlar sizi
ve en az asgari ücret vermek durumundalar
750 tl nedir ya
diğer işleri de yapmayın
kullanılıyorsunuz tabiki de.
maaşı elden mi alıyorsunuz bankaya yatırmazlar sanırım
Elden alıyorum canım ne bilim çay getir diyorlar bende mecburen götürüyorum bişey diyemiyorum o anda

Burası Arkadaşımın yeri ihbar etsem yalnış anlaşılırım

çok iyi niyetlısınız ya
işiniz gucunuz mu yok
eşimin de durumu ıyı demıssınız
neden bu sartlarda calısıp insanların herkesı kullanmasına musade edıyorsunuz
siz kendınıze deger vermezsenız baskaları hiç vermez.

Back
X